Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω φιλε δεν εχω παραγκα....Μη μιλάς και συ ρε αιώνια λαγέ. 3ος ρε καρμίρη. Άραξε εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι υπερβολικά δύσκολο να βλέπεις το παραπάνω και να προσπαθείς να μείνεις σοβαρός.
Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε;
Τόσο γρήγορα αλλάζετε θεωρία εσείς;
λοιπόν για τα νεύρα ξίδι. Το γεγονός είναι ένα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε καλα Ολυμπιακος ειναι ετσι θα τα παιρνει τα πρωταθληματα..........
Έλα καλή η καραμέλα?
Τόσο χρόνια την ανικανότητα σας να πάρετε πρωτάθλημα, εκεί την στηρίζετε.
Όχι ότι δεν υπάρχει ομάδα.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν για τα νεύρα ξίδι. Το γεγονός είναι ένα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Εγώ γιατί να έχω νεύρα;Όταν:
Έχω την καλύτερη επίθεση και άμυνα της χρονιάς.
Έχω ρίξει 4άρα στον πρωταθλητή ελλάδος στα χαρτιά.
Έκανα φιέστα πρωταθλητή στο χθεσινό ματς.
Έχω κόσμο 45.000 κόσμο που φωνάζει να τοι να τοι οι πρωταθλητές.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει ο Ολυμπιακος ε??Έλα καλή η καραμέλα?
Τόσο χρόνια την ανικανότητα σας να πάρετε πρωτάθλημα, εκεί την στηρίζετε.
Όχι ότι δεν υπάρχει ομάδα.
Θα περασουν πολλα χρονια για να δειτε καθαρο πρωταθλημα ..
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ γιατί να έχω νεύρα;Όταν:
Έχω την καλύτερη επίθεση και άμυνα της χρονιάς.
Έχω ρίξει 4άρα στον πρωταθλητή ελλάδος στα χαρτιά.
Έκανα φιέστα πρωταθλητή στο χθεσινό ματς.
Έχω κόσμο 45.000 κόσμο που φωνάζει να τοι να τοι οι πρωταθλητές.
Αλλά ήρθες 2ος, πολύ κρίμα ρε παιδί μου. Είδες το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από τα ματς, κρίνεται από την απόδοση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oεεε, αιώνια λαγός
Δεν γίνεται αλλιώς
Τεσσάρες θέλω να τρώω πως και πως.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος λαγος ρε γαυρακο? Εχεις κηνυγησει ή εχεις κανει πολλα επεισοδια με Παναθηναικους και εβγαλες την ετυμηγορια "λαγος"?Αλλά ήρθες 2ος, πολύ κρίμα ρε παιδί μου. Είδες το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από τα ματς, κρίνεται από την απόδοση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος λαγος ρε γαυρακο? Εχεις κηνυγησει ή εχεις κανει πολλα επεισοδια με Παναθηναικους και εβγαλες την ετυμηγορια "λαγος"?
oh yes, και κάθε φορά τις τρώτε. Τις μόνες φορές που έχετε καταφέρει να χτυπήσετε γαύρο είναι όταν κατεβαίνετε 200 ατομα από λεωφορείο και κυνηγάτε 2 γαυρους μόνους τους. Μην θυμηθώ τα περσινά που κυνηγάγαμε 2000 βαζελάκια και τρέχανε πίσω από τα ΜΑΤ να κρυφτούνε πριν το καράβι φύγει για Κρήτη.σσσσσσσσσσσσσσ αιώνιοι λαγοί
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λαθος διαβασες στον ''Πρωταθλητη" μαλλον
Αυτά δεν τα γράψανε οι εφημερίδες, τα είδαμε οι συνδεσμήτες. Ρώτα για το περιστατικό κάποιον από γκύζη να σου πει. Μέχρι τότε ησυχία λοιπόν.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα εσυ ησυχια και συ δεν εχεις φαει και λιγο ξυλο (και παρεπιπτωντως οι παναθηναικοι δεν ηταν 2000 αλλα 1-2??Αυτά δεν τα γράψανε οι εφημερίδες, τα είδαμε οι συνδεσμήτες. Ρώτα για το περιστατικό κάποιον από γκύζη να σου πει. Μέχρι τότε ησυχία λοιπόν
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
και παρεπιπτωντως οι παναθηναικοι δεν ηταν 2000 αλλα 1-2??
Ετσι σου είπανε?
Ρε φίλε είστε πολύ λαγοί τελικά
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεσπα ας το σταματήσουμε εδώ, γιατί η βία και οι στρατοί των ομάδων δεν τιμούν το ποδόσφαιρο.
Πάντως αυτά που είπα ισχύουν.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ανέκδοτο: Γιατί ο Παναθηναικός παίρνει μόνο κρουασάν MOLTO;
Γιατί ούτε ο περιπτεράς του δίνει το CHAMPION
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά είμαι Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω πως η ανωτερότητα του αντιπάλου πρέπει να αναγνωρίζεται. Είτε στα χαρτιά είτε στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός έχει μάλλον συνολικά καλύτερο δυναμικό από όλες τις ομάδες...
Ο Παναθηναικός όσο παίζει με Μόρρις και με όλα τα χώματα δε πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα! Πρέπει να αλλάξει βασικά ο πρόεδρος , ο οποίος είναι άπειρα τσιγκούνης .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.