Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ίσωσ στο φροντιστηριο σας σας δηλωσαν μεμονομένουσ!!ισως καποια φροντιστηρια τα μπερδεψανε...πολυ περιεργο για μια τοσο οργανωμενη διαδικασια στη HAU
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Discourse and Interaction
(Development, Functional Range, and Listening Comprehension)
Linguistic Resources (Range and Accuracy of Vocabulary and Grammar)
Delivery And Intelligibility
Afroula12
Νεοφερμένος
δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο που αλλαξαν το συστημα στα προφορικα φετος
το μονο που δεν θελαν ηταν να βοηθησουν τους υποψηφιους μαλλον...
βασικα εγω πιστευω οτιι προσπαθουν να το δυσκολεψουν γενικα...αλλα [αποψη μου παντα] αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις που επεσαν οτι να ναι θεματα θεωρω πως σαν προφορικα ηταν βατα... δν ηταν τπτ το ιδιαιτερο.. απλαα ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια και πρεπει να υπαρχει αλληλεπιδραση με ακομα εναν υποψηφιο που στο κατω κατω αυτο ειναι τα προφορικα να μπορεις να επικοινωνησεις...Αποψη μου παντα..
cardoso
Νεοφερμένος
tnsdms
Νεοφερμένος
cardoso
Νεοφερμένος
και στα γερμανικα παλια δεν ηταν με 2 ατομα στα προφορικα ... αλλα οι εξεταστες ηταν παντα 2...
το σωστο ειναι να ναι παντα δυο....γιατι για παραδειγμα σε μια ακραια περιπτωση που ο εξεταζομενος γνωριζει τον εξεταστη τοτε αν ειναι ενας τον περναει ακομα και αν δεν ξερει τιποτα..αλλα αν ειναι 2 δεν μπορει να το κανει..η και το αντιστροφο αν ειναι ενας στριμμενοσ μπορει να σε κοβει μονος του για πλακα...
-----------------------------------------
βασικα εγω πιστευω οτιι προσπαθουν να το δυσκολεψουν γενικα...αλλα [αποψη μου παντα] αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις που επεσαν οτι να ναι θεματα θεωρω πως σαν προφορικα ηταν βατα... δν ηταν τπτ το ιδιαιτερο.. απλαα ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια και πρεπει να υπαρχει αλληλεπιδραση με ακομα εναν υποψηφιο που στο κατω κατω αυτο ειναι τα προφορικα να μπορεις να επικοινωνησεις...Αποψη μου παντα..
ναι αλλα δεν ειναι και πολυ καλο που εξαρτασαι απο τον αλλον...αν ο αλλος δεν μιλαει καν και δεν σου τα περιγραφει καλα σε κοβει και σενα χωρις να το καταλαβεις...
Περσι πολλα ΗΡ στα προφορικα...
Παντως εγω θα την πνιξω αν την ξαναδω την εξεταστρια που μου έβαλα PASS προφορικα...
Hθελα ΗΡ!
Αδικα πήρα 17/20 στο ΚΠγ και ξελαρυγγίστηκα να μιλαω σε αυτήν του Michigan??
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pumyra
Νεοφερμένος
το σωστο ειναι να ναι παντα δυο....γιατι για παραδειγμα σε μια ακραια περιπτωση που ο εξεταζομενος γνωριζει τον εξεταστη τοτε αν ειναι ενας τον περναει ακομα και αν δεν ξερει τιποτα..αλλα αν ειναι 2 δεν μπορει να το κανει..η και το αντιστροφο αν ειναι ενας στριμμενοσ μπορει να σε κοβει μονος του για πλακα...
ναι αλλα δεν ειναι και πολυ καλο που εξαρτασαι απο τον αλλον...αν ο αλλος δεν μιλαει καν και δεν σου τα περιγραφει καλα σε κοβει και σενα χωρις να το καταλαβεις...
... ... για την περίπτωσή μου μιλάτε... :xixi:
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεοοοο!πώς το δημιούργησες το θέμα??θέλω να φτιάξω ένα κ δεν μπορώ... σορρυ για το άσχετο.....
Σιγα βρε συ!
Βρισκεις ενα κοκκινο κουμπακι που λεε"νεο θέμα"
Afroula12
Νεοφερμένος
κοιτα δν λεω πως δν υπαρχουν περιπτωσεις στις οποιες παιδια χαντακω8ηκαν λογο αυτου του γεγονοτος αλλα και παλιι υπαρχει και χρονος για να σε εξετασει μεμονωμενα ο εξεταστης.. αλλα και παλι ξερω παιδιαα που κοπηκαν εξαιτιας αυτου που ειπες...
cardoso
Νεοφερμένος
... ... για την περίπτωσή μου μιλάτε... :xixi:
ναι αλλα υπαρχει παντα και η αλλη πλευρα του νομισματος...ενω αν εισαι μονος σου εισαι σιγουροσ για τον ευατο σου και σε βοηθαει περισσοτερο και ο εξεταστης..αποψη μου
ασε τεο κα εγώ περίμενα τπυλάχιστον pass στα προφορικά αλλά... πήρα high pass στο listening που δεν το περίμενα καθόλου
Τρισαθλιοι άνθρωποι...
cardoso
Νεοφερμένος
Θετικη σκεψη είπαμε...
Afroula12
Νεοφερμένος
cardoso
Νεοφερμένος
ησυχια στο φορουμ μετα απο την εκδοση των αποτελεσματων....ενω πριν γινοτανε μεγαλος χαμος....παιζει ομως να ειμαι ο μονος που δεν τα ξερω ακομα
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ίσωσ στο φροντιστηριο σας σας δηλωσαν μεμονομένουσ!!
ισως εγινε αυτο, δε γνωριζω. απλα δοκιμασα με τον κωδικο μου και μου βγηκαν απο χτες.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.