jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι πιο απλό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Πέρσι ο πρώτος πήρε 5.000, ο δεύτερος λιγότερα, ο τρίτος λιγότερα απ' τον δεύτερο .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να καταλαβετε τα μορια βγαινουν ως εξης: ΓΒΠ*800+1ο μαθημα βαρυτητας (μαζι με προφορικο)*130+2ο μαθ βαρυτητας(μαζι με προφορικο)*70
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Λοιπον πεταγομαι και λεω οτι και εμενα τα μορια μου ειναι περισσοτερα απο το ΓΒΠ
Για να καταλαβετε τα μορια βγαινουν ως εξης: ΓΒΠ*800+1ο μαθημα βαρυτητας (μαζι με προφορικο)*130+2ο μαθ βαρυτητας(μαζι με προφορικο)*70
Το ξέρεις ότι αν βρεθεί άλλος με τα ίδια μόρια με εμάς, αλλά με μεγαλύτερο ΓΒΠ, θα χάσουμε τη θέση μας;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Λόγω τύπων«Γιατί ο ΓΒΠ είναι χαμηλότερος από τα μόρια τα δικά μου και του nikosxdx;»
ΓΒΠ = (άθροισμα βαθμού πρόσβασης των 6 ή 7 μαθημάτων) / 6 (ή /7 αν έχεις ΑΟΘ)
Μόρια = (ΓΒΠ*0.8 + (Βαθμός βαρύτητας 1) * 0.13 + (Βαθμός βαρύτητας 2) *0.07)
Ουσιαστικά, τα μόρια υπολογίζονται βάσει και του ΓΒΠ, αλλά και των μαθημάτων βαρύτητας. Στο ΓΒΠ δεν υπάρχουν μαθήματα βαρύτητας, όλα είναι ισάξια.
Πιο ευγενικός πεθαίνειςΓια πλάκα του τα λέω ρε! Ξεκολλάτε.
nedi
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χλωμό.Nταξει σιγα μην ειμαι στους 20 πρωτους στην Αθηνα.
challenger
Επιφανές μέλος
H Eurobank που έχει φάει ένα σκασμό λεφτά από το ταμείο συνοχής που το χρεώθηκαν οι Έλληνες φορολογούμενοι,
τους κάνει τώρα δωράκια;;;;
περαστικά σε όλους....
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
βραβεύονται όσοι έχουν ΒΠ πάνω από 18 ή από 18,1?
Οσοι εχουν το μεγαλυτερο γβπ στο σχολειο τους και βαθμο απολυτηριου αριστα.
challenger
Επιφανές μέλος
κι εγώ ετσι ελεγα πέρσι, και τωρα μπορει να ειχα και 1000€Από την στιγμή που έχεις περάσει στην σχολή που θέλεις, ποιος νοιάζεται για τα 1000 ευρώ?
(δεν ημουν απλά ο πρώτος που πέρασα απο το λυκειο μου, ήμουν και ο μοναδικός!)
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Είναι μια οικονομική βοήθεια. Δεν είναι και χαρτοπετσέτες να λέει κανείς:"τι με νοιάζει;".Από την στιγμή που έχεις περάσει στην σχολή που θέλεις, ποιος νοιάζεται για τα 1000 ευρώ?
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι μια οικονομική βοήθεια. Δεν είναι και χαρτοπετσέτες να λέει κανείς:"τι με νοιάζει;".
Ναι, όμως μπορεί να έχεις περάσει στην σχολή που θέλεις και να μην είσαι ο πρώτος στο σχολείο.
Εεε αν είσαι πρώτος, εννοείται πως τα δέχεσαι. Δεν είναι και λίγα.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)θα βαλω σιδερακια ή
3)θα περιμενω να αυγατεψουν για να παρω ενα πιανο με ουρα
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αν μου τα δωσουν τελικα1)θα παω ενα μηνα βερολινο ή
2)θα βαλω σιδερακια ή
Κάνε το 2. Υποθήκη για το μέλλον.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ψηφιζω το Α, τουλαχιστον εμενα εκει θα πανε.Οχι ενα μηνα, αλλα και μια βδομαδα καλη ειναι.Σημερα εκλεισα τα εισητηρια.Αν μου τα δωσουν τελικα1)θα παω ενα μηνα βερολινο ή
2)θα βαλω σιδερακια ή
Οοοχι.Θα εισαι στραβοδοντα μεν(), πολυταξιδεμενη δε.Κάνε το 2. Υποθήκη για το μέλλον.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε οχι και στραβοδοντα...Οοοχι.Θα εισαι στραβοδοντα μεν(), πολυταξιδεμενη δε.
απλα ειχα βαλει και τα παρατησα ενα μηνα πριν τελειοποιηθουν
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Aυτο λεμε τοση ωρα.Ασχετα που στην πορεια εξοκειλαμε.Ο πρωτος του καθε σχολειου το παιρνει.
theo44
Νεοφερμένος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Αν μου τα δωσουν τελικα1)θα παω ενα μηνα βερολινο ή
2)θα βαλω σιδερακια ή
σιδερακια βαλε γιατι μετα θα χτυπας το κεφαλι σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- despoina13
- Guhahg5837
- arko
- Than003
- chenchen
- DeWiN
- Taxospl
- menual
- sidney
- bruh_234
- sofia.eleftheriou@gm
- mpapa
- Apocalypse
- Eirinakiii8
- Magigi
- francies_nolan
- Marios Louvros
- SlimShady
- Appolon
- niaou
- augustine
- Φινεύς
- Marifei
- kost28
- Unboxholics
- το κοριτσι του μαη
- Maynard
- Drglitterstar
- katerinavld
- theodoraooo
- Arvacon
- Marple
- Kitkat2000
- Αναστασία197
- eukleidhs1821
- Scandal
- sophiaa
- KingPoul
- Ελεν
- Joji
- Έμμα
- xakounaamatata
- alpha.kappa
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Career_coach
- korlef
- tsiobieman
- Johanna Mark
- Pierre Bezukhov
- snowy
- spring day
- Nala
- margik
- Hased Babis
- Alin22
- nicole1982
- Mammy Nun
- Mariap.
- oups
- Anonymous0
- Athens2002
- geo1230
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.