DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Η μαλακία πάντως είναι ότι ταξινομούν τους επιτυχόντες με βάση το Λύκειο αποφοίτησης και όχι τη σχολή επιτυχίας. Τα σαϊνια θεωρούν μικρότερη να παρευρεθώ στη Βέροια (ώντας από Γρεβενά), από το παρακολουθήσω την εκδήλωση εδώ, στη Θεσσαλονίκη... Τι να πεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου Οκτωβριο- Νοεμβριο κ ακομη τιποτα....
Και περιμενω πως κ πως να παρω υπολογιστη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Πρεπει να αρχισω να ανησυχω?
Εμενα μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου Οκτωβριο- Νοεμβριο κ ακομη τιποτα....
Μήπως άμα πάρεις κανένα τηλέφωνο ή τη eurobank ή το διευθυντή σου; Και μια φίλη μου τα πήρε που ήταν σε άλλη περιοχή
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα και εμένα αυτό μου είπαν...υπομονή λογικάΠρεπει να αρχισω να ανησυχω?
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερω απο φιλους οτι στην αθηνα κ στη βεροια εγιναν ηδη οι τελετες...
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω ιδέα Αθήνα μένω τι να σου πω;Εφόσον μου είπαν και για Νοέμβρη και ο Νοέμβρης μόλις μπήκε δεν υπάρχει λόγος να μην περιμένω απλά προς το παρόν...Λες να παιζει ρολο η περιοχη?
Ξερω απο φιλους οτι στην αθηνα κ στη βεροια εγιναν ηδη οι τελετες...
takatakaros
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takatakaros
Νεοφερμένος
παιδια τι θα γινει φετος με τη βραβευση;
Αν εννοείς στη eurobank, με πηραν σημερα τηλεφωνο και ζηταγαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι θα με παρουν τον ερχομενο μηνα για να παραλαβω τα χρηματα.
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα τηλεφωνήσουν και σε μένα. Απλά αγχώνομαι δεν ξέρω :ΡΑν εννοείς στη eurobank, με πηραν σημερα τηλεφωνο και ζηταγαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι θα με παρουν τον ερχομενο μηνα για να παραλαβω τα χρηματα.
Guest 190013
Επισκέπτης
Αν εννοείς στη eurobank, με πηραν σημερα τηλεφωνο και ζηταγαν τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι θα με παρουν τον ερχομενο μηνα για να παραλαβω τα χρηματα.
Και μένα ακριβώς το ίδιο
Μίλησα με τον αρμόδιο της τράπεζας και μου είπε ότι τα τηλεφωνήματα για ενημέρωση δεν έχουν ξεκινήσει... ο, τι να ναιΚαι μένα ακριβώς το ίδιο
takatakaros
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Michanikara
Νεοφερμένος
ΚΑΡΜΕΛΛΑ
Νεοφερμένος
ΚΑΡΜΕΛΛΑ
Νεοφερμένος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέσσερις υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά από ευγενή χορηγία της COSMOTE αποφάσισε την χορήγηση υποτροφιών (εκάστη συνολικού ετήσιου ύψους 5000 Ευρώ) για 4 πρωτοετείς φοιτητές του 2017-18, δηλαδή εκείνον/η που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και
αντιστοίχως στα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών,
Τεχνολογίας και Επιστήμης Υλικών καθώς και Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickddg
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- rseven
- Guhahg5837
- arko
- Than003
- chenchen
- DeWiN
- Taxospl
- menual
- sidney
- bruh_234
- sofia.eleftheriou@gm
- mpapa
- Apocalypse
- Eirinakiii8
- Magigi
- francies_nolan
- Marios Louvros
- SlimShady
- Appolon
- niaou
- augustine
- Φινεύς
- Marifei
- kost28
- Unboxholics
- το κοριτσι του μαη
- Maynard
- Drglitterstar
- katerinavld
- theodoraooo
- Arvacon
- Marple
- Kitkat2000
- Αναστασία197
- eukleidhs1821
- Scandal
- sophiaa
- KingPoul
- Ελεν
- Joji
- Έμμα
- xakounaamatata
- alpha.kappa
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Career_coach
- korlef
- tsiobieman
- Johanna Mark
- Pierre Bezukhov
- snowy
- spring day
- Nala
- margik
- Hased Babis
- Alin22
- nicole1982
- Mammy Nun
- Mariap.
- oups
- Anonymous0
- Athens2002
- geo1230
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.