Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά, ψυχραιμία. Το πιστεύω βαθιά ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε (στο τελευταίο τεστ, πχ, πήρα 95,5/100... Αν φανταστείς ότι στο πρώτο είχα πάρει 11 και ο μεγαλύτερος βαθμός στο τμήμα ήταν 11,1 έχουμε κάνει προόδους...) Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, θέλει μέθοδο και καλό διάβασμα. Αν μπορεί καμιά μάνα, πατέρας, αδέρφι, παππουδογιαγιάδες, αγγάρεψέ τους να τους τα λες και να σε διορθώνουν... Βοηθάει...:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette
Νεοφερμένος
κι εγω ειμαι ακομα στην αρχη... Ε, ρε τι εχουμε να τραβηξουμε...!!!
Δεν πειραζει...υγεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria5
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cronos
Νεοφερμένος
Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος ... Πιστέυω ότι εχουμε το δικαίωμα να αγχωθούμε, αλλά και το όφελος να ξεπεράσουμε το άγχος μας. Μένουν λιγότερο από 2 μήνες ακόμα για τις εξετάσεις. Σε όλους εμάς που αγχωθήκαμε, ας βάλουμε τα δυνατά μας για να καλύψουμε, όσο μπορούμε, τις ανησυχίες μας και ας αφήσουμε πίσω μας τις αγωνίες και τις συγκινήσεις. Εξάλλου, οι εξετάσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικά 3ωρα διαγωνίσματα...
Το άγχος θα μας αφήσει στην ησυχία μας μόνο όταν ξέρουμε ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, οτι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.
Απλά ...αξιοποιήστε το χρόνο σας ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cronos
Νεοφερμένος
2 ενώ κάποιος άλλος την έχει λύσει..
3 και εκεί αναρωτιέσαι ''είμαι τόσο χαζό?''
4 !! και σε παίρνει από κάτω..... !!
@$^&:line4/error!
Αρκετά κλασικό! :iagree:
Φυσιολογικό είναι να απογοητευτείς εκείνη τη στιγμή. Το θέμα είναι μετά τι κάνεις. Συνεχίζεις να το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω ή του ..βγαίνεις από πάνω; Προσπάθησε ξανά, κράτα αυτό που θα σε οφελήσει!
Το γεγονός ότι δε μπορείς να λύσεις καμία άσκηση συμβαίνει συχνά;
Όποια και να είναι η απάντηση, πιστεύω ότι δεν είναι καιρός για πολλά άγχη και απογοητεύσεις ! Νομίζω ήμουν σαφής στο προηγούμενο post.
Chin up!
g3orgi0
Νεοφερμένος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι όχι έτσι ρε παιδιά!Κάντε λίγο κουράγιο.Και μην ακούτε τους διάφορους..καλοθελητές που είναι αμφίβολο αν θέλουν το καλό σας.εγω παιδια εχω φοβερο αγχος...σε σημειο π οταν θα παω να γραψω παω στοιχημα οτιθα τρεμω...εχω ακουσει οτι οι βαλεριανες βοηθουν στο αγχος και σε χαλαρωνουν...επηραζει μηπως το νοητικο επιπεδο?γτ αν οχι θα αναγκαστω να παιρνω μια πριν καθε μαθημα που θα δινω...γτ δν αντεχεται τοσο αγχος
Άγχος έχουν όλα τα παιδιά.Όποιος πεί ότι δεν έχει άγχος λέει ψέμματα.Το κακό είναι ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο καλά στην πίεση.
Ναι τα διάφορα ηρεμιστικά(ελαφρά!) σκευάσματα πάντα βοηθούν.Όμως σίγουρα επηρεάζουν το νοητικό και ενεργειακό σας peak γιατί δημιουργούν έλλειψη συγκέντρωσης.Μη φτάσετε στο σημείο να χαπακωθείτε σαν τη κόρη μιάς φίλης μου που κοιμήθηκε την ώρα που έγραφε!(Ε εντάξει δεν τον πήρε κανονικά αλλά την ώρα που έγραφε είχε το στυλ τού ηλίθιου και βέβαια δεν πήγε καλά στο μάθημα αυτό).
Ο μεγαλύτερος στρεσογόνος παράγοντας γιά κάθε υποψήφιο έχω καταλήξει ότι είναι η οικογένεια.Και διευκρινίζω, η αλόγιστα απαιτητική και πιεστική μέχρι τα άκρα οικογένεια.
Δευτερευόντως θα έλεγα ότι παράγοντας στρες είναι επίσης οι συμμαθητές οι κολλητοι όταν ισχυρίζονται ότι έχουν βγάλει δέκα φορές την ύλη, πετάνε ξαφνικά πανδύσκολες ασκήσεις γιά να σας κομπλάρουν κ.λ.π.
Εννοείτε βέβαια πως εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει καλή προετοιμασία ώστε η αδιαβασία να μην ειναι αυτό που σας πιέζει.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cronos
Νεοφερμένος
anna_blonde
Νεοφερμένος
και εγω αγχωνομαι αλλα καταβαθος ξερω ποσο πολυ εχω διαβασει,ποσο εχω κουραστει κ το κυριοτερο,ποσο υπνο εχω θυσιασει στο βωμο των πανελληνιων...
ο καιρος πλησιαζει!
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια μην επαναπαυεστε στο οτι ειστε καλοι μαθητες,οι βαθμοι του σχολειου δεν αναταποκρινονται τοσο στην πραγματικοτητα.Κοιτα το αγχος δοκιμασμενα δεν οδηγει πουθενα μα πουθενα το ξερω και απο προσωπικη εμπειρια,και υπνο εχουμε θυσιασει οι περισσοτεροι που περασαν την διαδικασια,το θεμα ειναι εκεινη τη στιγμη να φανεις ψυχραιμος ετσι ωστε να μπορεσεις να αποδοσεις.Α και κατι πολυ σημαντικο οταν θα γραφετε καλο θα ταν να ειστε ξεκουραστοι να εχετε κοιμηθει καλα ετσι ωστε το μυαλο να ειναι σε ετοιμοτητα και να μπορετε να αποδοσετε στο επακρο..Ολα θα πανε καλα,ειδικα αν εισαι καλη μαθητρια...
και εγω αγχωνομαι αλλα καταβαθος ξερω ποσο πολυ εχω διαβασει,ποσο εχω κουραστει κ το κυριοτερο,ποσο υπνο εχω θυσιασει στο βωμο των πανελληνιων...
ο καιρος πλησιαζει!
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
και διαβαζω ...μιπως δν κανω καλα και θα πρεπει να ΄''ξενυχτησω'' ???
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια εγω δν ξενυχταω το πολυ μεχρι 2 και σπανια ξυπνα απο τς 7 7¨30
και διαβαζω ...μιπως δν κανω καλα και θα πρεπει να ΄''ξενυχτησω'' ???
μια χαρα καλε!!!!!δεν ειμαστε και απο σιδερο!
theodim
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.