!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Instead, ECCE candidates who pass three sections with a low pass (or higher) and receive no less than a borderline fail in one section will be awarded an ECCE certificate.
ECCE exam reports will be changed to reflect these changes in the scoring procedure. More information about the new ECCE scoring procedure along with a sample of the new score report can be found by visiting the ECCE website: www.lsa.umich.edu/eli/testing/ECCE (go to “Certificates & Scoring”). The University of Michigan English Language Institute recognizes and appreciates the feedback from our stakeholders and looks forward to serving the EFL community in the future.
Πηγή:ELT NEWS
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προτιμώ αγγλικά πιστοποιητικά...!
maraki love
Διάσημο μέλος
Εχασα ολο το πτυχιο για ενα BF και 1%!
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλοι οι μαθητές μου φέτος πήραν ΗΡ σχεδόν σε όλα τα μέρη...
Σε αντιθεση με το 65.1% του Cambridge FCE!
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν πολυκοιτάω τα ποσοστά... δηλαδή τεο εσύ από αγγλικά τι πιστοποιητικά έχεισ?
Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα τεσπα.
Εχω:EDEXCEL Levels 2,3,4 Michigan ECCE, Κρατικο γ1.
Και μια φορα που εδωσα Cambridge αλλα αυτο ειναι μεγαλη ιστορια.
Αλλα οταν τα 3 στα 5 παιδια κοβονται για ελαχιστα ουσιαστικα αυτο το μετρο ανακουφιζει πολλους υποψηφιους/φροντιστηριουχους!
Αν εσυ παλι εχεις σαινια εγω τι να πω.
Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους...
hantzos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον ανηκουν στο 47% των μαθητων που πετυχαν φετος.
Σε αντιθεση με το 65.1% του Cambridge FCE!
πλακα μου κανεις. Πηρα το λοουερ του κεμπριτζ φετος με 80% και το ecce μου φαινοταν σαν σταυρολεξο. Τα αγγλικα πτυχια ειναι πολυ δυσκολοτερα απο τα αμερικανικα 1ον και 2ον στο προφ δεν κοβεσαι αν κοπεις εστω και σε ενα κοματι? Νομιζω οτι δεν ισχυει για το λοουερ.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια απ'αυτους ειμαι και γω που 2 φορες κοπηκα με border στο listening...
παιδια και εγω φετος κοπηκα για 1 με 2% στο ecce με bf....To ιδιο ισχυσε και για μενα περσι.
Εχασα ολο το πτυχιο για ενα BF και 1%!
αλλα πηρα το εντεξελ!!!
-----------------------------------------
στο ecpe αν εχεις εστω και ενα bf κοβεσε.....πλακα μου κανεις. Πηρα το λοουερ του κεμπριτζ φετος με 80% και το ecce μου φαινοταν σαν σταυρολεξο. Τα αγγλικα πτυχια ειναι πολυ δυσκολοτερα απο τα αμερικανικα 1ον και 2ον στο προφ δεν κοβεσαι αν κοπεις εστω και σε ενα κοματι? Νομιζω οτι δεν ισχυει για το λοουερ.
στο ecce συμψηφιζωνται.....
πλακα μου κανεις. Πηρα το λοουερ του κεμπριτζ φετος με 80% και το ecce μου φαινοταν σαν σταυρολεξο. Τα αγγλικα πτυχια ειναι πολυ δυσκολοτερα απο τα αμερικανικα 1ον και 2ον στο προφ δεν κοβεσαι αν κοπεις εστω και σε ενα κοματι? Νομιζω οτι δεν ισχυει για το λοουερ.
παιδια και εγω φετος κοπηκα για 1 με 2% στο ecce με bf....
αλλα πηρα το εντεξελ!!!
-----------------------------------------
στο ecpe αν εχεις εστω και ενα bf κοβεσε.....
στο ecce συμψηφιζωνται.....
Kαταρχάς ούτε πιο εύκολα ειναι τα Αμαρικανικα ούτε πιο δύσκολα.
Παρακαλω μην ισοπεδώνετε τα πάντα.
Αν εχετε παρει το FCE με Α ειστε στο 4.5% που το πηραν με Α.
Οι υπολοιποι το πηραν με B ή C.
Αν τωρα νομίζετε πως το ECCE ειναι περιπατος λυπαμαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει κατι τετοιο.Οταν παιδι με P,BF,LP,LP κοβεται τον Μαιο του 2008 για και οταν ξαναδινει Δεκεμβρη το περναει με τους ίδιους βαθμούς δεν ειναι και οτι το πιο ενθαρυντικο για το συστημα αξιολογησης του ELI-UM.
Οταν στο φορουμ παιδια κόπηκαν με P,LP,BF,LP ή με LP,LP,LP,LP και βλεπουν κόπους χαμενους σε ενα αποτελεσμα οταν δεν εχετε αποτυχει δεν μπορείτε να το καταλαβατε.
Δεν λεω πως ειναι παλουκι αλλα και περίπατος δεν ειναι.
Και αν εσεις πιστευετε κατι τετοιο δεν ειστε η πλειονότητα αλλα η μειονότητα παίδες.
Οσο για την βαθμολογηση.Απο τον Μαιο του 2009 στο ECPE με 3 LP και ενα BF περνούσες και αυτο θα ισχυει και απο τον Δεκεμβρη του 2009 στο ECCE.
Αυτο το συστημα βοηθησε πολλα παιδια με καποιες αδυναμιες σε καποιο μέρος ωστε να περάσουν την εξεταση.
Αυτα απο μένα.
hantzos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά να μιλάμε για γκάφες νέων ΦΟΡΕΩΝ....( UCLan)
maraki love
Διάσημο μέλος
Δηλαδη αν κοβοσουν σε ενα μέρος ΜΠΟΡΕΙ να περνουσες μπορει και όχι.
Αν κοβοσουν σε 2 μερη κοβοσουν όπως και να εχει.
Τωρα με το νεο συστημα αρκει να εχεις 3 LP και ενα BF(ΟΧΙ λιγοτερο απο BF) για να περασεις.
Παραδειγμα:
Eνας που ειχε:
P,LP,BF,LP τον μαιο θα κοβοτανε μάλλον.
Τωρα θα περασει όπως και να εχει.
Καμια απορια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.