Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Κριμα.Ο παοκ παλι εχασε το πρωταθλημα...
Οποιος πίστευε οτι θα διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα να πάει να γίνει δημοσιογράφος στην ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ...Στην Ελλάδα έχει μονοπώλιο ρεεεεεε!!!!
αααααα και απεβαλε και τον Χακομπο? (καλες μαλακιες εκανε και αυτος)
παραρτηματα παντου Ο.Ο
Μα ο ηλίθιος κάνει χειρονομία στο ref επειδή έχει γυρισμένη την πλάτη????!Λες και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ!!!!!Στην αλάνα του έπαιζε!!!!????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Τι έγινε ρε παιδιά τόσο χάλια παίξαμε;
Σέρνονταν...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε πα να...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δεν ξέρω για παραρτήματα, ξέρω πως κάτι πρέπει να γίνει με τις αποβολές από νεύρα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ!Tελικά έχω μπερδευτεί,δε ξέρω ποιανού παράρτημα είμαστε
Δε πα να...
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζειΣέρνονταν...
εγώ ένα έχω να πω.. φωτιά στον βιτόλο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τι σου έκανε?Δεν πειράζει
εγώ ένα έχω να πω.. φωτιά στον βιτόλο
Gate4
Επιφανές μέλος
Πήγε στο βάζελο(ψόφος)τι σου έκανε?
εκτέλεσε το πέναλνι χθες (εγώ σήμερα το έμαθα)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
απαγορεύεται να βάζει γκολ στον ΠΑΟΚ?Πήγε στο βάζελο(ψόφος)
Gate4
Επιφανές μέλος
Απαγορεύεται να υπάρχει μετά από αυτό που έκανεαπαγορεύεται να βάζει γκολ στον ΠΑΟΚ?
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγε στο βάζελο(ψόφος)
Απαγορεύεται να υπάρχει μετά από αυτό που έκανε
Kαλά και σε μας όταν ήρθε ,θυμάσαι τι έκανε στο 4-1 με τον ΑΡΗ;
souzana
Δραστήριο μέλος
Καλα του το κανε και του το χωσε ο βικτορ
souzana
Δραστήριο μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα φάει ποινή λέει αυτός και καλα να πάθει γιατι πολυ νεύρο ρε παιδί μου
Άλλο καθήκι από εκεί.Μας τα λέγαν οι αρειανοί και δε τα πιστεύαμε...
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι ναι θυμάμαι. ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟKαλά και σε μας όταν ήρθε ,θυμάσαι τι έκανε στο 4-1 με τον ΑΡΗ;
Guest 845212
Επισκέπτης
Τωρα για τον Παναθηναικο με τον καινουργιο προπονητη ευελπιστω στην νικη σημερα αν και δεν περιμενω πλεον πολλα απο αυτην την ομαδα.
Itach1
Διάσημο μέλος
δεν το πιασα.Αν και οπαδος του Παναθηναικου πρεπει να ομολογησω οτι τα τελευταια χρονια οι πορειες του Ολυμπιακου στην Ευρωπη ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεις (εμεις παλι αστα να πανε λολ). Πρεπει να νικησει την Αρσεναλ ομως για να εχει καλυτερη κληρωση.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Guest 845212
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.