Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ωρίωνας εννοεί μάλλον παιχνίδια με το σύστημα των Dungeons & Dragons και το Elder Scrolls δεν είναι τέτοιο.
Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas
Νεοφερμένος
Περίπου αυτό εννοώ μιας και υπάρχουν rpg που δεν΄χρησιμοποιούν τους κανόνες Dungeons & Dragons (τα Elder Scrolls είναι action-rpg όχι rpg)
ναι βασικά όντως τα elder scrolls είναι action-rpg αλλά εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ από τα dungeons and dragons...τεσπα... προσωπικές γνώμες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
The President
Νεοφερμένος
Έχω ήδη παίξει το demo, και ήταν τέλειο!
Τα γραφικά του είναι άπαιχτα! Είναι βέβαια βαρύ παιχνίδι αλλά no prob!:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giwrgos
Νεοφερμένος
@Giwrgos
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ αυτή η DOTA τι μας έχει κάνει..Δυστυχώς, μπορώ να δηλώσω εθισμένος στην DOTA (Warcraft III). Την είχα σταματήσει (στο διάστημα αυτό παρατήρησα ότι γινόμουν καλύτερος στο σχολείο), όμως κάτι φίλοι μου είπαν να το φορτώσω ξανά για να δουν της ικανότητές μου. I just can't stop .
@Giwrgos
Λοιπόν παίζω κυρίως δότα...
Μετά κανένα pro και σπάνιότερα κάτι άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων, ασχολούμαι σχεδόν φανατικά με το gaming από το 1998 (ναι, μπέμπης με το Ν64 του μεγάλου μου ξαδέρφου). Μαζί με τον Η/Υ θα έχω συμπληρώσει καμιά 300αριά τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
-Τωρινός παίκτης Counter Strike 1.6
-Μελλοντικός παίκτης του τίποτα
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Q9cn80RtAdU&feature=related[/ame]
Και τώρα το καλύτερο.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Qz9ah8cKQ[/ame]
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω...
+1... Μια χαρά παιχνίδι, αλλά όχι και παιχνιδάρα
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 019112
Επισκέπτης
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, με κοροιδεύεις τώρα? Το μοναδικό άσχημο που χτυπάει πολύ είναι η επανάληψη των αποστολών και αυτό θα διορθωθεί στο AC2. Φυσικά να προσθέσω όλο το God of war και το ninja gaiden sigma. Για το 2 δεν ξέρω (ακόμα).xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω...
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
assasins greed ?xmm εχω ακουσει οτι ειναι υπερεκτιμημενο το Assasin's Creed. Δε φαινεται ασχημο αλλα για παιχνιδαρα δε ξερω...
μαύρο χαλι ..
ελεεινό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.