Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
12 Σεπτεμβρίου 1993-12 Σεπτεμβρίου 2011
Grazie. Grazie mille.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
με ποιον παιζει η ΑΕΚ?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το 1-1 του αλλου παιχνιδιου δεν ηταν καλο για τον ολυμπιακο..μιας και τωρα πηγαινει να παιξει στο Λονδινο..κοιτα η μαρσειγ φανηκε οτι δεν ειναι μια υπερομαδα! κατα την αποψη μου ενας πιο ετοιμος ολυμπιακος θα την ειχε κερδισει! οχι οτι αυτο ειναι δικαιολογια! το 1-1 στο αλλο παιχνιδι θα ρποτιμουσα νικη της αρσεναλ!! η συναιχεια θα δειξει
με ποιον παιζει η ΑΕΚ?
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς ειδαμε τον ΟΣΦΠ σημερα παιδια?Εγω...ψιλοχαρηκα(ειμαι κακος,το ξερω),αλλα κατι μου λεει οτι την Πεμπτη θα χουμε δραματα...Θα δω το ματς της ΑΕΚ με την καταλληλη προδιαθεση.
Να περιμένεις τα πάντα από αυτό το ματς φίλε. Παίζει να είναι οι 2 πιο ασταθείς ομάδες της Ευρώπης.
κοιτα η μαρσειγ φανηκε οτι δεν ειναι μια υπερομαδα! κατα την αποψη μου ενας πιο ετοιμος ολυμπιακος θα την ειχε κερδισει! οχι οτι αυτο ειναι δικαιολογια! το 1-1 στο αλλο παιχνιδι θα ρποτιμουσα νικη της αρσεναλ!! η συναιχεια θα δειξει
με ποιον παιζει η ΑΕΚ?
Mε την Άντερλεχτ. Όσο για τον Ολυμπιακό συμφωνώ. Στα πρώτα 15 λεπτά μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλός. Μετά από κάποια παιχνίδια θα ανέβει πάρα πολύ.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Με την Αντερλεχτ στο Βελγιο.
νικο μου σορρυ αλλα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ αγωνας
μπορει να εφυγε ο λουκακου αλλα εχει πολυ καλους παιχτες! και η ΑΕΚ δεν την πολυεμπιστευομαι
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Να περιμένεις τα πάντα από αυτό το ματς φίλε. Παίζει να είναι οι 2 πιο ασταθείς ομάδες της Ευρώπης.
Ουτε κι εμεις εχουμε επισημα παιχνιδια,στα χαφ ποναμε και τα κενα στο ροστερ ειναι προφανη.Ξερω γω...Λες αν παιξουμε με τακτικη Ρεχαγκελ(κλεφτοπολεμο) να παρουμε το ματς?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
νικο μου σορρυ αλλα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ αγωνας
μπορει να εφυγε ο λουκακου αλλα εχει πολυ καλους παιχτες! και η ΑΕΚ δεν την πολυεμπιστευομαι
Εγω το 'χω δεδομενο οτι θα χασουμε,απλα φοβαμαι το διασυρμο σαν περσι(3-0).Δεν την ξερω καλα σαν ομαδα,αλλα τον Λουκακου τον θυμαμαι καλα ως αντιπαλο της ΑΕΚ,οπως και τον Γιοβανοβιτς και τον Μποκανι,που παιζαν στην Στανταρ Λιεγης παλιοτερα.Κωστα,την Κυριακη παιζουμε εντος ή εκτος με τον Εργοτελη?
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε κι εμεις εχουμε επισημα παιχνιδια,στα χαφ ποναμε και τα κενα στο ροστερ ειναι προφανη.Ξερω γω...Λες αν παιξουμε με τακτικη Ρεχαγκελ(κλεφτοπολεμο) να παρουμε το ματς?
Ψιλοδυσκολεύομαι να σκεφτώ αυτή την ΑΕΚ να παίζει άμυνα και χτύπημα στις αντεπιθέσεις. Όπως είπες το κενό στα χαφ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Παρόλα αυτά διατηρώ ακόμα μια ελπίδα για την νίκη για τον λόγο που σου είπα. Αυτοί μπορεί να κατέβουν χειρότερα από μας. Του Μποκανί του πέθανε ο γιος του ( μηνών ήταν το παιδάκι) και είναι χάλια. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει μια μπάλα μόνος του. Όλοι οι άλλοι είναι μέτριοι.
Κωστα,την Κυριακη παιζουμε εντος ή εκτος με τον Εργοτελη?
Eντός φίλε μου. Και μετά από 3 μέρες παίζουμε το αναβληθέν ματς στην Ξάνθη.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα πάω στο ΠΑΟΚ-Τότεναμ.Δε βλέπεις συχνά τέτοιες ομάδες στην Ελλάδα.Και ας χάσουμε.Αρκεί να δούμε λίγη μπάλα,την οποία δε θα δούμε αφού έχουμε μόνο 2 φορ στο ρόστερ μας.
Θα πάω και εγώ. Μπάλα θα δεις μην ανησυχείς. Δεν είναι πρόβλημα τα φορ.
Ρε παιδια, μάθετε να μην περιμένετε τίποτα από την ΑΕΚ... Μόνο τότε θα μπορείτε να χαρείτε με ό,τι μπορεί να καταφέρει...
Καλά αυτό εννοείται. Το κάναμε προπόνηση τόσα χρόνια δυστυχώς.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ρε παιδια, μάθετε να μην περιμένετε τίποτα από την ΑΕΚ... Μόνο τότε θα μπορείτε να χαρείτε με ό,τι μπορεί να καταφέρει...
Γιατι να μην περιμενουμε?Ειμαστε υποστηρικτες μιας μεγαλης ομαδας και εχουμε απαιτησεις.Την Πεμπτη περιμενω ηττα,αλλα ως τωρα καμια ομαδα στο πρωταθλημα(για τις ανταγωνιστριες μιλαω παντα) δεν εχει δειξει οτι ειναι κατι φοβερο,κι ας ειναι αρχη ακομα.ΑΕΚ ειμαστε!!!!!!!!!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.