DrHouse
Διάσημο μέλος
Δικη μου γνωμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
καλο ειναι..κυριαρχει το σκοταδι και υποβαλλει ενα ανατριχιαστικο σκηνικο αλλα περιμενα περισσοτερο μετα απο τοση διαφημιση
DrHouse
Διάσημο μέλος
Η Κεητ (η κόρη Ουκρανων μεταναστών Vera Farmiga που έπαιξε και στο πρόσφατο Nothing But The Truth) και ο Τζων (Peter Sarsgaard απο το ακόμα πιο πρόσφατο In The Electric Mist) έχουν δυο παιδιά και απέτυχαν να φέρουν στο κόσμο άλλο ένα.
Αποφασίζουν λοιπόν να υιοθετήσουν και γι’αυτο πηγαίνουν στο ορφανοτροφείο να διαλέξουν.
Η 9χρονη Εσθερ (Isabelle Fuhrman) που ζωγραφίζει και τραγουδάει, γοητεύει εύκολα τους δυο γονείς και την παίρνουν σπίτι.
Γρήγορα καταλαβαίνουμε όμως ότι πίσω από το αγγελικό προσωπάκι κρύβεται ένα διαβολικό πλάσμα που έχει βαλθεί να ξεκληρίσει τη νέα της οικογένεια.
Εχει τελος που δεν παει ο νους του θεατη,δεν δινεται καν η ιδεα μεσα απο την εξελιξη του σεναριου,οτι μπορει να υπαρχει και ''εκεινο'' το ενδεχομενο.
https://www.filmboy.gr/2009/07/orphan.html
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ρε χάουζ, πώς είναι έτσι αυτή στη φώτο;
Θα την κατεβάσω αυτή την ταινία!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αγαπημένο τόπικ.
Ρε χάουζ, πώς είναι έτσι αυτή στη φώτο;
Θα την κατεβάσω αυτή την ταινία!
Αμα δε σαρεσει ετσι καλοντυμενη,που να την δεις και...ουπς,δεν λεω,θα φανερωσω στοιχεια της ταινιας
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αμα δε σαρεσει ετσι καλοντυμενη,που να την δεις και...ουπς,δεν λεω,θα φανερωσω στοιχεια της ταινιας
Shhh!
Mην πεις άλλα για την ταινία! Θέλω να τη δω πρώτα!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δε θα πω κάτι για την υπόθεση, εμένα με ξετρέλανε σαν ταινία. Δεν είχε πολύ ανατρεπτικό τέλος, αλλά ήταν καλό.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Το μεγάλο πατατρακ όμως το έπαθα με το Behind the mirrors ή κάπως έτσι λεγεται Ξέρετε αυτό που πιάνει φωτιά σε ένα πολυκατάστημα και οι νεκροί φυλακίζονται μέσα στους καθρέφτες...?! Δεν εννοώ ότι ήταν τρομακτικό..! Απλά αυτή την ταινία την είδα με την αδερφή μου(που την λένε Αίμυ) και στους βασικούς χαρακτήρες ήταν δύο αδελφές και μαντέψτε πως τις έλεγαν..!! Άντζυ και Έμιλυ...! Ω ναι..! Και να σας πω και ότι η Άντζυ πεθαίνει με όχι και πολύ καλό τρόπο...!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Αγαπημένο θρίλερ είναι το Dead Silence..! Πολύ καλή και έξυπνη υπόθεση..!
Το μεγάλο πατατρακ όμως το έπαθα με το Behind the mirrors ή κάπως έτσι λεγεται Ξέρετε αυτό που πιάνει φωτιά σε ένα πολυκατάστημα και οι νεκροί φυλακίζονται μέσα στους καθρέφτες...?! Δεν εννοώ ότι ήταν τρομακτικό..! Απλά αυτή την ταινία την είδα με την αδερφή μου(που την λένε Αίμυ) και στους βασικούς χαρακτήρες ήταν δύο αδελφές και μαντέψτε πως τις έλεγαν..!! Άντζυ και Έμιλυ...! Ω ναι..! Και να σας πω και ότι η Άντζυ πεθαίνει με όχι και πολύ καλό τρόπο...!
υπαρχουν πολλα θριλερ με θεμα τον καθρεφτη...εγω εχω δει 3 νομιζω...και μετα φοβομουν να κοιταχτω στον καθρεφτη μη μεινει το ειδωλο μου και με κοιταει
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Αμα μείνει απλώς το έιδωλό σου και σε κοιτάει καλά είναι..! το θέμα είναι να μην σε σκοτώσει...!υπαρχουν πολλα θριλερ με θεμα τον καθρεφτη...εγω εχω δει 3 νομιζω...και μετα φοβομουν να κοιταχτω στον καθρεφτη μη μεινει το ειδωλο μου και με κοιταει
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Αμα μείνει απλώς το έιδωλό σου και σε κοιτάει καλά είναι..! το θέμα είναι να μην σε σκοτώσει...!
αυτο το θριλερ το εχεις δει???? δες στο τραιλερ απο το 1.40 μεχρι το 1.45..τα ειχα παιξει οταν το εβλεπα
DrHouse
Διάσημο μέλος
αυτο το θριλερ το εχεις δει???? δες στο τραιλερ απο το 1.40 μεχρι το 1.45..τα ειχα παιξει οταν το εβλεπα
Εκει που παει να βγαλει το προσωπο της ως μασκα
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Εκει που παει να βγαλει το προσωπο της ως μασκα
το εχεις δει ?
αυτη ειναι πιο ανατριχιαστικη σκηνη θανατου που εχω δει
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Αμα μείνει απλώς το έιδωλό σου και σε κοιτάει καλά είναι..! το θέμα είναι να μην σε σκοτώσει...!
όσες φορές έχω δει ταινίες με καθρέφτες, ένας θεός ξέρει πως πάω για κατούρημα μετά χαχαχαχα με κλειστά τα μάτια
μια φορά είχα πάρει μέσα και τη φίλη μου μαζι όταν είχαμε δει τη κατάρα!
άλλη ταινία που μου ήρθε τώρα, chucky και εκεί χέσιμο αλλά και γέλιο
DrHouse
Διάσημο μέλος
το εχεις δει ?
αυτη ειναι πιο ανατριχιαστικη σκηνη θανατου που εχω δει
Οχι,αλλα μ'αρεσε η σκηνη,θελω να την δω
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Οχι,αλλα μ'αρεσε η σκηνη,θελω να την δω
να τη δεις..υπαρχουν πολλες τετοιες σκηνες οπου γινεται ο κακος χαμος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς αυτό εννοούσα..!! Αυτή η ξανθιά κοπελίτσα που τη δίχνει στο 1.40 είναι η Άντζυ που σας έλεγα....!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς αυτό εννοούσα..!! Αυτή η ξανθιά κοπελίτσα που τη δίχνει στο 1.40 είναι η Άντζυ που σας έλεγα....!
θελει πολυ γερο στομαχι για να δεις αυτη τη σκηνη
εγω ενιωσα μια αηδια...
creepy indeed
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Καταλαβαίνεις τώρα τι πατατρακ έπαθα...!θελει πολυ γερο στομαχι για να δεις αυτη τη σκηνη
εγω ενιωσα μια αηδια...
creepy indeed
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.