nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα απεχεις απο αυτην,πως προσδοκεις να αλλαξει?Η αδιαφορια δεν ειναι λυση,ασχετα αν διαφωνεις καθετα με κατι.
κατι μου λεει οτι τα επομενα 2-3 ποστς τουλαχιστον θα ειναι μεγάλα και εκτός θεματος
nPb
Επιφανές μέλος
@ Εmpristi το κάτι δεν μπορεί να αλλάξει από μένα. Τα πρόβατα υπάρχουν και αυξάνονται...
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γελοιοι παντα θα υπαρχουν.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Noμίζω Florenc ότι το κούρασες...
και εγω αυτό νομίζω
το κάτι δεν μπορεί να αλλάξει από μένα.
αμα σκεφτόμαστε όλοι έτσι, τότε ο κόσμος θα παραμένει παντα στάσιμος
nPb
Επιφανές μέλος
Αυτη η ελλαδα που ομως κραζεις και αμφισβητεις(με καθε δικιο),περιμενει η νοοτροπια των απλων ανθρωπων να αλλαξει.
Γελοιοι παντα θα υπαρχουν.
Όσο ξανά και ξανά υποψήφιοι πολιτικοί κάθε 4 χρόνια, θα κατεβαίνουν οι ίδιες σκουληκαντέρες όλων των αποχρώσεων (πράσινες, κόκκινες, μπλε), αποτυχημένοι πολιτικοί, ιδεολόγοι της τσέπης, μέλη του λόμπυ Μητσοτάκις,...κ.α. νούμερα τι να σου κάνει ο λαός, εμείς, εσείς,...κτλ; Βλέπεις οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που μας διαχειρίζονται τις ζωές μας, δεν αφήνουν θέσεις για νέους ανθρώπους με αξίες. Πού να τους βρούμε τους καλύτερους; Από το διάστημα;
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Και από το contra.gr για να μαθαίνουμε για καμιά μεταγραφή...
-------------------------
"Να βλέπεις πρωινάδικα
Να ακούς πιστά τις αναλύσεις
Να αιμοδιψάς για τις ειδήσεις..."
Μεγάλωσα - Αλεξίου Χαρούλα
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο φιλους: αν μου πουνε "ξερεις εγινε αυτο", το ψαχνω στο ιντερνετ υστερα.
Απο το ραδιοφωνο: ελληνοφρενεια, ακουω τις εκπομπες μεσω ιντερνετ, λαϊβ δεν τις πετυχα ακομα γιατι ανακαλυψα το σαϊτ αφου ειχαν σταματησει για καλοκαιρι, οποτε ακουω τα παλια. Απο σεπτεμβρη παλι... Παρ' ολα αυτα δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει καθαρη ενημερωση, κυριως σατιρα θα ελεγα.
Απο τηλεοραση ΤΙΠΟΤΑ. Ευτυχως εδω που ειμαστε δεν βαλαμε νοβα και δεν εχουμε ελληνικα καναλια, αλλα ακομα και τα τοπικα δεν τα παρακολουθω, μονο σπανια, πολυ σπανια. Στο ιντερνετ βλεπω κανενα ντοκιμαντερ του σκαϊ που εχει προβληθει στην τηλεοραση, αλλα οχι τακτικα, πολυ αραια, μονο αν πετυχω κατι καλο, π.χ. τις προαλλες για τον πλατωνα, τετοια πραγματα.
ΥΓ: Απο ο,τι βλεπω η πλειοψηφια οσων εχουν απαντησει στο θεμα δεν επιλεγουν την τηλεοραση για ενημερωση, θεωρωντας τη μη αντικειμενικη ή οτιδηποτε αλλο. Αυτο ειναι καλο σημαδι... Για να δουμε...
DoKi
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
xdf21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει ανοιξει το τρο(μα)κτικο που στην ουσια ειναι σαν το τρωκτικοΆσ τα παει και το τροκτικο...
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Στο τρωκτικό από την άλλη δεν μπαίνω ποτέ.. κυρίως τις ειδήσεις του google κοιτάω και μερικές άλλες ιστοσελίδες..
Goseithor
Διάσημο μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην "κοινωνία της πληροφορίας", η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση είναι βαρύ ναρκωτικό τελικά!
Τις σημαντικές ειδήσεις τις μαθαίνω από το ραδιόφωνο που είναι σχεδόν πάντα ανοιχτό (ΒΗΜΑ 99.5).
Αρκεί.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε και γω το πολυσυμπαθουσα.
εγω βλεπω επιστημονικες ειδησεις απο το in.gr και γενικα καποιες πολτικες.
δεν βλεπω τηλεοραση,εκτος απο καμια ταινια και πολλα ντοκυμαντερ ,εχω λιωσει σ αυτα!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απο τα ιδια!!!Για ενημέρωση επιλέγω σχεδόν αποκλειστικά το διαδίκτυο πλέον, απ' όπου μπορώ να μάθω τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν πληροφορούμαι μόνο τα του εσωτερικού. Τηλεόραση δεν ανοίγω σχεδόν καθόλου γιατί έχω βαρεθεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου όλα αυτά τα παπαγαλάκια ,υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, που δεν αντιλαμβάνονται το χρέος τους απέναντι στον πολίτη. Και οι εφημερίδες έχουν χαλάσει αρκετά και προβάλουν πολύ συγκεκριμένες θέσεις. Το ραδιόφωνο αντιστέκεται ακόμα, αλλά δεν ακούω συχνά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.