hailegebre
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hailegebre
Νεοφερμένος
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
dimishr1
Νεοφερμένος
Πάντως εγώ επέλεξα να σπουδάσω Φυσική εξαιτίας της Φυσικής στην Γ Λυκείου....
chris_90
Διάσημο μέλος
Τελικα δεν ειναι και ιδιαιτερα απαιτητικο σαν μαθημα. Βεβαια αν πεσει κανενα θεμα σαν το 4ο του 2005 που δεν καταλαβα ΠΟΤΕ τη λογικη του... φασκελοκουκουλωστα (στους εφιαλτες μου το εβλεπα :p)
Εχε υποψη σου οτι φετος πεσανε κυριολεκτικα ΓΕΛΟΙΑ θεματα, αρα εγω τουλαχιστον περιμενω κατι πιο "τραβηγμενο" για του χρονου...
dimishr1
Νεοφερμένος
Εχε υποψη σου οτι φετος πεσανε κυριολεκτικα ΓΕΛΟΙΑ θεματα, αρα εγω τουλαχιστον περιμενω κατι πιο "τραβηγμενο" για του χρονου...
+1.... Tζάμπα πήγαν όλες εκείνες οι πολύπλοκες και μυστήριες ασκήσεις που κάναμε όλη τη χρονια....
chris_90
Διάσημο μέλος
Σκεφτομαι οτι αφου εγραψα τοσο χαμηλα με τα γελοια, με τα κανονικα ποσο θα γραψω του χρονου; (θα ξαναδωσω)
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Δεν ειχαμε κανει ομως και ΠΟΛΥ δυσκολοτερες ασκησεις καθ' ολη τη διαρκεια της χρονιας; Και πως εξηγεις το γεγονος οτι, στο σχολειο μου τουλαχιστον, ολοι ηταν πανω απο 16 (και στα μαθηματικα κατω απο 12);Παιδιά αφήστε αυτά περί γελοιοτήτων...Προσωπικά αυτοί οι ισχυρισμοί πάντα με άφηναν παγερά αδιάφορο και τους θεωρούσα περιττούς...Γενικά τα θέματα πέρυσι ήταν σαφή και κατανοητά και κυρίως βατά!!!Βέβαια, στη θεωρία είχαν και τις παγίδες που μόνο ένας καλά διαβασμένος θα μπορούσε να ξεχωρίσει...
Τελος παντων, εμενα αυτο με προιδεαζει για παλουκια του χρονου στη Φυσικη και εχω αρχισει να αγχωνομαι απο τωρα!
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
ελα βρε chris μια χαρα θα τα πας don't worry
chris_90
Διάσημο μέλος
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω αυτο που λες το εχω με τα μαθηματικα! :p Και μονο στην ιδεα οτι πρεπει αλλον ενα χρονο να λυνω απαισιες, σιχαμενες, αθλιες ασκησεις μαθηματικων, κατι με πιανει!!Εγώ είχα πάθει πανικό με τη Φυσική πάντως . Βέβαια έπαιζε ρόλο το ότι τη σιχαινόμουν και δεν τη διάβαζα καθόλου...
Και ο μονος μου φοβος με τη Φυσικη ειναι οταν ερχεται η ωρα των πραξεων! :p
BadgerBadger
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα ολη τη χρονια αυτο το μαθημα μου φαινοταν υποπτα ευκολο! Ειχα φτασει σε σημειο να σκεφτομαι οτι μου φαινονται ευκολα επειδη ειμαι χαζος!! :p Επισης σκεφτομουν οτι οι ασκησεις στο σχολικο και στα βοηθηματα ηταν πανευκολες (ετσι μου φαινονταν τουλαχιστον) για να παμε απροετοιμαστοι στις πανελληνιες και να πατωσουμε. Ολο θεωριες συνομωσιας σκεφτομουν γι' αυτο το μαθημα!
Τελικα δεν ειναι και ιδιαιτερα απαιτητικο σαν μαθημα. Βεβαια αν πεσει κανενα θεμα σαν το 4ο του 2005 που δεν καταλαβα ΠΟΤΕ τη λογικη του... φασκελοκουκουλωστα (στους εφιαλτες μου το εβλεπα :p)
Τι να πω κι εγώ που έχασα τη σχολή μου απ' αυτό? Δεν θέλω να το θυμάμαι... Είχα να κοιμηθώ 2 βράδυα... προσπαθούσα να ξεχαστώ από την απογοήτευσή μου και, να πάω να γράψω το μάθημα που ακολουθούσε με ηρεμία και δεν μπορούσα... στις ειδήσεις, στις εφημερίδες, παντού είχαν κάτι να πουν, είχε γίνει χαμός τότε!
ΥΓ. Γενικά, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς (βάζω και την αρχοντομουτσουνάρα μου μέσα), όταν πρόκειται να δώσουμε συμβουλές στους μικρότερους για διάφορα μαθήματα, περιοριζόμαστε σε κοινοτυπίες του στυλ:"έλα μωρέ, χαλαρά, εύκολα είναι, το 15 με χαλαρό διαβασματάκι το χεις, το 20 θέλει απλά λίγο εξάσκηση και λίγη φαντασία" κ.λπ. Όταν πηγαίναμε σχολείο τα ίδια λέγαμε (ρητορική ερώτηση)?
chris_90
Διάσημο μέλος
Μπροστα στα μαθηματικα παντως, η φυσικη μου φαινεται γελοια! Γνωμη μου... :p
who
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποτα δεν ειναι!! τυποι, κ λιγη μαθηματικη σκεψη...απαιτουνται κ γνωσεις φυσικης α λυκειου.
Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό το μήνυμα (χωρίς παρεξήγηση)! Δε λέω να λέμε σε όλους ότι είναι παλούκια και να απογοητεύονται, αλλά όχι να λέμε ότι είναι "τίποτα"... Όλα θέλουν την προσπάθειά τους! Άλλο το ένα άλλο το άλλο
Φιλικά πάντα
Προσωπικά πάντως, αν ρωτούσα κάποιον για κάποιο μάθημα που με δυσκολεύει και μου απαντούσε "εύκολο είναι, χαλαρά" τότε θα αισθανόμουν βλάκας και θα το παράταγα Τουλάχιστον, αν μου έλεγε ότι απαιτεί μια κάποια προσπάθεια, καλή προσπάθεια και όχι ξύσιμο, τότε θα έστρωνα των ποπό μου κάτω και θα προσπαθούσα! Συν του ότι θα ένιωθα ότι είναι και κάποιος άλλος στην θέση μου και με καταλαβαίνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.