goti
Νεοφερμένος
Ο goti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Αρτάκη (Εύβοια). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

12-03-25

09:11
δλδ σε ποιο γιατρο πρεπει να παω για να κανω την ιατρικη βεβαιωση
danonito_kyr
Νεοφερμένος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 13 ετών, Μαθήτρια Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.

12-03-25

12:30
Επειδή είμαι γενικά βρίσκομαι συχνά στο γραφείο ( είμαι απουσιολογος και γενικά με στέλνουν οι καθηγητες για δουλειές ) έχω παρατηρήσει καπως την διαδικασία )
Πηγαίνεις στον ειδικό για την αρρώστια που έχεις πχ παθολόγος , ορθοπεδικός κά και θα σου δώσει ένα χαρτί. Μετά πρέπει να πας στο γραφείο του σχολείου σου ( μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά δεν είμαι σίγουρη) και σου δίνουν μια υπεύθυνη δήλωση για να την υπογράψει η γονέας ή κηδεμόνας σου . Αφού έχεις έτοιμα τα χαρτιά τα πηγαίνεις στον υπεύθυνο του τμήματός σου και οι απουσίες δικαιολογούνται
Ελπίζω να βοήθησα λίγο ! Στείλε μας όταν βρεις τρόπο!
Πηγαίνεις στον ειδικό για την αρρώστια που έχεις πχ παθολόγος , ορθοπεδικός κά και θα σου δώσει ένα χαρτί. Μετά πρέπει να πας στο γραφείο του σχολείου σου ( μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά δεν είμαι σίγουρη) και σου δίνουν μια υπεύθυνη δήλωση για να την υπογράψει η γονέας ή κηδεμόνας σου . Αφού έχεις έτοιμα τα χαρτιά τα πηγαίνεις στον υπεύθυνο του τμήματός σου και οι απουσίες δικαιολογούνται
Ελπίζω να βοήθησα λίγο ! Στείλε μας όταν βρεις τρόπο!