Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
σορυ για το οφφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων δεν έκαναν εκείνη τη μέρα, είχαν κανονίσει για την μεθεπόμενη την τελευταία ώρα. Αλλά τελικά η κοπάνα δεν έγινε ποτέ γιατί εκείνη τη μέρα έκανε ένα τμήμα της δευτέρας και πήραν όλοι από μια ωραιότατη αποβολή και ησυχάσανε.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Επίσης,το να είσαι απουσιολόγος,δε συνεπάγεται ότι έισαι το τσιράκι του εκάστοτε καθηγητή,ότι είσαι ο καταδότης που αρέσκεται στο να βάζει απουσίες στους συμμαθητές του.Και σε καμία περίπτωση,δεν είναι ο απουσιολόγος απαραίτητα το "φυτό",το "σπασικλάκι"(χαρακτηρισμοί που δε με βρίσκουν καθόλου σύμφωνη),το άτομο που στο βωμό της βαθμοθηρίας θα θυσιάσει τον προσωπικό του χρόνο,την ενασχόληση με τα ενδιαφέροντά του,τη συναναστροφή με φίλους.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά,είμαι απουσιολόγος και παρόλο που έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου στο Διευθυντή και έχω ζητήσει αμέτρητες φορές να δώσω το απουσιολόγιο,εκείνος επιμένει ότι δε γίνεται να απαλλαγώ από το ρόλο αυτό...Και όλο αυτό το έκανα,πολύ απλά επειδή διαφωνώ με το ρατσισμό που υφίσταται και μάλιστα πολύ έντονα στο σχολικό πλαίσιο.Με όλο αυτό τα χαζοστερεότυπα που διαζωρίζουν τους μαθητές σε καλούς και κακούς και καθιστούν τον "άριστο" σε άτομο...υπεράνω πάσης υποψίας.Θεωρώ τεράστιο βάρος να μετράς κάθε μέρα τους παρόντες και να σημειώνεις όσους λείπουν.Στην τελική,γιατί δεν αναλαμβάνουν το ρόλο αυτό οι ίδιοι οι καθηγητές;
*Επίσης,το να είσαι απουσιολόγος,δε συνεπάγεται ότι έισαι το τσιράκι του εκάστοτε καθηγητή,ότι είσαι ο καταδότης που αρέσκεται στο να βάζει απουσίες στους συμμαθητές του.Και σε καμία περίπτωση,δεν είναι ο απουσιολόγος απαραίτητα το "φυτό",το "σπασικλάκι"(χαρακτηρισμοί που δε με βρίσκουν καθόλου σύμφωνη),το άτομο που στο βωμό της βαθμοθηρίας θα θυσιάσει τον προσωπικό του χρόνο,την ενασχόληση με τα ενδιαφέροντά του,τη συναναστροφή με φίλους.
+1000000000000:no1::no1:
Και εγώ στην ίδια ακριβώς θέση βρίσκομαι..είναι πραγματικά πολύ άσχημο ο απουσιολόγος να ταυτίζεται πάντα με το "σπασικλάκι" ή το τσιράκι του καθηγητή!δεν λέω υπάρχουν κ τέτοιες περιπτώσεις απουσιολόγων,οι οποίοι πιστεύουν πως επειδή έχουν ένα δημόσιο έγγραφο στην ουσία,ότι έχουν κατακτήσει κ κάποιο τίτλο,οπότε πρέπει να ξεχωρίζονται από τους άλλους!όμως μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας..τα περισσότερα παιδιά είναι πολύ έντάξει..απλά αναγκάζονται να κάνουν μια όχι κ τόσο ευχάριστη δουλειά!:iagree::iagree:
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ εγω μια απο τα ιδια.. Αμετρητες χαρες δεξια κ αριστερα, και οταν για 1002 λογους δεν γινοταν, γινομουνα και ο κακος της υποθεσης.... Μακρια απο μας
