sydney96
Δραστήριο μέλος
Δεν θα σου τύχει
Δεν μπορείς να φανταστείς για τι ατυχία μιλάμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Θα τύχει στην άλλη που δεν το θέλει με τίποτα.Δεν μπορείς να φανταστείς για τι ατυχία μιλάμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Θα τύχει στην άλλη που δεν το θέλει με τίποτα.
Καμία δεν το θέλει συνέταιρε. Οπότε...
sydney96
Δραστήριο μέλος
Θα τύχει στην άλλη που δεν το θέλει με τίποτα.
Καμία δεν το θέλει συνέταιρε. Οπότε...
Ακριβώς.Τουλάχιστον αν τύχει σε μένα να δεχθεί να το μοιραστούμε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Συνέταιρε, έχει ξαναγίνει κλήρωση ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Στην περσινή κληρώθηκε η Σύδνευ και το πήρε το απουσιολόγιο, τώρα αν κληρωθεί η άλλη κοπέλα δεν θα είναι αδικία(δεν λέω την άλλη λέξη) να μην το πάρει;! Ας αποδοθεί δικαιοσύνη λοιπόνΚαμία δεν το θέλει συνέταιρε. Οπότε...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
χαχαχχαχαχα.Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.Ναι, εντάξει, άλλο που δεν θέλετε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Συνέταιρε, έχει ξαναγίνει κλήρωση ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Στην περσινή κληρώθηκε η Σύδνευ και το πήρε το απουσιολόγιο, τώρα αν κληρωθεί η άλλη κοπέλα δεν θα είναι αδικία(δεν λέω την άλλη λέξη) να μην το πάρει;! Ας αποδοθεί δικαιοσύνη λοιπόν
Να μη γίνει κλήρωση. Να το πάρει η άλλη και να είναι πάτσι.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χμ, το σωστό αυτό θα ήταν, αλλα η άλλη θα βγάλει μία γλώσσα ναααααααααααα!Να μη γίνει κλήρωση. Να το πάρει η άλλη και να είναι πάτσι.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χμ, το σωστό αυτό θα ήταν, αλλα η άλλη θα βγάλει μία γλώσσα ναααααααααααα!
Καλώς. Τότε να πιαστούν μαλλί με μαλλί για τα μάτια του απουσιολογίου.
Υγ. Σύδνευ κοπέλα μου, πριν αρχίσετε, βάλε μία κάμερα να πάρουμε μάτι το catfight σας.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Και στο τέλος θα κατηγορήσει την Σύδνευ πως αυτή άρχισε τον καβγά γιατί έχει εμμονή με το απουσιολόγιο.Καλώς. Τότε να πιαστούν μαλλί για τα μάτια του απουσιολογίου.
Υγ. Σύδνευ κοπέλα μου, πριν αρχίσετε, βάλε μία κάμερα να πάρουμε μάτι το catfight σας.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αν την κατηγορήσει η άλλη, θα της πεί ο διευθυντής:"Μου ήθελες και καυγάδες με την Ιοκάστη(τυχαίο όνομα), πάρε το απουσιολόγιο για να μάθεις.(Θα τις δώσει και δύο φάπες)"Άμα χάσει η Σύδνευ, δε νομίζω να τα βάσει μαύρα για τις κατηγορίες της άλλης.
Niki K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ήμουν τόσο αφηρημένη που ξεχνούσα πολλές φορές να βάλω απουσία σε κάποιους που έλειπαν και όταν το καταλάβαινε ο καθηγητής...άντε να του εξηγήσω πως δεν το είχα προσέξει ότι είχαν φύγει και δεν το έκανα επίτηδες...είχα και το κατηγορητήριο από τους συμμαθητές μου που έψαχναν αφορμές για να μου την λένε...εδώ πολλές φορές με φώναζε ο διευθυντής για να δικαιολογήσω απουσίες συμμαθητών μου που δεν είχα καταλάβει καν ότι έλειπαν....χαχαχα....τραγικόοοο!!!!Κάλυπτα εν αγνοία μου...Κι εγώ ήμουν αφηρημένη, αλλα όχι τόσο για να το πάρω κατα λάθος μαζί μου
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κλασσικά κι εγώΕγώ ήμουν τόσο αφηρημένη που ξεχνούσα πολλές φορές να βάλω απουσία σε κάποιους που έλειπαν και όταν το καταλάβαινε ο καθηγητής...άντε να του εξηγήσω πως δεν το είχα προσέξει ότι είχαν φύγει και δεν το έκανα επίτηδες...είχα και το κατηγορητήριο από τους συμμαθητές μου που έψαχναν αφορμές για να μου την λένε...εδώ πολλές φορές με φώναζε ο διευθυντής για να δικαιολογήσω απουσίες συμμαθητών μου που δεν είχα καταλάβει καν ότι έλειπαν....χαχαχα....τραγικόοοο!!!!Κάλυπτα εν αγνοία μου...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αν την κατηγορήσει η άλλη, θα της πεί ο διευθυντής:"Μου ήθελες και καυγάδες με την Ιοκάστη(τυχαίο όνομα), πάρε το απουσιολόγιο για να μάθεις.(Θα τις δώσει και δύο φάπες)"
Και δαρμένη και με απουσιολόγιο;
Σύδνευ μη μας ακούσεις. Ακολούθησε άλλη τακτική.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ναι.Και δαρμένη και με απουσιολόγιο;
Σύδνευ μη μας ακούσεις. Ακολούθησε άλλη τακτική.
Φυσικά αστειεύομαι αγαπητή Σύδνευ.
_Silence_
Διάσημο μέλος
ΧΟΧΟΧΟ !!
:win:
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα το απουσιολόγιο 4 χρόνια αλλά βρήκα ένα εκπληκτικό παιδάκι και αφού κλάφτηκα και ξανακλάφτηκα και ξανακλάφτηκα του το φόρτωσα !!
ΧΟΧΟΧΟ !!
:win:
Πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανη.
Χτυπησες και νικησες το συστημα.
Μετα απο 4 χρονια.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.