maryactr
Νεοφερμένος
Kαλα, δεν το πιστευω με χεις αφησει αφωνο!! Ειναι σα να ακουω τον αλλο μου εαυτο... Η αλλη μεγαλη μου αγαπη, ισως και μεγαλυτερη απο το παιδαγωγικο, ειναι το θεατρο!! Ασχολουμαι χρονια με αυτο και ειμαι αποφασισμενος να το κυνηγησω, εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο... Αλλοστε δε με ενδιαφερει να γινω διασημος τηλεσταρ, αλλα να εχω την ευκαιρια να παιζω στο θεατρικο σανιδι!! Αληθεια ποσο εβγαλες και ποια πολη πιανεις?? Αν ειμαστε μαζι εχουμε σιγουρα να πουμε πολλα...
Χαίρομαι που δεν βρίσκομαι μόνο εγώ σ' αυτήν την κατάσταση... Πιάνω Παιδαγωγικά σίγουρα.. Βγάζω 19.025 και λογικά πιάνω Θεσσαλονίκη.. Εσύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Eγω εξαιτιας του βλακα του Ευδοξου, που ενω τον ηξερα δεν το θυμομουνα, πιανω Γιαννενα και κατω... Αλλα επειδη απο τα Γιαννενα ειμαι μον 95μορια πανω, με βλεπω να παω στην Αλεξανδρουπολη!! Κριμα που δε θα μαστε μαζι...Χαίρομαι που δεν βρίσκομαι μόνο εγώ σ' αυτήν την κατάσταση... Πιάνω Παιδαγωγικά σίγουρα.. Βγάζω 19.025 και λογικά πιάνω Θεσσαλονίκη.. Εσύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryactr
Νεοφερμένος
Eγω εξαιτιας του βλακα του Ευδοξου, που ενω τον ηξερα δεν το θυμομουνα, πιανω Γιαννενα και κατω... Αλλα επειδη απο τα Γιαννενα ειμαι μον 95μορια πανω, με βλεπω να παω στην Αλεξανδρουπολη!! Κριμα που δε θα μαστε μαζι...
Δεν πειράζει.. Έχω ξαδέρφη στο Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη και περνάει τέλεια.. Καλά να περνάς και καλή φοιτητική ζωή με θέατρο μαζί, εννοείται..!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
annmary
Νεοφερμένος
κι εγω πιστευω πως αν προσπαθησεις λιγο και κυριως σου αρεσει η συγκεκριμενη σχολη και ειναι αυτο που θελεις...δεν θα εχεις ιδιαιτερα προβληματα!!!:iagree:καλησπερα σκεφτομαι ως πρωτη επιλογη να δηλωσω πληροφορικη ιονιου...ομως με προβληματιζουν τα ανωτερα μαθηματικα και η φυσικη...μπορει κπς με 13 μαθηματικα και 14 φυσικη πανελλαδικες να τα βγαλει περα?
spystou
Νεοφερμένος
καλησπερα σκεφτομαι ως πρωτη επιλογη να δηλωσω πληροφορικη ιονιου...ομως με προβληματιζουν τα ανωτερα μαθηματικα και η φυσικη...μπορει κπς με 13 μαθηματικα και 14 φυσικη πανελλαδικες να τα βγαλει περα?
Είμαι κι εγώ σε σχολή πληροφορικής και τα μαθηματικα ειναι πραγματικά ζόρικα. Στα πρώτα εξάμηνα θα είναι πολλα αλλά δε παίζει ρόλο πόσο έγραψες στις πανελλαδικές και ο βαθμος σου στα μαθηματικα μια χαρά είναι γιατι αγχώνεσαι?
evanula
Νεοφερμένος
Levi
Νεοφερμένος
Τα μορια που εχει ενας μαθητης βγαινουν μονο απο τους βαθμους στα μαθηματα που θα εξεταστει στις πανελλαδικες ή υπαρχει και κατι αλλο?
Ευχαριστω!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
Levi
Νεοφερμένος
Πως γινεται αυτο και μεχρι ποσα μορια απο αυτα των εξετασεων μπορεις να αναιβεις? (για ενα γνωστο μου ρωταω)
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Levi
Νεοφερμένος
Και ακομη μια ερωτηση, πως μαθαινει κανεις τους προφορικους του βαθμους?
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα προφορικά προσαρμόζονται έτσι ώστε να απέχουν το πολύ δύο μονάδες από τον γραπτό και μετά την προσαρμογή συμβάλλουν κατά το 30% της βαθμολογίας. Το μέγιστο που επηρεάζουν είναι μέχρι 600 μόρια.Και ακομη μια ερωτηση, πως μαθαινει κανεις τους προφορικους του βαθμους?
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Κατα τις 25 Αυγουστου λογικα!! Περυσι ειχαν βγει στις 27 νομιζω... Εγω μαλλον εκει πανω θα σας ερθω!!Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το που έχει περάσει ο καθένας?
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ... 291 και σήμερα...
mariaris
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.