Ψυχολογία ΕΚΠΑ ή Πάντειο;

Kolokythiatoumpana

Νεοφερμένος

Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! Έχει έρθει η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και ένα μεγάλο ερώτημα με βασανίζει: ΕΚΠΑ ή Πάντειο;;; Έχω ακούσει αρκετές απόψεις και έχω δει τα προγράμματα σπουδών. Να σημειώσω εδώ ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο το κλινικό κομμάτι, δηλαδή η ψυχοθεραπεία, αλλα θα μου άρεσε να ακολουθήσω πιο εναλλακτικους δρόμους. Όσοι έχετε εμπειρία από τις σχολές ή άποψη παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, θα με βοηθήσει πολύ!!!
 

Abiogenesis

Νεοφερμένος

Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Πήγαινε εκπα κοριτσάρα.. το παντειο έχει πολλά προβλήματα σε οργανώση και δεν είναι τόσο δυνατό στην αγορά εργασίας.
 

jorito

Νεοφερμένος

Η jorito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Αφού δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για τον κλινικό τομέα της ψυχολογίας τότε κινείσαι προς πάντειο ( κυρίως κοινωνική ψυχολογία ) . Κοίταξε παραπάνω τα μαθήματα του κάθε πανεπιστημίου και αποφάσισε ποια ταιριάζουν περισσότερο στην ψυχοσύνθεσή σου , χρόνο έεχεις ακόμη . Στην τελική και τα δύο τμήματα είναι αξιόλογα και προσφέρουν τα ίδια δικαιώματα . Μην διαλέξεις με μοναδικό κριτήριο την δυναμική του ονόματος του πανεπιστημίου στην αγορά εργασίας . Καλή επιτυχία :prettyplz:!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top