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βravissima...Και εγώ ακριβώς το ίδιο πιστεύω!Ας βάλουν τους καθηγητές τι είμαστε εμείς;;Και το φοβερό...όταν λείπει κάποιος από τη τάξη αρχίζουν και σε ρωτάνε 'πού είναι;' λες και δεν έχουμε ζωή και ασχολούμαστε μόνο με τους άλλους.Είμαι απουσιολόγος από την Α' Γυμνασίου (δυστυχώς), άπειρες φορές έχω πάει στο διευθυντή για την πολυπόθητη 'απαλλαγή' αλλά τίποτα!...Ε και μένα πλέον δε με νοιάζει..Το δίνω στη κολλητή μου και το γράφει που της αρέσει!!Το προσέχω κι εγώ αλλά μόνο για τα τυπικά.Να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κτλ...!!Ε..δεν ήταν κατάσταση αυτή!!Προσωπικά,είμαι απουσιολόγος και παρόλο που έχω εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά μου στο Διευθυντή και έχω ζητήσει αμέτρητες φορές να δώσω το απουσιολόγιο,εκείνος επιμένει ότι δε γίνεται να απαλλαγώ από το ρόλο αυτό...Και όλο αυτό το έκανα,πολύ απλά επειδή διαφωνώ με το ρατσισμό που υφίσταται και μάλιστα πολύ έντονα στο σχολικό πλαίσιο.Με όλο αυτό τα χαζοστερεότυπα που διαζωρίζουν τους μαθητές σε καλούς και κακούς και καθιστούν τον "άριστο" σε άτομο...υπεράνω πάσης υποψίας.Θεωρώ τεράστιο βάρος να μετράς κάθε μέρα τους παρόντες και να σημειώνεις όσους λείπουν.Στην τελική,γιατί δεν αναλαμβάνουν το ρόλο αυτό οι ίδιοι οι καθηγητές;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φορα μου είχε πει ένας καθηγητής...
"Τι χάλια είναι αυτά? Μπακαλόχαρτο το έχεις κάνει"
Πω, ρε πώς τα παίρνω με κάτι τέτοια...
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Κουραγιο σε οσους ειναι απουσιολογοι!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μη μιλήσω για τους άλλους μ*****ς που θεωρούν ότι ο όρος απουσιολόγος είναι ταυτόσημος με το "φυτό". Αυτοί που το λένε αυτό είναι κατά 99% άτομα που δεν τα φτάνουν και τα κάνουν κρεμαστάρια, ένα άλλο 0,5% είναι καλοί μαθητές οι οποίοι φοβούνται μην κακοχαρακτηριστούν ως "φυτά" από τους συμμαθητές τους μη χ***ω, ενώ ένα άλλο 0,5% αποτελούν οι καλοί μαθητές που φοβούνται να έχουν ευθύνες και να λένε κάποια στιγμή "όχι" σε αυτούς τους ψευτόμαγκες που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τους πάντες ό,τι θέλουν
Φυσικά υπάρχουν και πολλοί που αναγνωρίζουν την αξία ενός απουσιολόγου και δεν φέρνουν προσκόμματα στο (δύσκολο όσο κι αν φαίνεται εύκολο-σκεφτείτέ μόνο την ψυχολογική πίεση) έργο του
Τέλος, να προσθέσω ορισμένους καθηγητές που με τον τρόπο τους και σχεδόν πάντα προμελετημένα και ενσυνείδητα φροντίζουν να διαιωνίσουν το δήθεν "στερεότυπο" του απουσιολόγου-φυτού. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κανονικοί καθηγητές
Αυτά, γιατί με πνίγει το δίκαιο
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δίνεις στο 2ο καλύτερο
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΟΜΟΙ:
• Προεδρικό Διάταγμα 104/1979, άρθρο 23, παρ. 2
«Η σύνταξις και η φύλαξις του ημερήσιου δελτίου απουσιών ανατίθεται υπό του Διευθυντού του σχολείου εις μαθητήν τάξεως ή τμήματος τάξεως διακρινόμενον εις το ήθος και την επίδοσιν, αναπληρούμενον υπό ετέρου μαθητού υπό τους αυτούς όρους».
https://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=30
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.