καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Επρεπε να το ψαξεις μονη σου ρε συΚαι στο δικο μας το σχολειο ο διευθυντης μας ειπε για τον μεγαλυτερο γβπ και αριστα στο απολυτηριο και μαλιστα ,επειδη εγω ειχα τον μεγαλυτερο γπβ και αριστα, μου ειπε πως θα στειλει κατι σαν αιτηση στους υπευθυνους ,αλλα δεν το εψαξε και πολυ απ'οτι ειδα και δεν νομιζω να γινει κατι τελικα.
Μην περιμενεις απ'τον διευθυντη
Χχαχαχα ρε συ δεν λεω για το τμημα.Οχι κανείς δεν ειχε . Γιατι η αμέσως επόμενη βαθμολογία ηταν η δικη μου . Άρα κανείς δεν ειχε μεγαλύτερη βαθμο πρόσβασης απο αυτόν . Επισης απολυτήριο πάνω απο 20 δεν γινεται :Ρ άρα απλα δεν δίνουν υποτροφίες , άλλωστε μας το είπαν όταν ρωτήσαμε !
Εγω μιλαω για Πανελλαδικη κλιμακα και οχι για ενα τμημα.
Τοσο κολλημα εχεις με την ΣΕΜΦΕ πια ?
Εσυ για υποτροφιες μιλουσες ?
Εγω για χρηματικο βραβειο μιλαω (που ειναι και το θεμα) και οχι για υποτροφιες.
Αλλα γενικα ειναι κριμα που το ΕΜΠ δεν εχει υποτροφια για τους πρωτους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Διαβασα μια ενημερωση που ειχαν στειλει στο σχολειο κ ειπα στον διευθυντη να στειλει τα στοιχεια μου,ειπε οτι τα εστειλε,τωρα τι να πω,αν οντως ισχυει θα δειξει!Επρεπε να το ψαξεις μονη σου ρε συ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επρεπε να το ψαξεις μονη σου ρε συ
Χχαχαχα ρε συ δεν λεω για το τμημα.
Εγω μιλαω για Πανελλαδικη κλιμακα και οχι για ενα τμημα.
Τοσο κολλημα εχεις με την ΣΕΜΦΕ πια ?
Εσυ για υποτροφιες μιλουσες ?
Εγω για χρηματικο βραβειο μιλαω (που ειναι και το θεμα) και οχι για υποτροφιες.
Αλλα γενικα ειναι κριμα που το ΕΜΠ δεν εχει υποτροφια για τους πρωτους.
Νόμιζα οτι μιλάμε για το καθε τμήμα ξεχωριστά οπως γίνονταν παλιά . Και το χρηματικό βραβείο υποτροφία ειναι !
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Ναι ξερω οτι ειναι υποτροφια αλλα νομιζα οτι εννοουσες υποτροφια για Ιδρυμα εξωτερικουΝόμιζα οτι μιλάμε για το καθε τμήμα ξεχωριστά οπως γίνονταν παλιά . Και το χρηματικό βραβείο υποτροφία ειναι !
Συνεννοηση
panosmalko
Νεοφερμένος
Επισήμανση: Τα μηνύματα 105 - 107 προήλθαν απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
panosmalko
Νεοφερμένος
Ελεος ρε παιδιά, ακόμα δε περάσατε και ψάχνετε τα βραβεία;
το οτι περασα το ηξερα απο την μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα γιατι ειμουν 1400 μορια πανω
geo1230
Νεοφερμένος
geo1230
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποτε επαιρναν οι 3 πρωτοι (δε ξερω αν παιρνουν ακομα), παντως οχι οι 10 πρωτοι
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Στο ΟΔΕ Ο.Π.Α ας πούμε μπαίνουν κάθε χρόνο 225 άτομα και παίρνουν οι 3 πρώτοι, στο ΔΕΟΣ Ο.Π.Α που μπαίνουν 108 άτομα παίρνουν 2 άτομα, και στο Στατιστικής Ο.Π.Α που μπαίνουν 63 παίρνει 1.
Το τμήμα Νομικής ΔΠΘ πήρε 450 άτομα και έδωσε 5 υποτροφίες.
