Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Είναι αυτό που λέμε πάντα εμείς οι δύο με τα γραπτά...Η ρόμπα αυτή μπροστά στον καθηγητή έχει ανεκτίμητη αξία για αυτούς που παρακολουθούν, ειδικά όταν υπάρχει και το ανάλογο ύφος.
Φέτος, είδα και το άδεισμα από το Facebook. Γι αυτό προσέχτε που τα λέτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Φέτος, είδα και το άδεισμα από το Facebook. Γι αυτό προσέχτε που τα λέτε!
Τι εννοείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έχω απαντήσει πολλλες φορές σε πράγματα που λέγονται για μένα στις επιτηρήσεις, καταλλήλως.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν διάφορα groupάκια μέσα στο Facebook όπου φοιτητές κράζουν ασύστολα για καθηγητές, επιτηρητές και άλλα κακώς κείμενα. Βλέπουν όμως και άλλοι άνθρωποι και αυτά φτάνουν στα αυτιά των ενδιαφερόμενων.
Εγώ έχω απαντήσει πολλλες φορές σε πράγματα που λέγονται για μένα στις επιτηρήσεις, καταλλήλως.
Ααα κατάλαβα. Όρμα Ρεβέκκα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πάντως, κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει να ασχολείσαι. Βέβαια είμαι έξω από το χορό, ίσως σφάλλω.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Απλά να έχετε στον νου σας ότι ο κόσμος είναι μικρός.
Veni μερικά πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πάντως κακώς επιδίδονται σε αυτό το σπορ. Οι ακαδημαϊκοί κουράστηκαν να φτάσουν εκεί που είναι, το ελάχιστο, σεβασμός. Έτσι το βλέπω.
challenger
Επιφανές μέλος
Οι ακαδημαϊκοί κουράστηκαν να φτάσουν εκεί που είναι.
όχι όλοι
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Δεν το βλέπουν όλοι έτσι πάντως.
Η σχολική νοοτροπία έχει καταστρέψει το επίπεδο στα πανεπιστήμια.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Κι όχι μόνο.Η σχολική νοοτροπία έχει καταστρέψει το επίπεδο στα πανεπιστήμια.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι όλοι
ειδικα στην Ελλαδα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
μπήκαν 2-3 καθηγητές και άρχισαν να απειλούν τα παιδιά κ.λ.π
η μαφία των πανεπιστημιακών κι έτσι;;;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η μαφία των πανεπιστημιακών κι έτσι;;;
για το θέμα των διαλέξεων κ.λ.π προφανώς όχι για βαθμούς κ.λ.π
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Πολυτεχνικες αναφερομαι κυριως που σπουδαζω εκει αλλου πιθανως και να συμβαινει αυτο.
παει αναλογα και με τον φοιτητη..αμα καποιοσ διαβαζει λογικα να εχει μεσο ορο 7+
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι η ιδεα μου ή στα επαρχιακα τμηματα και κυριως πολυτεχνικες σχολες δεν τεινουν να βαζουν υψηλους βαθμους συγκριτικα με τις αθηναικες σχολες?Απο προσωπικο παραδειγμα το λεω και δεν γινεται ρε παιδια στους ΗΜΜΥ ΕΜΠ να εχουν Μ.Ο 7 και στη Πατρα το μεγαλυτερο πχ να ειναι 7.5.Αυτο το πραγμα ειναι τελειως ελεεινο
Γειά σου φίλε μου, στο ΕΜΠ οντως μπαίνουν οι υψηλότεροι βαθμοί. Αν έχεις τελειώσει ΕΜΠ με καλό βαθμό, έχεις ενα δυνατό χαρτί για καλό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.
Η αγορά εργασίας όμως δεν ασχολείται με το τι βαθμό πτυχίου έχεις αλλά με το τι ξερεις να κάνεις. Πρέπει, κατά τη γνώμη μου να αρχίσεις να χτίζεις αυτά τα προσόντα. Ως ΗΜΜΥ, μη δίνεις πολύ βάση σε μαθήματα όπως Η/Μ Πεδία και Φυσικές που έχεις τα πρώτα χρόνια των σπουδών σου. Άρχισε να ασχολείσαι με προγράμματα που θα σε κάνουν δυνατό στην αγορά εργασίας.Τέτοια είναι το κλασσικό autocad, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (υπολογισμοί, σχεδίαση) με panelcad, με caddy++ electrical, 4Μ (πανάκριβο). Θα πρέπει να μάθεις και για ενεργειακά πιστοποιητικά/ΚΕΝΑΚ.
Δεν ξέρω τι κατέυθυνση θα πάρεις. Αλλά για να δουλέψεις ως μηχανικός υπολογιστών/πληροφορικάριος πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις c++,c#,java,sql,mysql,php,html,css,oracle και δεν τα λέω όλα. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να είσαι τέλειος στα ηλεκτρολογικά και παράλληλα στον προγραμματισμό. Στον προγραμματισμό έχει πολύ περισσότερες δουλείες όμως, ιδιαίτερα τώρα που τα φωτοβολταικα ξόφλησαν, οπότε σκέψου καλά ποια κατεύθυνση θα πάρεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.