Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
δεν εχει ξενα πρωταθληματα το σαββατοκυριακο πωω
ελα γκρινιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ελληνικο πρωταθλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ενα πραγμα δεν θα κανω με ΤΙΠΟΤΑ ως πρωτοετης..να δω εστω ενα παιχνιδι ελληνικο πρωταθλημα..για ολα τα αλλα ειμαι ανοιχτοςελα γκρινιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ελληνικο πρωταθλημα
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ενα πραγμα δεν θα κανω με ΤΙΠΟΤΑ ως πρωτοετης..να δω εστω ενα παιχνιδι ελληνικο πρωταθλημα..για ολα τα αλλα ειμαι ανοιχτος
καλα οταν θα χιονιζει το γεναρη θα σαι μονος και θα βαριεσαι το Παναιτωλικος - ΠΑΣ Γιαννενα θα ακουγεται καλη ιδεα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα βλεπω κανα παιχνιδι απο ξενο πρωταθλημακαλα οταν θα χιονιζει το γεναρη θα σαι μονος και θα βαριεσαι το Παναιτωλικος - ΠΑΣ Γιαννενα θα ακουγεται καλη ιδεα
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
θα βλεπω κανα παιχνιδι απο ξενο πρωταθλημα
ωραιος!!! αλλα θα χανεις τις απιστευτες ματσαρες του ντοπιου
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
παντως επειδη μου αρεσει να βλεπω και απο το γηπεδο μπαλα..σιγουρα θα παω να δω και την αελ καποιες φορες..ειδικα στο ΑΕΛ-ΒΕΡΟΙΑ θα παω με τα 1000ωραιος!!! αλλα θα χανεις τις απιστευτες ματσαρες του ντοπιου
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
παντως επειδη μου αρεσει να βλεπω και απο το γηπεδο μπαλα..σιγουρα θα παω να δω και την αελ καποιες φορες..ειδικα στο ΑΕΛ-ΒΕΡΟΙΑ θα παω με τα 1000
προτιμω ΑΕΛ- Διαγορας
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σαν Ναουσαιος εχω ενα λογο να παω στο ΑΕΛ-ΒΕΡΟΙΑ θα εχω καποιον να βριζωπροτιμω ΑΕΛ- Διαγορας
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
σαν Ναουσαιος εχω ενα λογο να παω στο ΑΕΛ-ΒΕΡΟΙΑ θα εχω καποιον να βριζω
δεν ξερω τις βορειες κοντρες
αλλα σαν καλος ροδιτης πρεπει να παω να δω την διαγοραρα που εχω να την δω απο το πασχα!
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ένα έχω να πω : χάρη μας έκανε η nova σε όσους δεν είμαστε συνδρομητές που δεν θα μπορούμε να δούμε κανέναν αγώνα... (εγώ μόνο τον Ολυμπιακό από το ίντερνετ θα βλέπω και πολύ είναι)
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
τι να πω..οτι και να πω ειναι περιττο...στα 18χρονια που ζω σημερα ειναι η μεγαλυτερη μερα ντροπης για μενα!!! σηκωθειτε φυγετε απο το τουρνουαα
η ντρπη οχι τοσο για την ηττα και την απαραδεκτη εμφανιση απλα για το γεγονος οτι τωρα οι <<μακεδονες>> θα ξεσαλλοσουν
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η ντροπη ειναι για την ηττα απο την συγκεκριμενη ανυπαρκτη ομαδα...να βγουν να ζητησουν και οι 12 συγγνωμη μαζι με τον σχορτσιανιτη και τον μαυροκεφαλιδη που δεν γουσταραν ανευ λογου σε τοσο μικρη ηλικια! και φυσικα να αποσυρθουν απο το τουρνουα..μας εκαναν ηδη ρεζιλι..με αναψαν τα λαμπακιαη ντρπη οχι τοσο για την ηττα και την απαραδεκτη εμφανιση απλα για το γεγονος οτι τωρα οι <<μακεδονες>> θα ξεσαλλοσουν
Itach1
Διάσημο μέλος
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο είναι η αλήθεια ότι καλύτερα να χάναμε από τη Φιλανδία παρά από τα Σκόπια.Και ντροπή που ο Ιωάννου τα αποκαλούσε FYROM και όχι με το πραγματικό τους όνομα,Σκόπια.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τελευταιοι να βγουμε....Αν το δούμε μπασκετικά μία ήττα στη συγκεκριμένη φάση όχι μόνο δεν είναι άσχημη,αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ευεργετικά,σαν μία αφύπνιση για τη συνέχεια.Εξάλλου ποτέ καμιά ομάδα δεν έφτασε αήττητη στην κορυφή.Δεν γίνεται αυτό.
Ωστόσο είναι η αλήθεια ότι καλύτερα να χάναμε από τη Φιλανδία παρά από τα Σκόπια.Και ντροπή που ο Ιωάννου τα αποκαλούσε FYROM και όχι με το πραγματικό τους όνομα,Σκόπια.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για τις απουσίες, είχαμε την ατυχία με τους τραυματισμούς αλλά τι να πω και για τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τον Σχορτσιανίτη και τον Μαυροκεφαλίδη που έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι την Εθνική... Αυτό είναι που με εκνευρίζει εμένα...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.