jpsih
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι το λες?:wow:Ένας γνωστός μου από Πάτρα - χαρακτηρiστικά ηλίθιος .
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
sweet
Νεοφερμένος
Περασα χρηματοοικονομικα και τραπεζικη διοικητικη στον Πειραια... Μπορειτε να μου πειτε πληροφοριες για το τμημα, το πανεπιστημιο που βρισκετε, τον Πειραια, επειδη ειμαι απο Κυπρο και δεν ξερω πολλα πολλα...... εχω ακουσει οτι ειναι χαος ειδικα κοντα στο λιμανι....που ειναι καλυτερα να βρεις διαμερισμα?? εχω ακουσει για μια περιοχη που νομιζω λεγετε Καλλιθεα, οτι ειναι πιο ησυχα αλλα δεν ξερω!!
Περιμενω απαντησεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweet
Νεοφερμένος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
sweet
Νεοφερμένος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
sweet
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
sweet
Νεοφερμένος
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
sweet
Νεοφερμένος
sudoku09
Νεοφερμένος
sweet
Νεοφερμένος
jpsih
Νεοφερμένος
παω 2ο ετος τωρα....
δεν μενω πειραια, αλλα αυτα που ακουσα
οτι ο πειραιας ειναι κωλοπεριοχη ειναι υπερβολες...
δεν θα πας να μεινεις μεσα στο λιμανι, που εκει τα πραγματα
ειναι οντως περιεργα, αλλα κοντα στο πανεπιστημιο που τα
πραγματα ειναι πολυ καλα....
βεβαια μπορεις να κανεις και το αλλο,
να μεινεις κοντα σε σταθμο του μετρο η του ηλεκτρικου (προς κεντρο) σχετικα κοντα στον πειραια....
Προσεχε ομως γιατι εδω και 6 μηνες εχουν αρχισει εργα στον ηλεκτρικο και καποιοι σταθμοι κλεινουν εντελως για πολλους μηνες... (ο σταθμος στον αγιο ελευθεριο ειναι κλειστος σχεδον 6 μηνες και δεν εχει ανοιξει ακομα!!!!), γι αυτο εχε το στο νου σου γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια αν πεσεις σε τετοια περιπτωση...
επισης να ξερεις οτι αν ερχεσαι με ηλεκτρικο, σταματας στο φαληρο -και οχι στον πειραια- μετα παιρνεις λεοφωρειο(περνανε καμια 10αρια δρομολογια απο εκει) και μετα εχεις και εναν 5λεπτο ανηφορο μεχρι το πανεπιστημιο........
αν θες οτιδηποτε αλλο, ρωτησε με....
ελπιζω να βοηθησα....
-----------------------------------------
Ο πειραιάς είναι κατά γενική ομολογία περιοχή του κώλου. με λίγα λόγια θα τρέμεις να βγεις απ'το σπίτι... Έναν φίλο μου τον έχουν κλέψει 4 φορές στον ένα χρόνο. έχει περάσει ναυτιλιακών σπουδών. Όσο για τη σχολή σου είναι πάρα πολύ καλή σχολή με χαμηλή βάση, μόνο και μόνο εξαιτίας της περιοχής. Έχει 99% επαγγελματική αποκατάσταση και το ΠΑΠΕΙ είναι απ'τα καλά πανεπιστήμια πίσω απ'την ΑΣΟΕΕ και το ΠΑΜΑΚ. Έχει περάσει και μια φίλη μου στο τμήμα σου... Να έχεις καλές σπουδές εύχομαι !!!
Δεν συμφωνω καθολου οτι το τμημα εχει χαμηλη βαση......
17800 ειναι χαμηλη βαση?
μα καλα θα τρελαθουμε τελειως??????
και το οτι εχει 400 μορια περιπου χαμηλοτερη βαση
σε σχεση με το λοχρη της ασοεε δεν οφειλεται σε καμια
περιπτωση στο οτι ειναι στην περιοχη του πειραια.....
grmako
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.