ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος
gerrard και ξερω ψωμι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
εγω επιμενω!
gerrard και ξερω ψωμι!
Τι ξέρεις για το ψωμί?
Μετά τον Frank, ναι, έπεται ο Gerrard.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
ρε φιλε ,δεν ειναι ο γκαρσια??/Τι ξέρεις για το ψωμί?
Zed
Διάσημο μέλος
ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ξέρεις για το ψωμί?
ξερω οτι κανει τους αλλους να χορτασουν οπως και οι γκολαρες του gerrard!
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
παντως εγω απο σενα 8α το περιμενα και αυτο....
Νένη
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
παντως εγω απο σενα 8α το περιμενα και αυτο....
Τότε εγώ τι να περιμένω από σένα που τα βλέπεις όλα καθαρά και δίκαια στην ομάδα σου?
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
ακου ενα λεπτο, ντα3ει σε που θα καταλη3ει αυτη η κουβεντα????νομιζεις πως εισαι αντικειμενικος, ε τοτε εισαι πολυ γελασμενος!εγω ποτε δν ειπα πως ο παοκ δν ειναι η καλυτερη ομαδα του βορα.αλλα μεχρι εκει.σαν να συγκρινεις εμας με την ρεαλ. Εισαι η τεταρτη καλυτερη ομαδα στην ελλαδα και μπραβο σου.υπαρχουν απειρα επιχειρηματα σε καθε πλευρα.α και αμφισβητησες την συμμαχια , παοκ και παο και αεκ.τοτε απλα δες το τοπικ ελληνικο πρωτα8λημα, εσυ , ο βαζελος ο μητσος και ο αεκτζης ο βαλαντιλ ,συμαχησατεΤότε εγώ τι να περιμένω από σένα που τα βλέπεις όλα καθαρά και δίκαια στην ομάδα σου?
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από Βύντρες και Σαριέγκηδες ίσως!Από το μπαρμπα-Γιάννη στα καλά του με τίποτα!Ούτε το νυχάκι του δε φτάνει!!!Άμα πεις το αντίθετο εκτίθεσαι!Ανατολάκης-Αμανατίδης το θεικό αμυντικό δίδυμο στην ομάδα του Ολυμπιακού που σάρωνε τα πρωταθλήματα!!!
και που τους σαρωσε και η Γιουβε...
London
Νεοφερμένος
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimika
Νεοφερμένος
alessia #8
Νεοφερμένος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
maroulucky
Νεοφερμένος
βασικά υποστηρίζω Ολυμπιακό (και Εθνικό,λόγω του Πειραιά...)αλλά μου αρέσει και της ΑΕΚ το "Αθλιτική Ένωση Κωνσταντινούπολης"...!!!!
εχμ... λιγο κλεμμενο αυτο...
πρεπει να ειμαι απο τους/ις λιγους/ες πειραιωτες/ισσες που υποστηριζουν κ τις 2 ομαδες της πολης!!!!!βεβαια μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον ολυμπιακο την εχω....
Choco
Νεοφερμένος
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
βασικά υποστηρίζω Ολυμπιακό (και Εθνικό,λόγω του Πειραιά...)αλλά μου αρέσει και της ΑΕΚ το "Αθλιτική Ένωση Κωνσταντινούπολης"...!!!!
Και εγω είμε αεκτζής με φιλοπαναθηναικά αισθήματα και αντιολυμπιακός
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.