NickTen
Νεοφερμένος
Ο NickTen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Αν παω οικονομικο ΣΣΑΣ στη συνέχεια κανω το μεταπτυχιακό μου και μετά από 8 χρόνια φυγω ποσο εύκολο θα είναι να βρω δουλειά; Θα αναγνωρίζεται κανονικά το πτυχίο και μεταπτυχιακό όπως και η προϋπηρεσία 8 χρονων;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,059 μηνύματα.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 404 μηνύματα.

Μα "αύξησε" του μισθούς ο Δένδιας (με 10πλάσιο πληθωρισμό).Μη πας ΣΣΑΣ
akis_95
Νεοφερμένος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

οικονομικο ΣΣΑΣ ειναι αρκετα καλα παντως θα ειναι σε σχηματισμο μεγαλης μοναδος.Θα τα ξυνει κιολας δεν το βλεπω τοσο κακο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο πληθωρισμος ειναι γεγονος αλλα πλεον οι αξιωματικοι ειδικα τετοιες ειδικοτητες εχουν τσαμπα σπιτι στα ΣΟΑΜα "αύξησε" του μισθούς ο Δένδιας (με 10πλάσιο πληθωρισμό).
redpointer
Νεοφερμένος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

Μακρια απο στρατο μια ζωη θα εισαι με μεταθεσεις, τοξικο περιβαλλον και χαμηλους μισθους. Ειδικα για σσασ θα εισαι εσωκλειστος θα πηγαινεις σχολη με στρατιωτικο ντυσιμο κλπ. Καλυτερα να σπουδασεις σκετο οικονομικα και μεταπτυχιακο.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 404 μηνύματα.

Το θέμα είναι πότε μπορείς να φύγεις και πόσα πρέπει να πληρώσεις. Αν μετά από 8 χρόνια μπορείς να φύγεις χωρίς κάποιο κόστος, γιατί όχι;Μακρια απο στρατο μια ζωη θα εισαι με μεταθεσεις, τοξικο περιβαλλον και χαμηλους μισθους. Ειδικα για σσασ θα εισαι εσωκλειστος θα πηγαινεις σχολη με στρατιωτικο ντυσιμο κλπ. Καλυτερα να σπουδασεις σκετο οικονομικα και μεταπτυχιακο.
redpointer
Νεοφερμένος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

Γιατι αμα εχεις σκοπο να φυγεις δεν εχει νοημα να μπεις εξαρχης.Το θέμα είναι πότε μπορείς να φύγεις και πόσα πρέπει να πληρώσεις. Αν μετά από 8 χρόνια μπορείς να φύγεις χωρίς κάποιο κόστος, γιατί όχι;
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος

Αφού σπουδάζεις και πληρώνεσαι. Γιατί να μην σπουδάσεις οικονομικό σσας και να φύγεις μετά από 8 χρόνια; Εκτός αν συνολικά είναι 12 χρόνια μαζί τις σπουδές, οπότε ναι ίσως δεν αξίζει. Αλλά 8 μαζί με σπουδές και μεταπτυχιακό ίσως αξίζει.Γιατι αμα εχεις σκοπο να φυγεις δεν εχει νοημα να μπεις εξαρχης.
Πάντως νομίζω το οικονομικό σσας είναι σαν την νομική ή την ιατρική, δηλαδή σπουδάζεις στην κανονική σχολή, και απλά κοιμάσαι στην στρατιωτική σχολή. Και νομίζω πρέπει να τελειώσεις την σχολή στην ώρα της χωρίς καθυστέρηση. Δεν ξέρω ποια είναι η τιμωρία αν ας πούμε μετά από 4 χρόνια στο οικονομικό σσας χρωστάς 7 μαθήματα για πτυχίο.
NickTen
Νεοφερμένος
Ο NickTen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Εγώ δεν είπα για μόνιμος αλλά για τζάμπα μεταπτυχιακό και προϋπηρεσία ώστε να
Αφού σπουδάζεις και πληρώνεσαι. Γιατί να μην σπουδάσεις οικονομικό σσας και να φύγεις μετά από 8 χρόνια; Εκτός αν συνολικά είναι 12 χρόνια μαζί τις σπουδές, οπότε ναι ίσως δεν αξίζει. Αλλά 8 μαζί με σπουδές και μεταπτυχιακό ίσως αξίζει.
Πάντως νομίζω το οικονομικό σσας είναι σαν την νομική ή την ιατρική, δηλαδή σπουδάζεις στην κανονική σχολή, και απλά κοιμάσαι στην στρατιωτική σχολή. Και νομίζω πρέπει να τελειώσεις την σχολή στην ώρα της χωρίς καθυστέρηση. Δεν ξέρω ποια είναι η τιμωρία αν ας πούμε μετά από 4 χρόνια στο οικονομικό σσας χρωστάς 7 μαθήματα για πτυχίο.
Είναι 8 χρόνια που πρέπει να μείνεις και 4 η σχολή αρα 12 χρόνια.Αφού σπουδάζεις και πληρώνεσαι. Γιατί να μην σπουδάσεις οικονομικό σσας και να φύγεις μετά από 8 χρόνια; Εκτός αν συνολικά είναι 12 χρόνια μαζί τις σπουδές, οπότε ναι ίσως δεν αξίζει. Αλλά 8 μαζί με σπουδές και μεταπτυχιακό ίσως αξίζει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,815 μηνύματα.

