joannaki
Νεοφερμένος
Πως γίνετε αυτό αφού είσαι Β' Λυκείου????
Ξέχασα να το αλλάξω από πέρυσι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ira28630
Νεοφερμένος
λατινικά στο 34 (φροντιστήριο 44)
λογοτεχνία μας μένουν η ιστορία ενός εχμαλώτου,η σονάτα κ η δημουλά
κ ιστορία μπαίνουμε στο 3ο κεφάλαιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
καλή πρόοδο though.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
πολύ νωρίς για άγχος...
καλή πρόοδο though.
αγχος; :nono:
Απλα ειμαι περιεργος να μαθω για τα αλλα σχολεια, γιατι εμας μας προχωρανε πολυ γρηγορα στα αρχαια του σχολειου
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
αγχος; :nono:
Απλα ειμαι περιεργος να μαθω για τα αλλα σχολεια, γιατι εμας μας προχωρανε πολυ γρηγορα στα αρχαια του σχολειου
σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και γω πέρασα πέρυσι την όλη φάση.
Πίστεψε με : δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να μάθεις που βρίσκονται οι άλλοι. Κοίτα εσύ τι κάνεις και μην ψάχνεις τους άλλους για να μην αγχώνεσαι.
Εξάλλου σημασία δεν έχει πόσο γρήγορα βγάζεις την ύλη αλλά πώς την βγάζεις.
Μη μασάς , μια χαρά θα είσαι.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και γω πέρασα πέρυσι την όλη φάση.
Πίστεψε με : δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να μάθεις που βρίσκονται οι άλλοι. Κοίτα εσύ τι κάνεις και μην ψάχνεις τους άλλους για να μην αγχώνεσαι.
Εξάλλου σημασία δεν έχει πόσο γρήγορα βγάζεις την ύλη αλλά πώς την βγάζεις.
Μη μασάς , μια χαρά θα είσαι.
ε καλα, δε θα τα βαψω και μαυρα αν δε μαθω, cool
tinaki!!
Νεοφερμένος
κειμενα:καναμε τα γενικα για τον σολομο και την επομενη μπενουμε κριτικο
ιστορια :καναμε το αγροτικο ζητιμα
αρχαια:εχουμε κανει μονο αδιδακτο διοτι μασ λειπουν τα βιβλια δεν τα εχουν φερει αλλα νταξει το αδιδακτο πιστευω βοηθαει πολυ οποτε δεν ανχονομαι για το γνοστο ακομα ελππιζω ομοσ να ξεκινισουμε καποια στιγμη! και στην βιολογια που δινω πανελιδικα τισ 2 πρωτεσ ενοτητεσ του 1 κεφαλαιου εχουμε κανει! αυτα!καλη επιτιχια σε οσουσ δινουμε!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Εγω ξερω οτι αλλα φροντιστηρια στην περιοχη μου μας περνανε στην ιστορια 10 σελιδες, αυτο δε μου λεει κατι ομως!
Roxie
Νεοφερμένος
ΑΡΧΑΙΑ: την Τεταρτη τελειωσαμε Πρωταγορα
ΛΑΤΙΝΙΚΑ: μπηκαμε στο 29
ΙΣΤΟΡΙΑ: τελειωσαμε το κεφαλαιο ¨ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ (1844-1880)¨
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: εχουμε μπει στο Αμαρτημα
ΕΚΘΕΣΗ: εχουμε τελειωσει με τροπους πειθους και συλλογιστικη πορεια καθως επισης δικαιωματα και σωφρονισμος-θανατικη ποινη
ΒΙΟΛΟΓΙΑ:την Παρασκευη τελειωσαμε το 1ο κεφαλαιο
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
2) Λατινικα : 32
3) Λογοτεχνια : Κρητικο / Αμαρτημα / Ονειρο στο κυμα / Μες τους προσφυγικους συνοικισμους (τα χουμε κανει)
4) Ιστορια κατ. : Προσφυγικο (στην αρχη)
5) Εκθεση : Μαζοποιηση
6) Βιολογια : μεχρι σελ. 40
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Aπο ποτε εχεις αρχισει φροντιστηριο?1) Αρχαια : 14η Πολιτεια
2) Λατινικα : 32
3) Λογοτεχνια : Κρητικο / Αμαρτημα / Ονειρο στο κυμα / Μες τους προσφυγικους συνοικισμους (τα χουμε κανει)
4) Ιστορια κατ. : Προσφυγικο (στην αρχη)
5) Εκθεση : Μαζοποιηση
6) Βιολογια : μεχρι σελ. 40
Εγω που αρχισα τελη Αυγουστου ειμαι οπου ειναι και η Roxie περιπου.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Aπο ποτε εχεις αρχισει φροντιστηριο?
Εγω που αρχισα τελη Αυγουστου ειμαι οπου ειναι και η Roxie περιπου.
Απο αρχες Αυγουστου!
Γιατι;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Α ok.Απο αρχες Αυγουστου!
Γιατι;
Απλα ειδα οτι ειστε αρκετα πιο μπροστα σε σχεση με εμας σε καποια μαθηματα και νομιζα οτι ειχες αρχισει απο Ιουνιο or sth,γι'αυτο και ρωτησα. =)
marouska
Νεοφερμένος
κειμενα τελειωσα
ιστορια στο προσφυγικο
εκθεση ανθρωπινα δικαιωματα
βιολογια στο τελος του πρωτου κεφαλαιου
αρχαια τελειωσα την πολιτεια
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχαια: καναμε 2 ενοτητες απο πολιτεια
7 περιπου αγωστα
Λατινικα: μαθ 31
Βιολογια: Τελειώσαμε το 1ο κεφ
Λογοτεχνία: τελειώσαμε τη μοσχούλα
Ιστορία τελειώσαμε τα κόμματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.