meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήτο προφανές;Αρα,και εσυ ομοφυλοφιλος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ευτυχως που δεν ειμαστε δανια και ολλανδια σιγα μην παντρειονται και μην υιοθετουν παιδια
και δεν προσβαλο κανεναν λεω αυτο που ειναι το ορθο
απλα το σωστο πληγωνει
σιγα μην σας πουμε και μπραβο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικά και δεν προσβάλλεις κανένα παρά μόνο τον εαυτό σου.τι λετε??????????
ευτυχως που δεν ειμαστε δανια και ολλανδια σιγα μην παντρειονται και μην υιοθετουν παιδια
απλα το σωστο πληγωνει
(Και δεν σου ζητήσαμε ούτε αποδοχή ούτε επιβράβευση.)
papas
Διάσημο μέλος
τι λετε??????????
απλα το σωστο πληγωνει
Για σενα τα παμε...
Αντε μαντηλακια να κλαις για τον τσακωμο με τον φιλο σου,που δεν εχεις το θαρρος να το αντιμετωπισεις μονο σου και ασε εμας να βγαζουμε τα ματια μας
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
τι λετε??????????
απλα το σωστο πληγωνει
σιγα μην σας πουμε και μπραβο*
Χαχαααα
Ρε θα σε μπανάρουν.
*χαχαχαχαχαχα
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό και επίσης είναι λίγο υποτιμητικό γιατί μπορεί να με κοροιδεύουν!Δεν θέλω ξέρω'γω να τον έχω φίλο και αυτός να με γουστάρει και σε κάποια στιγμη να πάει να με φιλήσει ή κάτι τέτοιοΝιώθω άβολα..Silent_Killer, μήπως θέλεις/μπορείς εσύ να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα πιο πριν; Γιατί θα απομακρυνόσουν από κάποιον φίλο που σου αποκάλυψε ότι ήταν και είναι γκέι;
Ελπίζω να κατάλαβες!Δεν ήμουν και κατατοπιστικότος.Αν έχεις κάποια απορία πες μου!
djimmakos
Διάσημο μέλος
τι λετε??????????
απλα το σωστο πληγωνει
Πήγαινε μέχρι την πλατεία της γειτονιάς, κάνε δύο τρεις γύρους τρέχοντας και μετά κάνε και πέντε-έξι σετ κάμψεις μπας και οξυγονωθεί λίγο και ο εγκέφαλος σου.
Το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι διαφορετικοί δε σημαίνει ότι είναι και "αφύσικοι", οπότε πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι μας.
Αν απλάς δεν τους συμπαθείς, πρόβλημα δικό σου.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς οι ομοφυλόφιλοι είμαστε οι φυσιολογικοί κι εσείς είστε οι ανώμαλοι που σας αρέσει το διαφορετικό φύλο.σε λιγο θα μας πειτε οτι ειστε εσεις οι ομοφυλοφιλοι οι φυσιολογικοι και ειμαστε εμεις ανωμαλοι που μας αρεσει το διαφορετικο φυλλο
ΥΓ. Συζήτηση επιπέδου· όχι αστεία.
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ίδιο μπορεί να συμβαίνει όμως και με τις φίλες σου..να μην γουστάρεις κάποια και να σου την πέσει και εσύ να μην θες και να σπαστείς και να νιώσεις άβολα..Γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό και επίσης είναι λίγο υποτιμητικό γιατί μπορεί να με κοροιδεύουν!Δεν θέλω ξέρω'γω να τον έχω φίλο και αυτός να με γουστάρει και σε κάποια στιγμη να πάει να με φιλήσει ή κάτι τέτοιοΝιώθω άβολα..
Ελπίζω να κατάλαβες!Δεν ήμουν και κατατοπιστικότος.Αν έχεις κάποια απορία πες μου!
Επίσης,ακόμα και όσες κοπέλες μπορεί να σε γουστάρουν,έρχονται και σε φιλάνε έτσι στα ξεκάρφωτα???
Και ποιος να σε κοροιδέψει και γιατί??Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει με ποιον θα κάνεις παρέα και ποιος θα σου σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή???
superman
Δραστήριο μέλος
Εμείς οι ομοφυλόφιλοι είμαστε οι φυσιολογικοί κι εσείς είστε οι ανώμαλοι που σας αρέσει το διαφορετικό φύλο.
