Gate4
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ο Αστέρας έχει τέτοια χάλια που ούτε στημένο ματς (που λέει ο λόγος) δεν μπορεί να πάρει...Α ρεεεε αστέρα πάει το 5ευρω
Εγώ περιμένω την Μπόκα για γερό χαρτζιλίκι...
p.s: Την άλλη Κυριακή θα γίνει ματσάρα στο Βόλο...και εννοείται ότι θα είμαι μέσα στο γήπεδο!
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.gazzetta.gr/football/champions-league/item/1054709385-%CE%9F-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%A1%CE%AC%CE%B9%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%C2%AB%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%8A%C2%BB
Gate4
Επιφανές μέλος
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/index.html
Johnny15
Επιφανές μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Καλύτερα να χάσει απόψε η Ρεάλ (αδιάφορο) και να πάρει τα ματς του κυπέλλου και του Τσου-λου, λέω εγώ τώρα που είμαι Ρεάλ..!
Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολλάαααα γκολ σε όλα τα παιχνίδια που θα παίξουν οι δυο τους.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω ότι θα χάσει η Ρεάλ σήμερα, είναι θέμα γοήτρου στην έδρα της. Ήδη άρχισε τα παιχνίδια ο Μουρίνιο από την συνέντευξη τύπου για να κάνει εντύπωση...
Kαλά, ο Μουρίνιο είναι μανούλα στο να δημιουργεί εντυπώσεις πριν από τα μεγάλα ματς...αλλά η Μπάρτσα είναι ομάδα-τρένο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να την σταματήσει ο Μουρίνιο μόνο με τις δηλώσεις...γιατί είναι αναμφισβήτητο ότι η Μπάρτσα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα και παρότι η Ρεάλ είναι εξαιρετική ομάδα φέτος πάλι υπάρχει μεγάλη διαφορά
μεταξύ τους...
(κακές αναμνήσεις, remember?)
Τέσπα, μακάρι να τα πάρει όλα τα εντός έδρας η Ρεάλ για να έχει κάποιες ελπίδες (γιατί εκτός έδρας δύσκολο το βλέπω ακόμα και το Χ )
Vamos Real!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
διπλο το βλεπω το ματσ αλλα οσο ζω ελπιζωαντε ρε μεγαλη ρεαλ κανε το θαυμα σου
https://www.gazzetta.gr/afieromata/item/1054710171-Το-Clásico-με-αριθμητική-(pics-vid)
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
38!!!!!!!https://www.sport-fm.gr/article/470708
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Αντεφέμι πέθανε. Πήγαινε να κανονίσει τις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο του και έπαθε τροχαίο ατύχημα. Κρίμα το παλικάρι...
Catalyst
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μαγκες και Αντε Γεια !!!
Πέραν του ότι επιδεικνύεις οπαδική αλαζονία, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άκυρο αυτό που λες τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ χρονική στιγμή;
Εγώ θα πω το άλλο...ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ, Αντε Γεια!
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Άρης είσαι εσύ?Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΟΠΑΔΟΣ αυτού του Συλλόγου. Περήφανος που δεν έγινα άρμα κανενός. ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.