Υπαρνουν θετικα και αρνητικα σημεια που πρεπει να σταθμισεις σοβαραΑν παω οικονομικο ΣΣΑΣ στη συνέχεια κανω το μεταπτυχιακό μου και μετά από 8 χρόνια φυγω ποσο εύκολο θα είναι να βρω δουλειά; Θα αναγνωρίζεται κανονικά το πτυχίο και μεταπτυχιακό όπως και η προϋπηρεσία 8 χρονων;
Θετικα
1)Θα εισαι φοιτητης του οικονομικου απθ και πτυχιο απο εκει.( δεν ξερω τι κατεύθυνση δινουν στην σσας...οικονομικης ή διοικηση επιχειρησεων)
2) Θα εχεις δωρεαν διαμονη και διατροφη και καποια χρηματα καθε μηνα πχ 400-500€... το ασχημο ειναι οτι πρεπει μαλλον να εχεις και σπιτι στη θεσσαλονικη (μαζι με αλλους ισως) να ξεκουραζεσαι στις εξοδους.
3) Θα εχεις αμεση εργασια καπου στην ελλαδα
4) θα γνωρισεις την βορεια και νησιωτικη χωρα
Αρνητικα
1) Θα χρειαστεις πολλα μορια για την σσας της ταξεως των 17.900 ενω για το ιδιο οικονομικης απθ θα φτασουν τα 13.100.
2) Η ζωη μεσα στην σσας δεν ειναι ευκολη..ειναι ''ρομποτικη'' και διαμονη σε δωματιο 4 ατομων.
Ημερησιο προγραμμα
Περισσοτερα
3) Ο μισθος σου θα ειναι της ταξεως των 1000€ και θα εχεις τα εξοδα επαρχια...και χωρις να μπορεις να ανθισεις παραπανω...οτι φερει ο βαθμος σου.
4) Μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο αλλα πρεπει να ζητησεις μεταθεση σε μεθωρια πολη που να εχει οικονομικη σχολη.. πχ κομοτηνη, χιο, κοζανη, ρεθυμνο,καβάλα.
5) Στο στρατο θα ασχοληθεις με την στρατιωτικη λογιστικη που ειναι απλη και δεν εχει πολύ σχεση με τον εξω κοσμο. Εκει θελει προσοχη γιατι ο στρατος δυο πραματα δεν συγχωρεί στους ενστολους... ατυχημα ζωης και οικονομικη ατασθαλεια.
Θα εχεις ομως προτεραιοτητα εξω οχι κυριως για την γνωση..αλλα γιατι μπορει να αντεξεις πιεση και ημερομηνιες και εχεις πειθαρχεία και ξερεις απο ιεραρχια και αληθεια..
6) Θες να φυγεις στα 8 χρονια που εχει ως ελαχιστο..ΟΚ... δεν ειμαι σιγουρος ομως αν πρεπει να πληρωσεις για αυτο..πρεπει να το δεις ..νομιζω πληρωνεις.
Αν πληρωνεις τοτε ειναι καπου 48 μηνες χ μισθο ανθυπολοχαγου χ 60%
akis_95
Νεοφερμένος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Το ημερησιο προγραμμα που εστειλες δεν ακολουθειται.Η αδερφη μου ειναι ΣΣΑΣ οικονομικο 30 ετων.Θα σου πω καποια πραγματα που μου ειπε για να σε βοηθησω στην επιλογη σου.Υπαρνουν θετικα και αρνητικα σημεια που πρεπει να σταθμισεις σοβαρα
Θετικα
