flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχά! Δηλαδή πάει ο John... Πέθανε... Κρίμα, πολύ κρίμα.
Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας
"Don't Tell Me What I Can't Do!"
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας
"Don't Tell Me What I Can't Do!"
Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond...
"See you in another life brotha"
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα! Εμένα είναι ο Desmond...
"See you in another life brotha"
Κι ο Desmond καλός είναι
Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι ο Desmond καλός είναι
Όταν τον πρωτοπαρουσίασε στη δέυτερη σεζόν που έπρεπε να πατάει τους κωδικούς, είχα κάνει download ένα Yahoo Widget, το οποίο ήταν όπως μέσα στην καταπακτή και έπρεπε να πληκτρολόγώ τους αριθμούς στα τελευταία 4 (αν θυμάμαι καλά) λεπτα, πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει το 0! Με το που άκουγα τον ήχο έκλεινα ότι παιχνίδι έπαιζα και πληκτρολογούσα τους κωδικούς. Τέλος, μια μέρα ο αδερφός μου το 'παίξε john και δε με αφηνε να πατήσω τους κωδικούς και παίζαμε ξύλο χαχα τι θυμήθηκα τώρα τόσα χρόνια πίσω
Ουάου... Τον Mr. Eko ποιος τον έπαιζε?
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά )
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
χα!
εγώ ήθελα να πατησω το κουμπί, αλλά μετά αποφασίσαμε να δούμε τι γίνεται όταν δεν το πατάς για να προηγηθούμε της σειράς (και πράγματι έβγαλε ιερογλυφικά )
Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας...
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς ήσαστε προχωρημένοι... Τους σκίσατε τους σεναριογράφους. Ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse δεν πιανουν μία μπροστά σας...
Χα!
Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης μου αρέσει και το Boston Legal
Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι.
Χα!
Μπα, αν δεν ήταν αυτοί τώρα δεν θα είχαμε ούτε LOSΤ ούτε τίποτα
Ναι, πρέπει να τους ευχαριστούμε για τη φαντασία τους, αν και στον 4ο κύκλο μας τα σκάτωσαν λιγουλάκι...
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, ο Denny και ο Alan, είναι άπαιχτοι.
Ειναι η ενσάρκωση της επιτυχίας και του χιούμορ :iagree:
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X"Το πού δεν το ξέρω... αλλά ξέρω ότι θα ενωθούν με αυτόν τον τρόπο, και δηλαδή (σε αντίθεση με τον John που πέθανε) η Juliet ζει.
Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει.
Απο τα παραπανω καταλαβαινετε οτι αγαπημενη μου σειρα ειναι το lost
aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X"
Δεν μπορω να φανταστω τι θελουν να πουν με αυτο το "Χ" αλλα το λογικο ειναι οτι θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο Los Angeles, δηλαδη στον αρχικο προορισμο της πτησης 815.....βεβαια λογικη στο lost δεν υπαρχει.
Welcome to the club! :dance:
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβασα στο tv.com οτι ο τιτλος του πρωτου επεισοδιου του 6ου κυκλου θα ειναι " L.A. X"
To LAX, είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του Los Angeles, επομένως το X, δεν είναι κάποια προσθήκη των σεναριογράφων, αλλά ίσως λειτουργήσει συνειρμικά σε κάτι, όπως γίνεται κάθε φορά.
Στο Dark UFO, διάβασα ότι στην 6η σεζόν δε θα υπάρχουν πλέον flash-forward αλλά ένα εντελώς καινούριο concept... Θα δούμε, λοιπόν!
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
.........................................................................................................
..............................................................................................................
απο ξενα δεν βλεπω στην τηλεοραση αλλα αγαπημενη μου ταινια ειναι η ιστορια του μπετζαμιν μπατον ειναι τελεια με τον μοναδικο μπραντ πιτ!
kostantinosal
Νεοφερμένος
ξενες σειρες supernatural, bones, 24
ταινιες:v for vendetta, ο πιανιστας, η σιωπη των αμνων και πολλες αλλες που τωρα δεν μου ρχονται
anna_md
Δραστήριο μέλος
Ξενες σειρες : The office, Grey's anatomy, Friends, Scrubs, csi ny, How i met your mother
Ταινιες : Little miss sunshine, Η ζωη ειναι ωραια, Slumdog millionaire κ.α. που δε μπορω να σκεφτω τωρα
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Αγαπημενες ταινιες:Amadeus,Fight Club,The clockwork Orange,V for Vendeta
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.