Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)
2) όπου a,b,m,l πραγματικοί αριθμοί.
Να υπολογίσετε την τιμή της παράστασης για τις διάφορες τιμές του μή αρνητικού ακεραίου n .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
το επαιξες φιλε,αγχωνεις τους μελλοντικους υποψηφιους με ασκησεις που σου ελυσαν στο φροντιστηριο και ειναι τελειως εκτος πνευματος εξετασεων
ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ POST. Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ε Σ
Πρόβλημα σου αν δεν μπορείς να τη λύσεις.
Υ.Γ.1) Δεν υπάρχει σε κανένα βοήθημα ούτε μου την είχε θέσει κάποιος καθηγητής,
2) το Β3 ήταν εντός πνέυματος δηλαδη.
akis95
Δραστήριο μέλος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ POST. Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ε Σ
Πρόβλημα σου αν δεν μπορείς να τη λύσεις.
Υ.Γ.1) Δεν υπάρχει σε κανένα βοήθημα ούτε μου την είχε θέσει κάποιος καθηγητής,
2) το Β3 ήταν εντός πνέυματος δηλαδη.
προβλημα σου αν δεν ελυσες το β3,αντιθετως στα παλαιοτερα των υποδηματων μου αν δεν μπορω να λυσω μια ασκηση (πως να τη λυσω αν δεν την προσπαθησω) σε κατι που δε θα μου χρειαστει,αφου δε θα γινω μαθηματικος ,η επιστημη που θα σπουδασω βασιζεται σε πολυ μικρο ποσοστο σε αυτην την επιστημη και στο κατω κατω δεν μου αρεσουν.
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
προβλημα σου αν δεν ελυσες το β3,αντιθετως στα παλαιοτερα των υποδηματων μου αν δεν μπορω να λυσω μια ασκηση (πως να τη λυσω αν δεν την προσπαθησω) σε κατι που δε θα μου χρειαστει,αφου δε θα γινω μαθηματικος ,η επιστημη που θα σπουδασω βασιζεται σε πολυ μικρο ποσοστο σε αυτην την επιστημη και στο κατω κατω δεν μου αρεσουν.
Ποιός σου είπε ότι δεν το έλυσα
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιός σου είπε ότι δεν το έλυσα
διαβασε τι εγραψα:''προβλημα σου ΑΝ δεν το ελυσες''
γιατι το ελυσες?
andrespan12345: WHAT IS YOUR PROBLEM, DUDE?
α)Να βρείτε το γ.τ.των εικόνων του z.
β)Να δείξετε ότι Ι z+2i I - I z-2i I = 2
γ)Να δείξετε ότι Ι z^2 + 4 I = 2 + IzI^2 και στη συνέχεια να βρείτε το γ.τ. των εικόνων των μιγαδικών w= z^2 +2
δ)Αν z1 + z2 δύο από τους παραπάνω μιγαδικούς z και ισχύει Ι Ζ1- Z2 I = τετραγωνική ρίζα του 3 , να δείξετε ότι Ι Ζ1 + Ζ2 Ι > ή = 1
Civilara
Περιβόητο μέλος
Θεωρούμε τους μιγαδικούς z για τους οποίους ισχύει I z+2i I = 1 + Im (z).
α)Να βρείτε το γ.τ.των εικόνων του z.
β)Να δείξετε ότι Ι z+2i I - I z-2i I = 2
γ)Να δείξετε ότι Ι z^2 + 4 I = 2 + IzI^2 και στη συνέχεια να βρείτε το γ.τ. των εικόνων των μιγαδικών w= z^2 +2
δ)Αν z1 + z2 δύο από τους παραπάνω μιγαδικούς z και ισχύει Ι Ζ1- Z2 I = τετραγωνική ρίζα του 3 , να δείξετε ότι Ι Ζ1 + Ζ2 Ι > ή = 1
Κάτι δε μ' αρέσει στην εκφώνηση. Αν θέσουμε z=x+yi όπου x=Re(z) και y=Im(z) τότε έχουμε:
|z+2i|-1-Im(z)=|x+(y+2)i|-1-y=SQRT[(x^2)+((y+2)^2)]-y-1>=SQRT[(y+2)^2]-y-1=|y+2|-y-1>=y+2-y-1=1>0 για κάθε x, y ανήκουν R
Άρα |z+2i|-1-Im(z)>0 για κάθε z ανήκει C. Επομένως |z+2i|-1-Im(z) διάφορο 0 για κάθε z ανήκει C.
tipotas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έστω οι μιγαδικοί z ,w για τους οποίους ισχύει :
1)
Να υπολογίσετε την τιμή της παράστασης για τις διάφορες τιμές του μή αρνητικού ακεραίου n .
Καμια ιδέα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έστω οι μιγαδικοί z ,w για τους οποίους ισχύει :
1)
Καμια ιδέα ;
Μένω με την εντύπωση ότι υπάρχει typo στην εκφώνηση. Συγκεκριμένα, νομίζω ότι λείπει ένα i από τον όρο m^2l^4a^5.
Αν ισχύει η παρατήρησή μου, πείτε να ποστάρω και τη λύση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tipotas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.