Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχα δεν έχει σημασία πάντως κερδίσαμεπραγματικά νίκη με 0,5-0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πολύ δύσκολη η νίκη πάντωςBig Sofoooooo
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ δύσκολη η νίκη πάντως
Πράγματι, αλλά νομίζω πως τα τελευταία λεπτά ήταν τα καλύτερα...
Geork7
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=VeCXc7chA7M#!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Αυτη η Εφες οτι βαρουσε εμπαινε ρε γαμωτο,τους ηθελε πολυ σημερα,εμας παλι οχι.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ο Μπαρτζωκας εχει φοβερο υλικο αλλα δεν ξερει να το χρησιμοποιει,επισης δεν εχει εστιασει στην αμυνα κι αυτο φανηκε απο το καλοκαιρι...
Αυτη η Εφες οτι βαρουσε εμπαινε ρε γαμωτο,τους ηθελε πολυ σημερα,εμας παλι οχι.
αμυντικά θέλει αρκετή δουλειά, όσο και να έμπαιναν τα σουτ δεν επιτρέπεται να δέχεσαι τόσους πόντους!
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πιστεύω να είμαι η μόνη που κατά βάθος χάρηκε με την ήττα του "πρωταθλητή", ε;!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε δεν θα είναι τόσο σημαντικό το παιχνίδι, οι ομάδες βρίσκονται στην αρχή ακόμα και θεωρώ κακό ότι θα υπάρξει ντέρμπι τόσο νωρίς! δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα, παρά μόνο γκρίνια και ενθουσιασμός από τις ''αθλητικές'' εφημερίδεςΑααα θέλω να έρθει η Δευτέρααααα!!! Θέλω ντέρμπι ΤΩΡΑΑΑΑ!!
Δεν πιστεύω να είμαι η μόνη που κατά βάθος χάρηκε με την ήττα του "πρωταθλητή", ε;!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Δεν πιστεύω να είμαι η μόνη που κατά βάθος χάρηκε με την ήττα του "πρωταθλητή", ε
εεμ απο οσο ξερω δεν εκλεψε κανεναν απο τους δυο τιτλους ουτε του τους χαρισαν
τους κερδισε με την αξια του
οποτε προς τι τα εισαγωγικα
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντα όμως η σύγκρουση των "αιωνίων" συναρπάζει!ε δεν θα είναι τόσο σημαντικό το παιχνίδι, οι ομάδες βρίσκονται στην αρχή ακόμα και θεωρώ κακό ότι θα υπάρξει ντέρμπι τόσο νωρίς! δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα, παρά μόνο γκρίνια και ενθουσιασμός από τις ''αθλητικές'' εφημερίδες
Δεν υπονόησα εγώ ότι έκλεψε ή πήρε άδικα κάποιον από τους τίτλους, είχε παίξει καλύτερα και τους πήρε. That simple.εεμ απο οσο ξερω δεν εκλεψε κανεναν απο τους δυο τιτλους ουτε του τους χαρισαν
τους κερδισε με την αξια του
οποτε προς τι τα εισαγωγικα
Τα εισαγωγικά τα έβαλα συγκρίνοντας την χθεσινή του απόδοση με τον βαρύ τίτλο του πρωταθλητή...
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αντε να δουμε,τι θα φερουμε με το 4-6-0.Αμα μας υποτιμησετε,μπορει να παρουμε και το ''χ''Αντε να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα....πάντως όσο βατός και εύκολος αντίπαλος και να φαίνεται η ΑΕΚ πάντα είμαι επιφυλακτικός σε κάτι τέτοια ματς.....
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
άσσος από ημίχρονο!Αντε να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα....πάντως όσο βατός και εύκολος αντίπαλος και να φαίνεται η ΑΕΚ πάντα είμαι επιφυλακτικός σε κάτι τέτοια ματς.....
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
δικος μας εισαι;Μπραβο!!!Και το διπλό μη σου πω.Είμαστε απρόβλεπτη ομάδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.