αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπερψηφίστηκε με 155 «ΝΑΙ» το Μεσοπρόθεσμο
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011, 15:44
Λίγα λεπτά μετά τις 15:30 ξεκίνησε η ονομαστική ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στην Ολομέλεια της Βουλής.
Καταγράφηκαν δύο διαφοροποιήσεις βουλευτών από τα κόμματά τους. Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Π. Κορουμπλής ψήφισε «όχι» και τέθηκε εκτός Κ.Ο ΠΑΣΟΚ, ενώ η βουλευτής της Ν.Δ. Έλσα Παπαδημητρίου ψήφισε «ναι» και στη συνέχεια αυτοδιεγράφη. Τελικά, με 155 «ΝΑΙ» υπερψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο, σε σύνολο 298 βουλευτών, ενώ 138 εψήφισαν «Όχι».
Ζωή σε 'μας....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
Δε θυμάμαι να πήγαμε πραγματικά μπροστά.Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αλλά μπορούμε να ΠΑΜΕ και πάλι μπροστά όπως και παλιά
Από το ''δυστυχώς επτοχεύσαμεν'' όλο για κρίση μιλάμε, πουθενά πρόοδος ή εξέλιξη.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Το θεμα ειναι πως θα παμε.Εχουν απεργια τα Μ.Μ.Μ
το θεμα ειναιπως μονο με θαυμα θα παμε....
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
Δε γίνονται έτσι τα θαύματα!το θεμα ειναιπως μονο με θαυμα θα παμε....
Άσε που είναι τέτοια η νοοτροπία των (περισσότερων) Ελλήνων, που θαύμα θα ήταν να κάτσουν να δουλεύψουν αντί να κωλοβαράνε όλη μέρα.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δε γίνονται έτσι τα θαύματα!
Άσε που είναι τέτοια η νοοτροπία των (περισσότερων) Ελλήνων, που θαύμα θα ήταν να κάτσουν να δουλεύψουν αντί να κωλοβαράνε όλη μέρα.
αχχχ εδώ και 1-2 χρονι αυτο φωναζω... η νοοτροπία του έλληνα ειναι να κάνει κάτι ο άλλος πρώτα και μετά θα κάνω κι εγώ... αμ δε γίνονται έτσι.... αν δε σηκωθω κι εγω κι εσυ την ιδια στιγμή δε γινεται τίποτα
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ εχεις γονεις ιδιωτικους υπαλληλους προφανως αλλιως δεν εξηγειται αυτη σου η σταση...δηλαδη η μητερα μου που εχασε 5000 ευρω σε ενα χρονο πρεπει να κατσει με σταυρωμενα τα χερια...και τωρα θελουν να της παρουν και αλλα λευτα...απο που θα κοψουμε δηλαδη?απο το γαλα τα αυγα τα μακαρονια? εισαι γυμνασιακι και δεν ξερεις την τυφλα σου δυστυχως...θα σου προτεινα να σταματησεις να μιλας διοτι ελευθερια λογου εχουμε ,ελευθερια βλακειας δεν νομιζω...και συγγνωμη αν ειμαι σκληρος ομως το να μιλας ετσι για πολλους ελληνες ειναι αισχος...εσυ καθεσαι και χαιρεσαι ακομα διοτι δεν στα εχουν κοψει τα χαρτζιλικια αλλοι ομως δυσκολευονται να ζησουν(να επιβιωσουν δοξα τον θεο μπορουν ακομη)επομενως εχουμε που εχουμε τα νευρα μας μην μας τα σπασεις εσυ μεσημεριατικα...(παιρνεις -1 απο εμενα και ελπιζω να παρεις και αλλα απειρα) στο θεμα μας τωρα...γιατι νιωθω ενα μικρο φοβο οτι αυτο που φαινεται το μεσοπροθεσμο θεωρητικα θα ειναι χειροτερο στην πραξη????Δε γίνονται έτσι τα θαύματα!
