Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackmyrto
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα απαρεδεχτο γεγονος που συναιβει λιγο πριν το πασχα ειναι οτι αντιληφθηκαμε πως ο θρησκευτικος μας μας ηχογραφουσε την ωρα του μαθηματος και περιστασιακα μας εβγαζε και βιντεο.
Διαμαρτηρηθηκαμε στην διευθηντρια και αυτη το μονο που του εκανε ηταν μια μικρη παρατηρηση.
Εγω ομως δεν το αφησα ετσι και γι'αυτο ενημερωσα για το συμβαν τον πατερα μου που τυχαινει να ειναι προεδρος του συλλογου γονεων και κηδεμονων του σχολειου μου. Με το που το εμαθε καλεσε συμβουλιο και την αλλη μερα καταθεσαν μυνηση και βεβαια ο καθηγητης εφυγε απο το σχολειο μας.
Δηλαδη εμεις τημορουμαστε για την κατοχη κινητων και ο καθηγητης το μονο που το εκανε ηταν μια μικρη παρατηρηση. Ελεος.
Να 'ναι καλα ο μπαμπας μου!
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Blackmyrto
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω συμφωνω με αυτο αλλα μονο αμα πιαστει να το εχει ανοιχτο οχι απλως επειδη το ειχε μαζι του (κλειστο βεβαια).Εγώ συμφωνώ να καταργηθούν.Και μάλιστα να τιμωρείτε αυστηρά αυτός που το πίρε μαζί του.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα ,θα στο πω ευγενικά.Εγώ μένω έξω από το σύνολο και δεν έχω κινητό για να μην έχω καρκίνο στο κεφάλι μου και γιατί έχω μυαλό.Τώρα εσύ μπορείς σπίτι σου να το κάνεις ότι θέλεις.Όμως και κλειστό έχει ραδιενέργεια Γιαυτό να απαγορεύετε και στους δασκάλους και στους μαθητές.Αυτό που θα μου κάνεις εάν παράδειγμα ήμουν στην τάξη σου είναι να με σκοτώνεις.Και συγνώμη αλλά σου το απαγορεύω.Και εγω συμφωνω με αυτο αλλα μονο αμα πιαστει να το εχει ανοιχτο οχι απλως επειδη το ειχε μαζι του (κλειστο βεβαια).
Εχεις φουρνο μικροκυματων σπιτι;
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το wiki:
Many scientific studies have investigated possible health effects of mobile phone radiations. These studies are occasionally reviewed by some scientific committees to assess overall risks. The most recent assessment was published in 2007 by the European Commission Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks (SCENIHR). It concludes from the available research that no significant health effect has been demonstrated from mobile phone radiation at normal exposure levels:
- Normal exposure to mobile phone radiation cannot cause headaches or dizziness, nor can it cause brain cancers, neurological effects or reproductive effects.
- A few inconclusive studies suggest that it may cause a benign tumour of the auditory nerve.
- However, more studies concerning potential health effects on children are needed.[6]
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εντάξει, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να είσαι συνέχεια με ένα κινητό στο αυτί, ειδικά αν ο εγκέφαλός σου αναπτύσσεται ακόμα. Απλώς πολύ το έχουν παρατραβήξει και νομίζουν ότι τα κινητά εκπέμπουν ο Θεός ξέρει τι.
Kαι για του λόγου το αληθές.
Το χημικό στοιχείο Ραδόνιο (σύμβολο: Rn) είναι ένα ευγενές αέριο με ατομικό αριθμό 86 και ατομικό βάρος (222) . Έχει θερμοκρασία τήξης -71 C° και θερμοκρασία βρασμού -61,8 C°. Είναι ραδιενεργό και ένα από τα βαρύτερα αέρια. Το πιο σταθερό του ισότοπο είναι το ραδόνιο-222 με χρόνο ημιζωής 3,8 ημέρες. Σε θερμοκρασία και πίεση δωματίου είναι άχρωμο αλλα όταν ψυχρανθεί κάτω από τη θερμοκρασία πήξης του αποκτά ένα υποκίτρινο χρώμα που καθώς μειώνουμε τη θερμοκρασία μετατρέπεται σε κίτρινο και στη συνέχεια σε πορτοκαλοκόκκινο.
Το ραδόνιο θεωρείται επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Το ραδόνιο υπάρχει στο έδαφος και μπορεί να συγκεντρωθεί στο εσωτερικό των κτηρίων που δεν αερίζονται αρκετά. Ευθύνεται για την πρόκληση καρκίνου του πνεύμονα: αν και έχει μικρό χρόνο ημιζωής, διασπάται σε άλλα ραδιενεργά στοιχεία τα οποία έχουν χρόνο ημιζωής δεκαετιών, με αποτέλεσμα η εισπνοή ραδονίου από κάποιον να αποτελεί συνεχή κίνδυνο. Μεγάλα ποσοστά ραδονίου υπάρχουν στο έδαφος της Ικαρίας.
Aπό που αλλου; Βικιπεδια.
djimmakos
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι ότι τα κινητά δεν είναι τόσο βλαπτικά όσο πολλοί νομίζουν.
Το τι λέω εγώ είναι το πιο ασήμαντο θέμα. :p
Shadowfax αν κάνεις σχόλια για το "πολύ" το διόρθωσα πριν (και αν) γράψεις μήνυμα:p
Ραδιενεργεια τα κινητα ΔΕΝ εχουν, και εκπεμπουν στο φασμα των μικροκυματων.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με νοιάζει τι απόβλητα παράγει το καθένα από αυτά και πώς ακριβώς λέγετε το καθένα και δεν το έχω ψάξει, ξέρω όμως ότι δεν θέλω να έχω καμιά ραδιενεργειακή βρώμα πάνω από το κεφάλι μου.Μπορει καποιοι να το μπερδευουν γιατι στα αγγλικα η ακτινοβολια ειναι radiation και η ραδιενεργεια radioactivity. Βλεπουν το radiation κ νομιζουν οτι ειναι ραδιενεργεια.
Ραδιενεργεια τα κινητα ΔΕΝ εχουν, και εκπεμπουν στο φασμα των μικροκυματων.
Δεν με νοιάζει τι απόβλητα παράγει το καθένα από αυτά και πώς ακριβώς λέγετε το καθένα και δεν το έχω ψάξει, ξέρω όμως ότι δεν θέλω να έχω καμιά ραδιενεργειακή βρώμα πάνω από το κεφάλι μου.
Μα λεμε δεν εχει ραδιενεργεια δηλαδη ελεος πια. Αφου δε θελεις να το ψαξεις πως ερχεσαι και λες ο,τι ανακριβεια εχεις ακουσει και νομιζεις οτι ειναι σωστα βασιζεσαι σε αυτο και εχεις αυτη τη σταση;;;
hli
Νεοφερμένος
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εσύ δεν πείθεσαι δεν με νοιάζει.Ξέρω ότι κάνουν κακό και γιαυτό εξάλλου απαγορεύτηκαν.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Μιλάει για μικροκυματική ακτινοβολία όπως λεει η Krou, όχι για ραδιενέργεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.