ΥΓ. Συζήτηση επιπέδου· όχι αστεία.
papas
Διάσημο μέλος
Πήγαινε μέχρι την πλατεία της γειτονιάς, κάνε δύο τρεις γύρους τρέχοντας και μετά κάνε και πέντε-έξι σετ κάμψεις μπας και οξυγονωθεί λίγο και ο εγκέφαλος σου.
Το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι διαφορετικοί δε σημαίνει ότι είναι και "αφύσικοι", οπότε πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι μας.
Αν απλάς δεν τους συμπαθείς, πρόβλημα δικό σου.
Ρε συ τζιμμακο,θα κουραστει με τοσες ασκησεις!Τις σκεφτομαι και κουραζομαι
σε λιγο θα μας πειτε οτι ειστε εσεις οι ομοφυλοφιλοι οι φυσιολογικοι και ειμαστε εμεις ανωμαλοι που μας αρεσει το διαφορετικο φυλλο
Εμεις οι ανωμαλοι...Γουσταρω
Για ακου αγορακι: επειδη οι δικοι σου σου εμαθαν οτι χωρις μ***νι δεν υπαρχει παραδεισος,δεν θα φανε ολοι εδω μεσα την στενομυαλια σου και την ανωριμοτητα σου πανω σε τετοια θεματα (γιατι το να σκεφτεσαι ετσι, δεν ειναι καθολου λογικο),αντε και διαβασε κανα 10 % magazine ,γιατι χρειαζεσαι πολυ εκπαιδευση
Everyone,keep talking..Feed the troll...
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει ενδιαφέρον να υπάρχουν και μερικές τεκμηριωμένες απαντήσεις από όσους δηλώνουν ότι θα απομακρύνονταν.Γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό και επίσης είναι λίγο υποτιμητικό γιατί μπορεί να με κοροιδεύουν!Δεν θέλω ξέρω'γω να τον έχω φίλο και αυτός να με γουστάρει και σε κάποια στιγμη να πάει να με φιλήσει ή κάτι τέτοιοΝιώθω άβολα..
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ενω εσενα σου μαθανε οτι χωρις π....σο δεν υπαρχει παραδεισοςΡε συ τζιμμακο,θα κουραστει με τοσες ασκησεις!Τις σκεφτομαι και κουραζομαι
Εμεις οι ανωμαλοι...Γουσταρω
Για ακου αγορακι: επειδη οι δικοι σου σου εμαθαν οτι χωρις μ***νι δεν υπαρχει παραδεισος,δεν θα φανε ολοι εδω μεσα την στενομυαλια σου και την ανωριμοτητα σου πανω σε τετοια θεματα (γιατι το να σκεφτεσαι ετσι, δεν ειναι καθολου λογικο),αντε και διαβασε κανα 10 % magazine ,γιατι χρειαζεσαι πολυ εκπαιδευση
Everyone,keep talking..Feed the troll...
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικά τώρα,με αυτά που γράφεις προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι εσύ είσαι ένας αξιοπρεπής άντρας???"Το απόλυτο αρσενικό" ας πούμε????ενω εσενα σου μαθανε οτι χωρις π....σο δεν υπαρχει παραδεισος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
ενω εσενα σου μαθανε οτι χωρις π....σο δεν υπαρχει παραδεισος
Aμα θες να μιλησουμε σ'αυτο το θεμα,οι γονεις μου με εμαθαν το ιδιο με σενα (το μ...νι χωρις παραδεισος),αλλα δεν μπορουσα να απορροφησω το μηνυμα,γιατι δεν μπορουσα να το δεχτω,λογω του οτι ειχα σεξουαλικες προτιμησεις στα αγορια.
Και αμα θες να ξερεις,δεν ειμαστε ανωμαλοι : γιατι ουτε κανεναν νομο της κοινωνιας δεν παραβαινουμε,ουτε κανουμε κατι κακο.Κανουμε τις ιδιες δραστηριοτητες με ολους τους ανθρωπους και εχουμε τα ΙΔΙΑ δικαιωματα.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
εγω απαντησα σε αυτο που με ρωτησαν ! τιποτα παραπανωΠραγματικά τώρα,με αυτά που γράφεις προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι εσύ είσαι ένας αξιοπρεπής άντρας???"Το απόλυτο αρσενικό" ας πούμε????
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.