marouska
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμείς έχουμε προχωρήσει και άλλο.φροντιστηριο:
ΑΡΧΑΙΑ: την Τεταρτη τελειωσαμε Πρωταγορα
ΛΑΤΙΝΙΚΑ: μπηκαμε στο 29
ΙΣΤΟΡΙΑ: τελειωσαμε το κεφαλαιο ¨ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ (1844-1880)¨
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: εχουμε μπει στο Αμαρτημα
ΕΚΘΕΣΗ: εχουμε τελειωσει με τροπους πειθους και συλλογιστικη πορεια καθως επισης δικαιωματα και σωφρονισμος-θανατικη ποινη
ΒΙΟΛΟΓΙΑ:την Παρασκευη τελειωσαμε το 1ο κεφαλαιο
maraki love
Διάσημο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Κοίτα,εγώ λογοτεχνία είχα τελειώσει αρχές Φεβρουαρίου κι είχα κάνει και την Ιστορία ενός αιχμαλώτου από τη δευτέρα λυκείου.Ο Κρητικός μας πήρε 1 μήνα,το ίδιο κι η Σονάτα.βασικα η καθηγητρια μου μου ειπε οτι αν δεν ειχαν βγαλει τον Ριτσο,θα ημασταν ακομα εκει.τι να πω,ξεκινησαμε με Βιζυηνο,μετα κρητικο 2 μαθηματα,και μετα απο 2 ποιηματα μαζι (γιατι τα περισσοτερα ηταν ευκολα) και ...τελειωσαμε! τα διαγωνισματα τωρα τα βγαζω παντως.στον Παπαδιαμαντη ειμαι.και μετα Καβαφη και ολα τα υπολοιπα.θα κανω επαναληψεις μετα τα χριστουγεννα λογικα που θα τα ξαναπιασω απ την αρχη.κι εμενα μου εκανε εντυπωση που εφυγαν τα κειμενα τοσο γρηγορα,αλλα δεν νιωθω οτι "ετρεξα" κατι...δηλαδη να αγχωθω?κανεις δεν τελειωνει?
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά ειδικά τα 2 μαθήματα για τον Κρητικό μου έκαναν εντύπωση.Αν κάνεις καλή επανάληψη πάντως μην αγχώνεσαι.
marouska
Νεοφερμένος
δεν νιωθω οτι υστερω..αλλα μου ακουγεται λιγο ανησυχητικο το οτι ειμαι τοσο μπροστα σε σχεση με τους υπολοιπους.Κοίτα,εγώ λογοτεχνία είχα τελειώσει αρχές Φεβρουαρίου κι είχα κάνει και την Ιστορία ενός αιχμαλώτου από τη δευτέρα λυκείου.Ο Κρητικός μας πήρε 1 μήνα,το ίδιο κι η Σονάτα.
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά ειδικά τα 2 μαθήματα για τον Κρητικό μου έκαναν εντύπωση.Αν κάνεις καλή επανάληψη πάντως μην αγχώνεσαι.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
marouska
Νεοφερμένος
ania
Νεοφερμένος
αρχαια:3ο κειμενωο αριστοτελη και στο σχολειο ιστορια:τρικουπης και δηλιγιαννισμος,λατινικα:μα9ημα 25 απο οσο 9υμαμαι..και αρχαια κοντευουμε να τελειωσουμε τον πρωταγορα
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λατινικα : καναμε και το κειμενο 41
Ιστορια : στη Συμβαση της Λοζανης ειμαστε
Κειμενα: μας μενουν "τα αντικλειδια",τα δυο της Δημουλα και τα αλλα δυο μικρα πεζα
Εκθεση: ε εδω ειναι γενικο τι να πω..αλλα εχουμε κανει διαφορα θεματα και θεωρια
Βιολογια: δεν παω φροντ και στο σχολειο μας μενει το aids για να τελειωσουμε το 1ο κεφαλαιο
παντως δεν εχει σημασια που βρισκεται ο καθενας..δεν ειναι αγωνας δρομου :Ρ αρκει στο τελος να τα ξερουμε καλα..!οποτε μην αγχωνεστε οσοι αισθανεστε οτι ειστε πισω και μην παιρνετε κ πολυ αερα οσοι αισθανεστε οτι ειστε πολυ μπροστα..βεβαια οσο περισσοτερες επαναληψεις,τοσο το καλυτερο αλλα ο καθενας εχει τους ρυθμους του και τον τροπο του..το θεμα ειναι εκεινες τις μερες τι θα κανουμε ;Ρ
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
πόσα μαθηματα λατινικών κάνετε τη εβδομαδα και πόσα άγνωστα; σε όλους απευθύνομαι...εμείς 1 + 1
Λατινικα αλλες φορες 1, αλλες φορες 1,5 η 2 αν προλαβαινουμε!
Αγνωστα απο 3 ως 5! Σημερα πχ καναμε 5! Συνολικα εχουμε κανει 40 απο τον Αυγουστο
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
:!:Λατινικα αλλες φορες 1, αλλες φορες 1,5 η 2 αν προλαβαινουμε!
Αγνωστα απο 3 ως 5! Σημερα πχ καναμε 5! Συνολικα εχουμε κανει 40 απο τον Αυγουστο
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
ναι, χαλαρα... ειμαστε πολυ καλο τμημα
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad πόσες σειρές ηταν το καθε αγνωστο;
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
κ εμείς περίπου εκεί ήμαστε χωρίς κατάληψη και γρίπη (στο σχολείο)
johngreek_mad πόσες σειρές ηταν το καθε αγνωστο;
13-14 αν θυμαμαι καλα... τα ειχαμε προετοιμασει απο το σπιτι, και διορθωναμε τις μεταφρασεις μας και καναμε καποιες παρατηρησεις στο συντακτικο
ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong
Δραστήριο μέλος
έχω βγάλει την ύλη σε όλα τα μαθήματα, εκτός από τη βιολογία γενικής, που τώρα τη βγάζω.
το μάθημα που με δυσκολεύει είναι η ιστορία κατεύθυνσης (που μου κατέστρεψε και πέρυσι το γενικό). δεν μπορώ να τη μάθω απέξω με τίποτα, αν και το προσπαθώ...
δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη, όταν τελειώσω εξεταστική (γιατί δίνω πανελλήνιες παράλληλα με τη σχολή μου) θα στρωθώ στο διάβασμα.
τα χριστούγεννα διάβαζα κατά μέσο όρο από 3 μέχρι 5 ώρες τη μέρα και, τώρα, διαβάζω ελάχιστα, 1 με 2 ώρες τη μέρα. μετά την εξεταστική σκοπεύω να χτυπήσω 10ωρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αργά δεν πάμε; Ή έτσι μου φαίνεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.