1)Θα εισαι φοιτητης του οικονομικου απθ και πτυχιο απο εκει.( δεν ξερω τι κατεύθυνση δινουν στην σσας...οικονομικης ή διοικηση επιχειρησεων)
2) Θα εχεις δωρεαν διαμονη και διατροφη και καποια χρηματα καθε μηνα πχ 400-500€... το ασχημο ειναι οτι πρεπει μαλλον να εχεις και σπιτι στη θεσσαλονικη (μαζι με αλλους ισως) να ξεκουραζεσαι στις εξοδους.
3) Θα εχεις αμεση εργασια καπου στην ελλαδα
4) θα γνωρισεις την βορεια και νησιωτικη χωρα
Αρνητικα
1) Θα χρειαστεις πολλα μορια για την σσας της ταξεως των 17.900 ενω για το ιδιο οικονομικης απθ θα φτασουν τα 13.100.
2) Η ζωη μεσα στην σσας δεν ειναι ευκολη..ειναι ''ρομποτικη'' και διαμονη σε δωματιο 4 ατομων.
Ημερησιο προγραμμα
View attachment 146647
Περισσοτερα
3) Ο μισθος σου θα ειναι της ταξεως των 1000€ και θα εχεις τα εξοδα επαρχια...και χωρις να μπορεις να ανθισεις παραπανω...οτι φερει ο βαθμος σου.
4) Μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο αλλα πρεπει να ζητησεις μεταθεση σε μεθωρια πολη που να εχει οικονομικη σχολη.. πχ κομοτηνη, χιο, κοζανη, ρεθυμνο,καβάλα.
5) Στο στρατο θα ασχοληθεις με την στρατιωτικη λογιστικη που ειναι απλη και δεν εχει πολύ σχεση με τον εξω κοσμο. Εκει θελει προσοχη γιατι ο στρατος δυο πραματα δεν συγχωρεί στους ενστολους... ατυχημα ζωης και οικονομικη ατασθαλεια.
Θα εχεις ομως προτεραιοτητα εξω οχι κυριως για την γνωση..αλλα γιατι μπορει να αντεξεις πιεση και ημερομηνιες και εχεις πειθαρχεία και ξερεις απο ιεραρχια και αληθεια..
6) Θες να φυγεις στα 8 χρονια που εχει ως ελαχιστο..ΟΚ... δεν ειμαι σιγουρος ομως αν πρεπει να πληρωσεις για αυτο..πρεπει να το δεις ..νομιζω πληρωνεις.
Αν πληρωνεις τοτε ειναι καπου 48 μηνες χ μισθο ανθυπολοχαγου χ 60%
1)Το προγραμμα δεν τηρειται κοινο μυστικο πλεον
2)βραδινη αναφορα και σιωπητηριο(ουτε αυτο τηρειται πολλοι ξενυχτανε )
3)Δεν εχουν τοσο αυστηρη στρατιωτικη πειθαρχια
4)Οι ΣΣΑΣ του οικονομικου πανε σε μεγαλους σχηματισμους.Και οι περισσοτεροι πανε αεροπορια ή ναυτικο που ειναι φουλ λελα(για να μιλησουμε και με στρατιωτικους ορους).Ενδεικτικα η αδερφη μου το χειροτερο που εχει παει ειναι αλεξανδρουπολη μεσα στην πολη ομως οχι παραεξω.
5)Πρωτος μισθος 1160 και ανεβαινει
6)Η διαμονη ειναι δωρεαν στα ΣΩΑ(συγκροτηματα που μενουν αξιωματικοι)
7)Τρωει τσαμπα στην λεσχη πολλες φορες
Αυτα τα ολιγαα.Αν θες να ρωτησω κατι αλλο πες μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.