rakels
Δραστήριο μέλος
Ξέρεις τι? Είσαι πολύ λάθος. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι γνωρίζω καλά και τις 2 πλευρές. Έχω γνωρίσει ανθρώπους και από τον ιδιωτικό και από το δημόσιο επαγγελματικό χώρο και ίσως θα έπρεπε να το κάνεις κι εσύ αυτό.εσυ εχεις γονεις ιδιωτικους υπαλληλους προφανως αλλιως δεν εξηγειται αυτη σου η σταση...δηλαδη η μητερα μου που εχασε 5000 ευρω σε ενα χρονο πρεπει να κατσει με σταυρωμενα τα χερια...και τωρα θελουν να της παρουν και αλλα λευτα...απο που θα κοψουμε δηλαδη?απο το γαλα τα αυγα τα μακαρονια? εισαι γυμνασιακι και δεν ξερεις την τυφλα σου δυστυχως...θα σου προτεινα να σταματησεις να μιλας διοτι ελευθερια λογου εχουμε ,ελευθερια βλακειας δεν νομιζω...και συγγνωμη αν ειμαι σκληρος ομως το να μιλας ετσι για πολλους ελληνες ειναι αισχος...εσυ καθεσαι και χαιρεσαι ακομα διοτι δεν στα εχουν κοψει τα χαρτζιλικια αλλοι ομως δυσκολευονται να ζησουν(να επιβιωσουν δοξα τον θεο μπορουν ακομη)επομενως εχουμε που εχουμε τα νευρα μας μην μας τα σπασεις εσυ μεσημεριατικα...(παιρνεις -1 απο εμενα και ελπιζω να παρεις και αλλα απειρα) στο θεμα μας τωρα...γιατι νιωθω ενα μικρο φοβο οτι αυτο που φαινεται το μεσοπροθεσμο θεωρητικα θα ειναι χειροτερο στην πραξη????
Το ότι είμαι ''γυμνασιάκι'' πες μου που ακριβώς κολλάει και γιατί παίζει ρόλο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
εσυ εχεις γονεις ιδιωτικους υπαλληλους προφανως αλλιως δεν εξηγειται αυτη σου η σταση...δηλαδη η μητερα μου που εχασε 5000 ευρω σε ενα χρονο πρεπει να κατσει με σταυρωμενα τα χερια...και τωρα θελουν να της παρουν και αλλα λευτα...απο που θα κοψουμε δηλαδη?απο το γαλα τα αυγα τα μακαρονια? εισαι γυμνασιακι και δεν ξερεις την τυφλα σου δυστυχως...θα σου προτεινα να σταματησεις να μιλας διοτι ελευθερια λογου εχουμε ,ελευθερια βλακειας δεν νομιζω...και συγγνωμη αν ειμαι σκληρος ομως το να μιλας ετσι για πολλους ελληνες ειναι αισχος...εσυ καθεσαι και χαιρεσαι ακομα διοτι δεν στα εχουν κοψει τα χαρτζιλικια αλλοι ομως δυσκολευονται να ζησουν(να επιβιωσουν δοξα τον θεο μπορουν ακομη)επομενως εχουμε που εχουμε τα νευρα μας μην μας τα σπασεις εσυ μεσημεριατικα...(παιρνεις -1 απο εμενα και ελπιζω να παρεις και αλλα απειρα) στο θεμα μας τωρα...γιατι νιωθω ενα μικρο φοβο οτι αυτο που φαινεται το μεσοπροθεσμο θεωρητικα θα ειναι χειροτερο στην πραξη????
δε νομίζω πως έχει και άδικο βρε συ... οκ ναι μην τους βαζουμε όλους στο ίδιο σακί αλλά εν μέρει έχει δίκιο τα βλέπω εγώ κάθε μερα στο χωριό μου γεμίζουν οι καφετεριες από το πρωί έως το βραδυ... μην απαντήσεις ξεφεύγουμε νομίζω... ο οποιοσδήποτε μοντ πιστεύει ότι πρέπεινα αφαιρεθεί το ποστ λόγο οφ τοπικ ας το κάνει
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αλλά μπορούμε να ΠΑΜΕ και πάλι μπροστά όπως και παλιά
και στην Αργεντινή έτσι έλεγαν
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.