Οπότε υποθέτω ότι πάει κάπως έτσι :
0-100 εισακτέοι -> 1 υποτροφία
100-200 -> 2
200-300 -> 3
300-400 -> 4
400-500 -> 5
Dias
Επιφανές μέλος
Ξέρω "κάποιον" που το 2011 μπήκε σε σχολή του ΕΚΠΑ τέταρτος και πήρε τα τρία του.καλησπέρα σε όλους! άκουσα ότι υπάρχουν διάφορα βραβεία, είτε χρηματικά είτε μη χρηματικά, για τους 10 πρώτους κάθε σχολής? τι ισχύει?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αλήθεια είναι. Τα 1000€ έγιναν 800: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sx...08-vravevsh-aristuchwn-mathhtwn-eurobank.htmlΤι λέει για φέτος; Κάτι άκουσα ότι γίνανε εκπτώσεις από τη eurobank. Στα 800 το κατέβασαν...
Φαίνεται ότι και καημένη η EUROBANK αντιμετωπίζει κρίση και κάνει περικοπές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην ξύνετε πληγές.....
εγώ σε όλο το λύκειο έβγαζα τον μεγαλύτερο βαθμό απ όλους τους συμμαθητές του σχολείου.....και φέτος έβγαλα τα περισσότερα μόρια με ~18500 απο τεχνολογική 1 και τελικά μαθαίνω οτι τα χρήματα τα παίρνει ένα κορίτσι με μέτριες επιδόσεις απο την θεωρητική με ~18400(σίγουρα κάτω απο εμένα) γιατί είχε τον μεγαλύτερο Βαθμό Πρόσβασης......
θεωρώ πως αυτό είναι πάρα πολύ άδικο και προτιμότερο θα ήταν αν έδιναν 1000Ε σε κάθε μαθητη που έβγαζε τον μεγαλύτερο Βαθμό Πρόσβασης ή τα περισσότερα μόρια σε κάθε κατεύθυνση...το λέω αυτό γιατι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν διάβαζε τόσο για τον βαθμό της και έτυχε απλώς να διαβάσει στις τελευταίες μέρες πριν τις πανελλήνιες τα συγκεκριμένα κείμενα και κομμάτια που έπεσαν και να γράψει καλά...άλλωστε θεωρώ μεγάλη αδικία που συναγωνιζόμαστε την θεωρητική για αυτό το βραβείο(δεν μιλάω για τις σχολές γιατι εκει ειναι τελειως διαφορετικά τα πράγματα) διότι άλλο να είναι ο μεσος βαθμός της θετικής/τεχνολογικής στη φυσική και στα μαθηματικά 7 και άλλο να είναι στα κείμενα 16, είναι άδικο που βάζουν εύκολα θέματα στην θεωρητική και παιδιά που δεν ξέρουν τιποτα να γράφουν 12 ενώ στην θετικο-τεχνολογική καλοί μαθητές να γράφουν 10 επειδή τα θέματα ήταν τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων...........
Ε τότε γιατί δεν πήγαινες θεωρητική; Ακούω όλους σας να βρίζετε τη θεωρητική και να ισχυρίζεστε ότι είναι εύκολα τα θέματα. Εεε πηγαίνετε και εσείς θεωρητική και βγάλτε τα μόρια... Αλλά για να πας θεωρητική σημαίνει όρεξη για διάβασμα κάτι το οποίο δεν έχετε οι τεχνολογικοι!
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
παιδιά, όσοι βγήκατε πρώτοι στα σχολεία σας πήρατε τα 800 ευρώ- βραβείο ?? Ή ακόμη να επικοινωνήσουν μαζί σας??
Εγώ τα πήρα πριν καμια βδομάδα. Με πήραν τηλέφωνο να πάω και στην τελετή αλλά δεν μπορούσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- despoina13
- Guhahg5837
- arko
- Than003
- chenchen
- DeWiN
- Taxospl
- menual
- sidney
- bruh_234
- sofia.eleftheriou@gm
- mpapa
- Apocalypse
- Eirinakiii8
- Magigi
- francies_nolan
- Marios Louvros
- SlimShady
- Appolon
- niaou
- augustine
- Φινεύς
- Marifei
- kost28
- Unboxholics
- το κοριτσι του μαη
- Maynard
- Drglitterstar
- katerinavld
- theodoraooo
- Arvacon
- Marple
- Kitkat2000
- Αναστασία197
- eukleidhs1821
- Scandal
- sophiaa
- KingPoul
- Ελεν
- Joji
- Έμμα
- xakounaamatata
- alpha.kappa
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Career_coach
- korlef
- tsiobieman
- Johanna Mark
- Pierre Bezukhov
- snowy
- spring day
- Nala
- margik
- Hased Babis
- Alin22
- nicole1982
- Mammy Nun
- Mariap.
- oups
- Anonymous0
- Athens2002
- geo1230
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.