Τις δικαιολογείς και περνούν στις δικαιολογημένες.
Οκέι. Το 'χω...
Σας ευχαριστώ πολύ.
Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
πολλες θα πας εδω εγω εχω 28 και θα παω 4Εγώ μέχρι τώρα μια απουσία και θα πάω άλλες τρεις φορές στο σχολείο
Gate4
Επιφανές μέλος
Ακριβώς με βγαίνουνπολλες θα πας εδω εγω εχω 28 και θα παω 4
artemaki
Διάσημο μέλος
Ακριβώς με βγαίνουν
1 βδομαδα : 31 απουσιες.
114/31 = 3 βδομαδες και 3 μερες και 3 ωρες.
Γιατι πηγαινεις ακομα ;
Μονο που εμας μας ειπαν οτι αμα λειπουμε ολη τη βδομαδα χρειαζεται χαρτι απο νοσοκομειο.
Gate4
Επιφανές μέλος
O απρίλιος έχει 4 βδομάδες εγώ λείπω Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, Παρασκευή και είναι 24 απουσίες όλο τον μήνα είναι 96 συν μια μέρα με εφταωρο που είχα λείψει και δέκα απουσίες Δευτέρα,Τρίτη μετά το πάσχα που δεν θα πάω 1131 βδομαδα : 31 απουσιες.
114/31 = 3 βδομαδες και 3 μερες και 3 ωρες.
Γιατι πηγαινεις ακομα ;
Μονο που εμας μας ειπαν οτι αμα λειπουμε ολη τη βδομαδα χρειαζεται χαρτι απο νοσοκομειο.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Αλοίμονο αν οι γονείς είχαν σχέση με μια τέτοια απόφαση . . .
+1 Dia, απλά κάποιος μου είπε ότι νομίζει πως το χαρτί αυτό πρέπει να εγκριθεί από τον σύλλογο γονέων, οπότε δεν ήμουν και 100% σίγουρη.
Ρε παιδιά, εαν φτάσει κανείς στο όριο των απουσιών (114) μέχρι να κλείσουμε για το Πάσχα, μετά μόλις ανοίξουμε, δηλαδή στις 13, που ουσιαστικά δε θα πηγαίνει σχεδόν κανείς στο σχολείο, θα υπάρξει πρόβλημα?
Ανάλογα με την "πολιτική" του σχολείου... Εμάς πχ μας λένε "δε θα σας χαρίσουμε καμία απουσία ούτε αυτές τις τελευταίες τρεις μέρες", μου φαίνεται, όμως, πως σχεδόν πάντα έτσι λένε, αλλά πράττουν το αντίθετο... Ωστόσο, για καλό και για κακό, υπολόγισε και αυτές τις απουσίες, για να είσαι καλυμμένη.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ανάλογα με το σχολείο. Εγώ υπολόγισα για τις απουσίες και αυτές μετά το πάσχα γτ δεν ξέρω αν θα τις βάλουν ή όχι :/Ρε παιδιά, εαν φτάσει κανείς στο όριο των απουσιών (114) μέχρι να κλείσουμε για το Πάσχα, μετά μόλις ανοίξουμε, δηλαδή στις 13, που ουσιαστικά δε θα πηγαίνει σχεδόν κανείς στο σχολείο, θα υπάρξει πρόβλημα?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εμας μας είπε ο διευθυντής ότι αυτήν την εβδομαδα δεν θα βάλουν καθόλου απουσίες. Βέβαια από όσο θυμάμαι κάθε χρόνο έρχονται μια μέρα τα παιδιά να πάρουν προγραμμα και ύλη για τις ενδοσχολικές, έλεγχο, καρτελάκι κλπ. Αλλά και πάλι 10 η ώρα είχαν ξεμπερδέψει, δεν τους κρατούσαν 6ωρο δηλαδή.Ρε παιδιά, εαν φτάσει κανείς στο όριο των απουσιών (114) μέχρι να κλείσουμε για το Πάσχα, μετά μόλις ανοίξουμε, δηλαδή στις 13, που ουσιαστικά δε θα πηγαίνει σχεδόν κανείς στο σχολείο, θα υπάρξει πρόβλημα?
Gate4
Επιφανές μέλος
Εμάς είπαν την Τρίτη θα πάρουμε αυτά που χρειάζονται για τις πανελλήνιες, θα μας ενημερώσουν άι μετά θα παρουσιάσουν τα πρότζεκτ και αυτά.. Την τετάρτη θα πάρουμε πρόγραμμα και και θα φύγουμε. Άρα τη Δευτέρα απουσίες θα πάρωΕκείνες οι δύο μέρες μετά του Πάσχα έτσι και αλλιώς πρέπει να πάμε για να πάρουμε τα χαρτιά μας, οπότε...
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Αν κάποιος λείψει Πέμπτη-Παρασκευή και μετά Δευτέρα-Τρίτη, αυτές μετρούνται σαν συνεχόμενες μέρες ή μπορώ να τις δικαιολογήσω κανονικά με 2 δικαιολογητικά;!
Σαν συνεχόμενες μέρες...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
δεν έχω περιθώριο για αδικαιολόγητες άλλες, όποτε ήθελα να μάθω στα σίγουρα!! !
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Έχω ρωτήσει, συνεχόμενες είναι.Αν κάποιος λείψει Πέμπτη-Παρασκευή και μετά Δευτέρα-Τρίτη, αυτές μετρούνται σαν συνεχόμενες μέρες ή μπορώ να τις δικαιολογήσω κανονικά με 2 δικαιολογητικά;!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.