Renaa
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστώ πολυ!!!
Τίποτα, ό,τι άλλο θες εδώ είμαι
Έχω ακούσει ότι μερικοί που συμμετείχαν έστω και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ως αλλαγή πήραν την προσαύξηση και ας συμμετείχαν λίγο Ή ότι μπήκαν στις ομάδες στο τέλος (με το αζημείωτο) για τον ίδιο λόγο
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Έχω ακούσει ότι στους Πανελλήνιους αγώνες καταφέρνουν να φτάσουν ιδιωτικά σχολεία Αθήνας-Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι κάποιοι παίζουν λίγο μόνο για να πάρουν την προσαύξηση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Τίποτα, ό,τι άλλο θες εδώ είμαι
Έχω ακούσει ότι στους Πανελλήνιους αγώνες καταφέρνουν να φτάσουν ιδιωτικά σχολεία Αθήνας-Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι κάποιοι παίζουν λίγο μόνο για να πάρουν την προσαύξηση..
1)Να έρθεις αν θες να συμμαζέψεις την ντουλάπα μου γιατί φωνάζει η μητέρα μου...
2)δυστηχώς το πιστεύω.
Renaa
Νεοφερμένος
Οποιαδήποτε σχολική χρονιά???
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών πριν από το ακαδημαϊκό έτος για το οποίο θα καταθέσεις μηχανογραφικό(εκτός από τη νίκη σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους ή Πανευρωπαϊκούς αγώνες)
-----------------------------------------
1)Να έρθεις αν θες να συμμαζέψεις την ντουλάπα μου γιατί φωνάζει η μητέρα μου...
2)δυστηχώς το πιστεύω.
Μην απογοητεύεσαι!Αν σε ευχαριστεί αυτό που παίζεις να συνεχίσεις!Μη βάλεις ως αυτοσκοπό τα μόρια..Προσπάθησε!:no1:
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ισχυει απολυτα.το σχολειο τα τελευταια τρια χρονια πηγε 2 φορεσ στα νοκ αουτ παιχνιδια στο πανελληνιο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και την μια φορα βγηκε τριτο.δεν υπηρχε ουτε ενα ιδιωτικο σχολειο στα νοκ-αουτ παχινιδια.Τίποτα, ό,τι άλλο θες εδώ είμαι
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ισχυει απολυτα.το σχολειο τα τελευταια τρια χρονια πηγε 2 φορεσ στα νοκ αουτ παιχνιδια στο πανελληνιο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και την μια φορα βγηκε τριτο.δεν υπηρχε ουτε ενα ιδιωτικο σχολειο στα νοκ-αουτ παχινιδια.
Τί σχέση έχει το ιδιωτικό σχολείο με το επίπεδο ποδοσφαίρου;Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για το σχολείο;Πόσο μάλλον για ιδιωτικό σχολείο που (ακούγεται ότι) το επίπεδο μαθημάτων είναι αυξημένο...
Ενδεικτικά,στην ομάδα μου(Α' εθνική),από την 25άδα 2 άτομα περάσαμε σε σχολή.Αυτό όχι γιατί τα παιδιά ήταν ''χαζά'',αλλά όταν φτάσεις στο σημείο να γλυκαθείς από τα λεφτά ξεχνάς τις ''υποχρεώσεις'' της ηλικίας σου.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Και σε παγκοσμιο επιπεδο, οι 7 πρωτοι περνανε σε οποια σχολη θελουν!
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί βλακεία πάλι και αυτό?Από που και ως πού να περνάναι όπου θέλουν. Ας του δινόταν η ευκαιρία να περάσουν όπου θέλουν μόνο σε αθλητικές σχολές, όχι και όπου νάναι!!!Περσυ στον πανελληνιο αγωνα ποδοσφαιρου, το σχολειο μου ηρθε 3ο σε ολη την Ελλαδα, και τα παιδια τωρα εχουν bonus 10% σε ολες τις σχολες και 15% σε Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Και σε παγκοσμιο επιπεδο, οι 7 πρωτοι περνανε σε οποια σχολη θελουν!
Eli4s
Νεοφερμένος
Παιδιά όταν ήμουν α λυκείου το έχασα για 1 γκολ σε παγκόσμιο στη δανία .. Η αληθεια είναι βεβαια πως πολλα παιδια που περασαν "ανευ εξετασεων" δεν καταφεραν να βγάλουν τη σχολή..Τί βλακεία πάλι και αυτό?Από που και ως πού να περνάναι όπου θέλουν. Ας του δινόταν η ευκαιρία να περάσουν όπου θέλουν μόνο σε αθλητικές σχολές, όχι και όπου νάναι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ναι συμφωνω...ολα αυτα τα επρεπε να γινονται για τις σχετικες σχολες!τι δηλαδη?ολοι οι ασχετοι θα περνανε?τι ειναι αυτο δηλαδη!και για ολα οσα αναφερατε πριν διαφωνω γιατι απο που κι ως που να εχει καποιος bonus και προσαυξηση για εντελως ασχετες σχολες? στο κατω κατω αμα καποιος αξιζε να περασει σε μια συγκεκριμενη σχολη θα περναγε κι αλλιως οχι απο τους αθλητικους αγωνες!τι ειναι αυτε ρεεεεεεεεεεεεε?! η το αλλο με το σκακι! τι σχεση εχει αυτο ρε παιδια!οχουυυυ! ξεφυγαμεεεε....!Τί βλακεία πάλι και αυτό?Από που και ως πού να περνάναι όπου θέλουν. Ας του δινόταν η ευκαιρία να περάσουν όπου θέλουν μόνο σε αθλητικές σχολές, όχι και όπου νάναι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.