nikoslog06
Νεοφερμένος
Ο nikoslog06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα σε όλους σαν απόφοιτος θεωρητικής ο οποίος δεν είχε επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις χρειάζομαι βοήθεια το που πρέπει να εστιάσω σε μαθήματα για να καταφερω αυτον τον στοχο. Στα μαθηματα που δεν υπάρχει ιδιαίτερο προβλημα ειναι η βιολογια ενω στα υπολοιπα νιωθω χαμενος παρα την εμπειρια μου με την θετική κατεύθυνση στην β λυκ εχετε να δωσετε συμβουλές φοιτητές και μη για το πως πρεπει να ορφανωθω γιατι νιωθω χαμενος.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,660 μηνύματα.
Έχω ζήσει και έχω δει τόσα πλέον που πραγματικά μπορώ να πω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Παρ’ ολ‘ αυτά φαίνεται σαν να πηγαίνεις από έναν στόχο στον άλλο χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και προγραμματισμό. Σαν η πιο υψηλόβαθμη σχολή (και η πιο δύσκολη με διαφορά να εισαχθείς) να λειτουργεί ως αντίδοτο για την αποτυχία σου στις πανελλήνιες. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος.
Πάντως, είναι έξυπνο να προσπαθήσεις από άλλη κατεύθυνση εκτός της θεωρητικής γενικότερα. Η θεωρητική αφήνει ελάχιστες επιλογές πλέον και τον χρόνο που θεωρητικά θα χάσεις από την αλλαγή κατεύθυνσης, θα τον χάσεις στον μέλλον προσπαθώντας να κανείς ένα πτυχίο κοινωνικής πολιτικής πχ, να έχει υπόσταση στην αγορά εργασίας.
Συμπερασματικά: Ναι στην αλλαγή κατεύθυνσης, όχι στους στόχους χωρίς πλάνο και προγραμματισμό.
Βρες καθηγητές που εμπιστεύεσαι, ρωτά τους τι πιστεύουν για τον στόχο σου, σκέψου τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις, βγάλε ενα plan b(εξωτερικό, 3η φορά πανελλήνιες, κάποια άλλη σχολή κτλ).
Το ότι είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις το ξέρεις, το ότι ακόμα και τα πολύ δύσκολα είναι εφικτά, επίσης, μάλλον, θα το έχεις κάπως ψυχανεμιστεί, αυτά λοίπον που θα έπρεπε στην πραγματικότητα να σε απασχολούν είναι το πώς όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου θα πάρει υπόσταση και θα γίνει πράξη.
Πάντως, είναι έξυπνο να προσπαθήσεις από άλλη κατεύθυνση εκτός της θεωρητικής γενικότερα. Η θεωρητική αφήνει ελάχιστες επιλογές πλέον και τον χρόνο που θεωρητικά θα χάσεις από την αλλαγή κατεύθυνσης, θα τον χάσεις στον μέλλον προσπαθώντας να κανείς ένα πτυχίο κοινωνικής πολιτικής πχ, να έχει υπόσταση στην αγορά εργασίας.
Συμπερασματικά: Ναι στην αλλαγή κατεύθυνσης, όχι στους στόχους χωρίς πλάνο και προγραμματισμό.
Βρες καθηγητές που εμπιστεύεσαι, ρωτά τους τι πιστεύουν για τον στόχο σου, σκέψου τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις, βγάλε ενα plan b(εξωτερικό, 3η φορά πανελλήνιες, κάποια άλλη σχολή κτλ).
Το ότι είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις το ξέρεις, το ότι ακόμα και τα πολύ δύσκολα είναι εφικτά, επίσης, μάλλον, θα το έχεις κάπως ψυχανεμιστεί, αυτά λοίπον που θα έπρεπε στην πραγματικότητα να σε απασχολούν είναι το πώς όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου θα πάρει υπόσταση και θα γίνει πράξη.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,168 μηνύματα.
Παιδιά...την κατεύθυνση που επιλέγετε στο λύκειο δεν την παντρεύεστε για την υπόλοιπη ζωή σας εαν δεν θέλετε. Φυσικά και μπορείτε να αλλάξετε, και είναι απολύτως εφικτό. Δεδομένων κάποιων προϋποθέσεων όμως, όπως για παράδειγμα οτι θα καταβάλετε ειλικρινή, σοβαρή και σκληρή προσπάθεια εκ μέρους σας. Βεβαίως εαν έχετε επιπλέον βοήθεια, διευκολύνεται σημαντικά το έργο σας.Καλημέρα σε όλους σαν απόφοιτος θεωρητικής ο οποίος δεν είχε επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις χρειάζομαι βοήθεια το που πρέπει να εστιάσω σε μαθήματα για να καταφερω αυτον τον στοχο. Στα μαθηματα που δεν υπάρχει ιδιαίτερο προβλημα ειναι η βιολογια ενω στα υπολοιπα νιωθω χαμενος παρα την εμπειρια μου με την θετική κατεύθυνση στην β λυκ εχετε να δωσετε συμβουλές φοιτητές και μη για το πως πρεπει να ορφανωθω γιατι νιωθω χαμενος.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,803 μηνύματα.
Θεωρητικά η απάντηση είναι ναι, αλλά δεν αφήνεις πολλά περιθώρια ερμηνείας από τον τρόπο που γράφεις.
Ίσως εάν ήσουν λεπτομερέστερος σε αυτά που γράφεις να μπορούσαμε να σου απαντήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Γενικά, η Ιατρική είναι από τις ελάχιστες πλέον σχολές για τις οποίες υπάρχει γνήσιος ανταγωνισμός, αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις.
Ίσως εάν ήσουν λεπτομερέστερος σε αυτά που γράφεις να μπορούσαμε να σου απαντήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Γενικά, η Ιατρική είναι από τις ελάχιστες πλέον σχολές για τις οποίες υπάρχει γνήσιος ανταγωνισμός, αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...