lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...97W2BA&usg=AFQjCNHtiwY5hT6O8BPOPTaHjDM46H6EMw ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! δείτε το, αξίζει!
( Ο διευθυντής θα έχει επιπτώσεις, αν κάνει οποιαδήποτε δημοσιοποίηση! Πέστε το για να τρομάξει!)
Ζήτω η Δημοκρατία!
Άργησες πάλι !
Εδώ κι εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Φτου γκαντεμιά!! Χαχα! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή ;για την θεωρητικη ουτε λογος εννοειται!!!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ελαβαμε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως που οι περισσοτεροι εχουν βιβλια!εγω μονο λογοτεχνια δεν ειχα αλλα βρηκα ενα βιβλιο στο σχολειο μου!το τελευταιο!Δηλαδή ;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και για φωτοτυπιες ουτε λογος! Μονο οι φιλολογοι μας εδωσαν 2-3 και τις πρωτες σελιδες απο τους μιγαδικους...
gregory nub
Διάσημο μέλος
δεν ελαβαμε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως που οι περισσοτεροι εχουν βιβλια!εγω μονο λογοτεχνια δεν ειχα αλλα βρηκα ενα βιβλιο στο σχολειο μου!το τελευταιο!
Σ εμας κανενας μαθητης του Λυκειου δεν πηρε βιβλιο. Ουτε των λυσεων
Εχουμε τα σιντι ομως
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Βλακεία και ανικανότητα ήταν. Μην το κάνουμε δα και ...συνομωσία.ηταν πολιτικη επιλογη να δημιουργηθει αυτο το μπαχαλο με τα βιβλια.δεν εξηγειται αλλιως
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλακεία και ανικανότητα ήταν. Μην το κάνουμε δα και ...συνομωσία.
Αν κρίνουμε από τα δεδομένα και βιογραφικό της τρόικας στο πέρασμα της, ήταν εσκεμμένο κατά κάποιο τρόπο.
Από όπου περνά αυτός ο οργανισμός, καταστρέφει παντελώς παιδεία, υγεία και θέσεις εργασίας. Άρα παύει να είναι θεωρία συνομωσίας, μιας και υπάρχει πλούσιο υλικό επεξεργασίας δεδομένων πολλών ετών για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαλε κάτω τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα τι γίνεται, σε συνδυασμό με της εξελίξεις στον τομέα εργασίας, παιδείας και υγείας, που μας οδηγούν!.
Γιαυτο εγώ σου λέω ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα κάνουν όλα, κατά γράμμα και κατά σχέδιο. Αυτό που επιχειρούν για τους «σπουδασμένους» είναι φτηνά εργατικά χέρια από το ξεκοκάλισμα φυσικών πόρων και επενδύσεων από άλλες χώρες και όλοι οι άλλοι Σόδομα και Γόμορρα.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
α) Δεν μπορείς να γράψεις πάνω.. Να δω που θα ζωγραφίζουμε στην ώρα των Θρησκευτικών και των θετικών μαθημάτων.. και
β) Το εξώφυλλο είναι χειρότερο και αυτά που πουλάνε οι μετανάστες στα φανάρια και στις πλατείες.. Είναι στραβό και η κόλα μάλλον δεν έκατσε καλά και όλο το DVD βρωμάει..
κ. Διαμαντοπούλου, μου φαίνεται ότι και ο άντρας σας είναι το ίδιο άχρηστος με εσάς..
ΥΓ: Ελπίζω να είναι DVD RW για να γράψω επεισόδια με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη να βλέπει η αδερφή μου.. Κρίμα είναι να το πετάξω..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
ἅλς
Διάσημο μέλος
ηταν πολιτικη επιλογη να δημιουργηθει αυτο το μπαχαλο με τα βιβλια.δεν εξηγειται αλλιως
Όπου "περνάνε" κυβερνήσεις του Δ.Ν.Τ. αφήνουν πίσω τους καμμένη γη!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
λάθος το είπες... το σωστό είναι έτσιΠάντως έπρεπε να δίνουν rewritable CD/DVD στα παιδιά για να μην χαθεί το έθιμο του καψίματος των βιβλίων στο τέλος της χρονιάς...
Πάντως έπρεπε να δίνουν rewritable CD/DVD στα παιδιά για ΝΑ χαθεί το έθιμο του καψίματος των βιβλίων στο τέλος της χρονιάς...
Dias
Επιφανές μέλος
Αν κρίνουμε από τα δεδομένα και βιογραφικό της τρόικας στο πέρασμα της, ήταν εσκεμμένο κατά κάποιο τρόπο.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι το μπάχαλο με τα βιβλία έγινε με βάση οργανωμένο σχέδιο με σκοπό να εξυπηρετήσει σκοτεινούς στόχους. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση εφάρμοσε το σατανικό σχέδιο αυτό της τρόικας, αψηφώντας το τεράστιο πολιτικό κόστος που θα της δημιουργούσε. (Φαντάζομαι ότι κάπου στη θεωρία σου θα κολλάνε και οι νεφελίμ).Λάθος τα γράφεις και πάλι, δεν είναι αμέλεια αυτό το πράγμα, αλλά σχέδιο. ..... Γιαυτο εγώ σου λέω ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα κάνουν όλα, κατά γράμμα και κατά σχέδιο. .
Υ.Γ. Για να μην το γράφω κάθε φορά: Όταν διαβάζω θεωρία συνομωσίας, το δάχτυλο μου πατά αυτόματα -1.
https://www.esos.gr/index.php?option...oi-mathites-petaksan-ta-dvd-mprosta-sti-bouli
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.