16-01-15

17:59
Και εγώ είμαι 21, φοιτώ στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και θα δώσω και εγώ κατατακτήριες, όχι βέβαια επειδή μισώ το τμήμα μου η οτιδήποτε τέτοιο.
Όντως στην Αθήνα γίνεται χαμός από ενδιαφερομένους για κατατακτήριες ΑΛΛΑ μην ξεχνάς ότι αρκεί σε πολλές περιπτώσεις να γράψεις απλά πάνω από 10/20 σε κάθε ένα από τα 3 μαθήματα. Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια χρειάζεσαι ακόμα παραπάνω γιατί καλύπτονται οι θέσεις με μεγαλύτερες βαθμολογίες.
Το θέμα για εμένα είναι καθαρά γνωστικό. Από Δ.Ε σε πληροφορική δεν έχεις σχεδόν κανένα γνωστικό υπόβαθρο, επομένως οι κατατακτήριες θα σου είναι βουνό!! Αυτό πρέπει να είναι που πρέπει να μελετήσεις και να σκεφτείς!
Καλα και σαν Αθηναιος το βλεπω οτι δν με παιρνει αλλο εδω..Θελω να παω καπου επαρχια ειναι πιο ευκολο σχετικα να μπεις με κατατακτηριες και ειδικα σε κατι που μου αρεσει..2 τμηματα εχω βαλει στο ματι Συρο και Σαμο τα οποια δν εχουν καμια σχεση με την σχολη μου αλλα δν με απασχολει αυτο...Μου αρεσει το αντικειμενο..Το οικονομικο παιζει να το λυσω γιατι ειναι και ηταν παντα το μεγαλυτερο θεμα αλλα γενικα το βλεπω πολυ πιο σφαιρικα το θεμα και πραγματικα αυτην την στιγμη θελω 100% να το κανω..Οταν κανεις λαθος επιλογες μετα τις πληρωνεις ακριβα και τωρα εμενα μου ηρθε ο λογαριασμος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.