Nio21
Νεοφερμένος
Σκέφτομαι να γραφτώ σε ένα φροντιστήριο και ήθελα να ρωτήσω πόσο κυμαίνονται οι τιμές γενικότερα στα φροντιστήρια για να μη πιάσουν κορόιιδο
Θα με βοηθούσε αν μου λέγατε πόσα και ποια μαθήματα κάνατε, πόσες ώρες, και πόσο πληρώνατε.
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimiper
Νεοφερμένος
αρχαία:6 ώρες
ιστορία:2
λογοτεχνία:2
λατινικά:4
έκθεση:2
Γι' αυτά πλήρωνα 400Ε το μήνα.
Έκανα φροντιστήριο και στη Βιολογία (6 ώρες το μήνα) και πλήρωνα 70Ε.
Υ.Γ: Βρίσκομαι στην επαρχία. Αυτά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikrorani
Νεοφερμένος
αρχαια-6 ωρες
λατινικα-3 ωρες
εκθεση-2 ωρες
λογοτεχνια-2 ωρες
ιστορια-2 ωρες
βιολογια δεν εκανα,διαβαζα μονη μου
πληρωνα 280 ευρω...
kwstas2113293
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cas
Νεοφερμένος
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθ κατ. 3 ωρες
φυσ κατ 2 ωρες
μαθ γεν 1 ωρα
αοδε 1.30 ωρες
αεππ 1.30 ωρες
εκθεση 2 ωρες
αοθ 2 ωρες
και πληρωνα 450 ευρω
Nio21
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Τα μαθήματα σε εμάς ξεκινάνε στις 4 μου είπαν. Από σχολείο γυρίζω στις 3 οπότε θα προλαβαίνω ελπίζω να τρώω και να ξανα φευγωμεσημεριανες μετα το σχολειο να βαλετε....αν προλαβαινεις κιολας να πας σπιτι να φας μεσημεριανο κανα 20-30 λεπτο και μετα στο φροντ ακομα καλυτερα...βολευει το μεσημερι γιατι τελειωνεις κατα τς 6(συνηθως) και μετα εχεις ωρες μεχρι το βραδυ να διαβαζεις!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τι ώρες σε βάζουν?
Ξέρω παιδί που έμαθε το Αοδε σχεδόν εξολοκλήρου με αυτόν τον τρόπο και έγραψε πολύ καλά.
Εεμ μήπως έχεις δικαίωμα να διαλέξεις το πρόγραμμα σου? Μήπως?
Τι ώρες σε βάζουν?
ζήτησα στις 4 γιατί χρειάζομαι κοντα στο 2ωρο για μετακινήσεις και με ρώτησαν που μένω και μου είπαν οτι ειναι κοντα και ότι υπάρχουν παιδιά απο πιο μακρυα που θα κανουν εκείνη την ώρα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εεμ κοίτα αν σε βολεύει να κάνεις πιο μετά οκ. Αλλιώς οφείλουν να σε βάλουν σε ώρα που σε βολεύει. Πέρυσι δεν είχα και τις καλύτερες ώρες γιατί είχαν πρωτεραιότητα όσοι έδιναν αλλά φέτος προσωπικά δεν θα το δεχόμουν να μην με βολεύουν οι ώρες.ζήτησα στις 4 γιατί χρειάζομαι κοντα στο 2ωρο για μετακινήσεις και με ρώτησαν που μένω και μου είπαν οτι ειναι κοντα και ότι υπάρχουν παιδιά απο πιο μακρυα που θα κανουν εκείνη την ώρα
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Για το χειμωνα εννοεις?παιδια τωρα που τελειωνουν και τα θερινα για καποιους... ειμαι σε πειρασμο...να κανω μεσημεριανα μαθηματα ή βραδυνα;;; (16.30-19.40 και 20.00-23.10)
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
παιδια τωρα που τελειωνουν και τα θερινα για καποιους... ειμαι σε πειρασμο...να κανω μεσημεριανα μαθηματα ή βραδυνα;;; (16.30-19.40 και 20.00-23.10)
Με βάση αυτές τις ώρες, εγώ θα προτιμούσα τα μεσημεριανά μαθήματα.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω τα μεσημεριανα.....Αν και νυχτερινος τυπος....Μου φαινεται ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ αργα μεχρι τις 23:10.....Δεν εχες χρονο μετα!!!!παιδια τωρα που τελειωνουν και τα θερινα για καποιους... ειμαι σε πειρασμο...να κανω μεσημεριανα μαθηματα ή βραδυνα;;; (16.30-19.40 και 20.00-23.10)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.