jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demizzzzzzzzzzz
Νεοφερμένος
εγώ πέρασα ψυχολογία στο ρέθυμνο αλλά θα κάνω μεταγραφή στο πάντειο πανεπιστήμιο διότι ανήκω σε τρίτεκνη οικογένεια. Έψαξα πολύ για τ πάντειο κ άκουσα τα καλύτερα λογια. κ οτι τ καλυτερο του τμημα ειναι η ψυχολογια. Επισης ακουσα οτι ειναι κ αρκετα απαιτητικο τμημα και οτι κουραζει τους φοιτητες αρκετα! Αλλα αν σου αρέσει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Δες και αυτο το αρχείο τ οποίο περιλαμβάνει μερικες πληροφορίες για το παντειο και τα τμηματά του:https://www.pasp-panteion.com/files/odigos_protoetwn.pdfποιος εχει περασει ψυχολογια παντειου κ τη γνωμη εχει για τη σχολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
taitien
Νεοφερμένος
Εχω μια φιλη που σπουδαζει διπλωματια στο Παντειο.Μου εχει πει οτι ειναι πολυ ανοργανωτο σαν πανεπιστημιο.
Δυστυχώς αυτό είναι μια (πικρή) πραγματικότητα!Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν "δίνει" ποιοτικές σπουδές στους φοιτητές του!!Βέβαια εμείς είμαστε που θα πάρουμε τελευταίοι νέο πάσο,πρόγραμμα μαθημάτων...Εμείς θα δηλώσουμε τελευταίοι μαθήματα κτλ!!!Αλλά τι να κάνουμε...Υπομονή!!
Δεν ξέρω αν η ψυχολογία είναι το καλύτερο τμήμα του Παντείου(γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά καλά τμήματα) αλλά σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα που έχει!!
Για την αρκίβεια,μόλις πάρω το πτυχίο μου στην κοινωνιολογία,θα δώσω κατατακτήριες για το τμήμα της ψυχολογίας!
Starlight*
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Starlight*
Νεοφερμένος
Τα έχω δει τα θέματα αλλά δεν μπορώ να πω πως με κάλυψαν απόλυτα.
Και το site της σχολής εννοείται πως το έχω ψάξει αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικά πράγματα από κάποιον που σπουδάζει στο συγκεκριμένο τμήμα.
pennyy: Λογικά περνάω.
Κανείς δε σπουδάζει εκεί;
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Στην ψυχολογια της Παντειου τωρα θα παει 3ο ετος η ξαδερφη μου, που μου ειπε χαρακτηριστικα πριν κανενα 6μηνο που μιλαγαμε για τη σχολη της και τη ρωτουσα γιατι δε παταει:Ναι, νομίζω ότι έχει το ΦΠΨ- Πρόγραμμα Ψυχολογίας. Ωχ, πολύ αισιόδοξα νέα ακούω απ'ότι έχω δει εδώ σε μερικές συζητήσεις, λένε ότι γενικά είναι ανοργάνωτοι κτλ, αλλά δεν ξέρω ποιο από τα δύο τμήματα είναι προτιμότερο και ποιο σε βγάζει περισσότερο καταρτισμένο.
"Oσα μου προσφερει ενα 2ωρο μαθημα στη σχολη μου προσφερει και ενα 2ωρο στοχασμου στον καναπε μου."
Τα συμπερασματα δικα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
είμαι σε μια σχολή πανεπιστημίου αλλά δεν την έχω τελειώσει.
Για να δώσω κατατακτήριες στην πάντειο πρέπει να πάρω πρώτα το πτυχίο απ' την άλλη σχολή ή
να δώσω πανελλήνιες, για να μπώ στο τμήμα?
Σημείωση: Τα μηνύματα 14-16 , 17, 20 προήλθαν από την ένωση με το θέμα Κατατακτήριες εξετάσεις για το τμήμα Ψυχολογίας στην Πάντειο
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Διαφορετικά, δίνεις Πανελλήνιες - άσχετα με τη σχολή σου.
Πρέπει πρώτα να πάρεις το πτυχίο σου, για να δώσεις κατατακτήριες.
Διαφορετικά, δίνεις Πανελλήνιες - άσχετα με τη σχολή σου.
οκ thanks.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μια φιλη που σπουδαζει διπλωματια στο Παντειο.Μου εχει πει οτι ειναι πολυ ανοργανωτο σαν πανεπιστημιο.
Παιδιά από προσωπική πείρα, η γραμματεία του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! δεν ξέρω αν απλά έτυχε σε εμένα, αλλά τούς έχω στείλει άπειρα mails με ερωτήσεις που συχνά μού τις έχουν απαντήσει πολλές φορές στο παρελθόν (πχ κωδικοί για τον εύδοξο) και παρόλ'αυτά, πάντα μου απαντούν πολύ αναλυτικά, μόλις την επόμενη μέρα! Αλλά και από κοντά, ό,τι πρόβλημα και να είχα και πήγαινα με την αίσθηση "αποκλείεται να κάνω σήμερα την δουλειά μου", κρίνοντας από την γραμματεία της προηγούμενης σχολής όπου σπούδαζα, πάντα μα πάντα είναι ευγενέστατοι, πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι! έχω να το λέω!
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
sotirialimp
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.