γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
03-01-21
00:09
Οκ οταν το θεωρησεις σωστο και τα χρειάζεσαι ,πες.Εντάξει είμαι απλά έπρεπε να τα ξανά θυμηθώ, είχε χαθεί αυτό το καθημερινό και ξεκίνησα μετά από 5 μέρες λόγο των γιορτών, δυσκολεύουν ούτως ή άλλως και αυτή η αδράνεια δεν μου έκανε καλό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει και Δ θέματα απλά δεν θεώρησα σωστό να ζητήσω κάτι παραπάνω από αυτό που χρειαζόμουν εκείνη την ώρα
Alexandros36k
Νεοφερμένος
Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
03-01-21
00:14
Όπως είχα πει και στο 1ο μήνυμα μου θέλω και έγω να προσφέρω το θεωρώ ως κάτι που πρέπει να κάνω, η βοήθεια σου είναι υπεραρκετή και θα θελα να ανταποδώσω, θεωρώ πως σιγά σιγά θα επιστρέψω στους ρυθμούς μου!Οκ οταν το θεωρησεις σωστο και τα χρειάζεσαι ,πες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
03-01-21
00:21
Αυτα πανε αλυσιδα, εσυ θα βοηθησεις τα παιδια της α λυκειου.Όπως είχα πει και στο 1ο μήνυμα μου θέλω και έγω να προσφέρω το θεωρώ ως κάτι που πρέπει να κάνω, η βοήθεια σου είναι υπεραρκετή και θα θελα να ανταποδώσω, θεωρώ πως σιγά σιγά θα επιστρέψω στους ρυθμούς μου!
Alexandros36k
Νεοφερμένος
Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
03-01-21
01:34
Η αλήθεια είναι πως είναι ωραίο να βοηθάς και να προσφέρεις, ελπίζω κάποια στιγμή να σε βοηθήσω και εγώ , καληνύχτα και χάρηκα!Αυτα πανε αλυσιδα, εσυ θα βοηθησεις τα παιδια της α λυκειου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...