constantinepap
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikodim14
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Businessman
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό (ούτε αν η εν λόγω κατηγορία αναφέρεται σε πολύτεκνους,ίσως και να υπάρχει κάποια άλλη),καθότι ως γνωστόν οι πολύτεκνοι έχουν απλώς το δικαίωμα μεταγραφής σε κάθε περίπτωση και όχι "πριμοδότησης" μορίων!
Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει...
constantinepap
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Businessman
Νεοφερμένος
και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι για πολυτεκνους....Businessman να σε δοορθωσω λιγο οι πλουτεκνοι εχουν πριμοδοτηση μοριων σε στρατιωτικες και σε αστυνομικες σχολες....το δικαιωμα μεταγραφης το εχουν στις υπολοιπες σχολες οπως φιλολογια, φιλοσοφικη κ.λ.π.....
Τότε φίλε οι άνθρωποι είναι για τα σκυλιά!
Άντε για μεταγραφή να το δεχτώ,από που και ως που τέτοια πριμοδότηση και μάλιστα σε τμήματα στα οποία σφάζεται ο κοσμάκης για να μπει;!Δεν είναι αδικία αυτό;Πολύτεκνοι είναι όχι άτομα με ειδικές ανάγκες!!!
Κοίτα να δεις πόσο αναίσχυντους πολιτικούς έχουμε...εντάξει ρε φίλε,και με τη μεταγραφή θα την πάρεις την ψήφο!
constantinepap
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
χαχαχαχαχχχχαααα....Businessman και η πριμοδοτηση δεν ειναι μεγαλη π.χ για αξιωματικος κανονικα ΕΙΝΑΙ 18553 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥς 18424!!!!!!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
constantinepap
Νεοφερμένος
Businessman
Νεοφερμένος
Εμένα ο αδερφός μου φέτος έχασε 4-5 τμήματα της επιλογής του για 20-30 μόρια!
Κάθε μόριο μετράει...+1 γελάς,-1 κλαις!:iagree:
constantinepap
Νεοφερμένος
Μπες εδώ ίσως σε βοηθήσει......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris000
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=wovmDAmUgZo
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω εναν φιλο στην ΣΣΑΣ και μου εχει πει οτι ολοι σχεδον εχουν νοικιασει σπιτια.Ουσιαστικα ομως αν νοιασει καποιος, μονο τεταρτη και πσκ θα μπορει να πηγαινει .Γεια σας! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορεί κάποιος να παει σσασ χωρις να ενοικιασει σπιτι. Π.χ. θα μπορούσα να επιστρέφω στον τόπο διαμονής της σχολής ότι ώρα θέλω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.