Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DespinaP
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Stelaras-Herso_1
Νεοφερμένος
sofiaaa
Νεοφερμένος
Zwrzi Papami
Νεοφερμένος
Κι έπειτα πρέπει να σκεφτείς το εξής: η διδασκαλια μιας ξενης γλωσσας δεν ειναι καθολου εύκολη υπόθεση. Πρέπει να να ανανεώνεις διαρκώς τις γνώσεις σου για να ανταποκριθείς στις ανάγκες των μαθητών σου ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Πρέπει να είσαι έτοιμη για ο,τιδήποτε.
Συνεπώς,αν δεν το θέλεις πραγματικά ή δεν αγαπάς τα παιδιά,μην ασχοληθείς με αυτό.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Πες μας για τη σχολη....
Zwrzi Papami
Νεοφερμένος
Τα υπέρ είναι πως μαθαίνεις πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από τον πολιτισμό της Αγγλίας και της Αμερικής,αλλά και γύρω από τη διδασκαλία της γλώσσας. Κι αφού σ'αρέσουν οι λογοτεχνίες,αγαπητέ Δημήτρη,τότε πιστεύω πως θα λατρεύσεις τις αναλύσεις γύρω από γνωστά λογοτεχνικλα έργα. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα,για παράδειγμα αποκτά άλλη διάσταση-καμία σχέση με το ρομαντικό παραμυθάκι που έχουν όλοι στο μυαλό τους.
Φυσικά, υπάρχουν και τα κατά....το βασικότερο είναι πως υπάρχουν ορισμένοι "άχρηστοι" εντελώς καθηγητές οι οποίοι δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο εκτός από γέλιο στους φοιτητές. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα και στη διοίκηση του τμήματος,αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που παραβλέπουμε...
Συνιστώ ανεπιφύλακτα Αγγλική!!!!!!!!!! :iagree:
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Zwrzi Papami
Νεοφερμένος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Zwrzi Papami
Νεοφερμένος
missdenim
Νεοφερμένος
επειδη και μενα με ενδιαφέρει η Αγγλικη φιλολογία.....Γεια σας, ειμαι καινοργια εδω και ειμαι λιγο χαμενη. Εχω ερθει απο αμερικη και ειμαι στη 2η ταξη του ενιαιου λυκειου αλλα δεν ξερω τιποτα για το συστημα εδω. Και αν μπορεσει καποιος να απαντησει στις ερωτησεις μου, καλος. 1. Τι μαθηματα πρεπει να δωσω στις πανελληνειες για αγγλικη φιλολογια και ποσα μορια πρεπει να μαζεψω και πως?
2. Ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτο στην Αθηνα και υπαρχουν περισσοτερα απο μονο 1?
Αυτα βασικα... Α, και να αναφερω οτι ειμαι στην θεωριτικη κατευθυνση αλλα δεν ειμαι καλη στα αρχαια... Αλλα στα λατινικα ειμαι.
επειδη οι βασεις ανεβαινουν πολυ.....πρεπει να ειναι γυρω στ 19,000κατι ......
ειχα ακουσει.......οτι ουσιαστικα πρεπει να βγαλεις....πιο λιγα......δλδ καπου στο 14,000κατι......και οτι τα υπολοιπα τα παιρνεις απο τα Αγγλικα που δινεις στις Πανελληνιες.....ελπιζω να καταλαβατε ................αν καταλαβατε...ισχυει αυτο??
αα...και πρεπει να εχεις παρει καποιο πτυχιο....για να περασεις εκει....?
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσον αφορά το πρώτο που είπες ναι αυτή είναι η διαδικασία!!
+ να πω και επίσης αν κάποιος δηλώσει αγγλικά, δεν είναι υποχρεωμένος να πάει στο τέλος να το δώσει. αν βαριέται κτλπ δλδ για όποιον έχει την απορία!
stefos
Νεοφερμένος
missdenim
Νεοφερμένος
οντως...ποσα μορια παιρνεις??
αα..και παλι καλα που δεν χρειαζεται πτυχιο.....γτ εγω εδωσα για lower...δν το πηρα....τωρα ομως θα ξαναδωσω....αντε να δουμεεεε....!
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.