goti
Νεοφερμένος
Ο goti αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Αρτάκη (Εύβοια). Έχει γράψει 9 μηνύματα.

θέλω να κάνω bachelor εξωτερικό αλλά με τους βαθμούς που έχω δεν.. και επειδή το απολυτήριο δεν είναι σαν τις πανελλήνιες που τις ξαναδίνεις του χρόνου δε ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα. κ πολυ φοβαμαι δε θα παρω τους βαθμούς που χρειάζομαι. αξίζει να μείνω τάξη ώστε να πάρω καλύτερους βαθμούς; (είμαι σε κατεύθυνση που δεν μ αρέσει οποτε αν οντως το κανω να την αλλαξω κ ισως να γραψω καλυτερα)
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,866 μηνύματα.

Όχι όχι όχι.
Στο εξωτερικο μπορεί να δουν ότι σου λείπει μια χρονιά και θα σε ρωτήσουν την αιτία…
Βέβαια εξαρτάται από την χώρα, αν θέλεις ΗΠΑ, Δυτική Ευρώπη πλην Ιταλίας με τίποτα.
Αυτό που μπορείς να κανείς είναι να διαβάσεις όσο μπορείς τώρα και να προσπαθήσεις να βγάλει μέσο όρο πάνω από 18 στη χειρότερη περίπτωση
Στο εξωτερικο μπορεί να δουν ότι σου λείπει μια χρονιά και θα σε ρωτήσουν την αιτία…
Βέβαια εξαρτάται από την χώρα, αν θέλεις ΗΠΑ, Δυτική Ευρώπη πλην Ιταλίας με τίποτα.
Αυτό που μπορείς να κανείς είναι να διαβάσεις όσο μπορείς τώρα και να προσπαθήσεις να βγάλει μέσο όρο πάνω από 18 στη χειρότερη περίπτωση
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,594 μηνύματα.

σε ποια χωρα θα πας;θέλω να κάνω bachelor εξωτερικό αλλά με τους βαθμούς που έχω δεν.. και επειδή το απολυτήριο δεν είναι σαν τις πανελλήνιες που τις ξαναδίνεις του χρόνου δε ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα. κ πολυ φοβαμαι δε θα παρω τους βαθμούς που χρειάζομαι. αξίζει να μείνω τάξη ώστε να πάρω καλύτερους βαθμούς; (είμαι σε κατεύθυνση που δεν μ αρέσει οποτε αν οντως το κανω να την αλλαξω κ ισως να γραψω καλυτερα)
goti
Νεοφερμένος
Ο goti αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Αρτάκη (Εύβοια). Έχει γράψει 9 μηνύματα.

δυτικη ευρωπη, για συγκεκριμενη χωρα οπου περασω δξρσε ποια χωρα θα πας;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,919 μηνύματα.

Άνω του 18 είναι άριστα οπότε παντού τον παίρνουν. Αλλά για να λέει ότι έχει χαμηλό βαθμό πώς θα βγει ξαφνικά το 18;και να προσπαθήσεις να βγάλει μέσο όρο πάνω από 18 στη χειρότερη περίπτωση
Τι είχες στο πρώτο;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,866 μηνύματα.

Δεν ξέρω το τωρινό σύστημα αλλά όταν πήγαινα εγώ στο λύκειο το απολυτήριο ήταν μόνο της τελευταίας τάξης και σε τέσσερα μόνο μαθήματα. Και 10 να έγραφες σε όλα, αν σε αυτά έγραφες 19, 19 βαθμό απολυτηρίου θα έπαιρνες.Άνω του 18 είναι άριστα οπότε παντού τον παίρνουν. Αλλά για να λέει ότι έχει χαμηλό βαθμό πώς θα βγει ξαφνικά το 18;
Μπορεί να υπάρχει κάτι παρόμοιο και να το εκμεταλλευτεί. Μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο εξωσχολικό αν έχει κάτω από το 18 για να τα καταφέρει. Παράδειγμα, εθελοντισμό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...