kateRINA04
Νεοφερμένος
Η kateRINA04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
20-12-20
13:34
παιδια εχω μπερδευτει λιγο
επισης Γιαννη σε ευχαριστώ παρα πολυ που μπηκες στο κόπο !! Κ εσυ Δια!!Να στε καλα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
επισης Γιαννη σε ευχαριστώ παρα πολυ που μπηκες στο κόπο !! Κ εσυ Δια!!Να στε καλα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,179 μηνύματα.
20-12-20
15:04
Ένα διανυσματικό πεδίο(όπως είναι αυτά του ηλεκτρικού πεδίου E και της μαγνητικής επαγωγής B) είναι ομογενές όταν σε κάθε σημείο του χώρου έχει την ίδια ένταση κατά μέτρο, και την ίδια κατεύθυνση, με οποιοδήποτε άλλο σημείο του χώρου. Τα διαγράμματα είναι πιο χρήσιμα για διαισθητική κατανόηση αλλά θέλουν προσοχή γιατί μπορούν να ξεγελάσουν.Σωστα οι παραλληλες γραμμες ειναι το ομογενες αλλα εδω το σχημα που εχουμε δεν επιτρεπει αλλη εξηγηση.
ασκηση 2
fani K
Νεοφερμένος
Η fani K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
20-12-20
16:19
Παιδιά Δευτέρα γράφω φυσική στα πρώτα 1.1 έως 1.4 και 2.2 έως 2.5 έχει γράψει κανείς να μου πει πάνω κάτω τι του έβαλαν???
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
20-12-20
17:25
κατερινα θα σου γραψω σχετικα αργοτερα να ξεμπερδευτεις, τωρα ασχολουμε με την 3η.παιδια εχω μπερδευτει λιγο
Αυτη εχει σχεδιαστικη δουλίτσα
Alexandros36k
Νεοφερμένος
Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
20-12-20
18:43
Μιας και μιλάτε για φυσική γενικής, αυτοί που τα πάτε καλά έχετε καμία συμβουλή; (εμένα προσωπικά με δυσκολεύουν τα τετράγωνα του τύπου 10^-3 και γνκ τέτοιοι αριθμοί)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
20-12-20
18:50
Αν εκανες κοπυ εδω μια περιπτωση να καταλαβουμε?Μιας και μιλάτε για φυσική γενικής, αυτοί που τα πάτε καλά έχετε καμία συμβουλή; (εμένα προσωπικά με δυσκολεύουν τα τετράγωνα του τύπου 10^-3 και γνκ τέτοιοι αριθμοί)
Alexandros36k
Νεοφερμένος
Ο Alexandros36k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
20-12-20
18:58
Οι πράξεις των δυνάμεων που είναι υψομενοι, μου είναι δυσνόητα ενώ στης κατεύθυνσης τα πάω πολύ καλά.
(καταλάβατε τι εννοώ τωρα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
20-12-20
19:04
Μακαρι ολες οι αποριες σου στην φυσικη να ειναι τετοιες, Λιγες πληροφοριες σου λειπουν και το εχεις, θα σου γραψω αργοτερα διοτι αν δεν το εχεις αυτο φυσικη , χημεια και αλλα δεν κανειςΟι πράξεις των δυνάμεων που είναι υψομενοι, μου είναι δυσνόητα ενώ στης κατεύθυνσης τα πάω πολύ καλά.
View attachment 73174
Alexandros36k
Νεοφερμένος
20-12-20
19:26
Και χημεία τα πάω καλά δηλαδή δεν έχω κενά η πρόβληματα, απλά με την φυσική γενικής δυσκολεύομαι...Μακαρι ολες οι αποριες σου στην φυσικη να ειναι τετοιες, Λιγες πληροφοριες σου λειπουν και το εχεις, θα σου γραψω αργοτερα διοτι αν δεν το εχεις αυτο φυσικη , χημεια και αλλα δεν κανεις
kateRINA04
Νεοφερμένος
Η kateRINA04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
20-12-20
20:19
θενκιουυκατερινα θα σου γραψω σχετικα αργοτερα να ξεμπερδευτεις, τωρα ασχολουμε με την 3η.
Αυτη εχει σχεδιαστικη δουλίτσα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
20-12-20
21:20
Κατερινα εδω μια αναλυτικη προσέγγιση της 3της ασκησηςθενκιουυ
Η οποια ομως δεν αναβαίνει , θα δοκιμασω σε λιγο
ΚΑτερινα δεν ανεβαινει το pdf
στο κόλλησα εδω
Και χημεία τα πάω καλά δηλαδή δεν έχω κενά η πρόβληματα, απλά με την φυσική γενικής δυσκολεύομαι...
ΑλεξανδρεΟι πράξεις των δυνάμεων που είναι υψομενοι, μου είναι δυσνόητα ενώ στης κατεύθυνσης τα πάω πολύ καλά.
View attachment 73174
Βρηκα αυτο πο βιντεο οπου ο δασκαλος εξηγει πολυ ωραια τις πραξεις δυναμεων
Επισεις για τις μετατροπες απο λεκτικο σε δυναμη
αν κατι σου λειπει πες να το δουμε.
Alexandros36k
Νεοφερμένος
21-12-20
01:22
Καλά μιλάμε είσαι απιθανος, το έχω ξαναδεί παλαιότερα αλλά δεν τον ήξερα για το συγκεκριμένο βίντεο θα το τσεκάρω, σε ευχαριστώ πολύ εκ μέρους μου και επειδή είδα πιο πάνω ότι βοήθησες τα παιδιά θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβοΑλεξανδρε
View attachment 73200 View attachment 73201
kateRINA04
Νεοφερμένος
22-12-20
10:33
σε ευχαριστω πολυ Γιάννη!!Μια ερώτηση εκτος του οτι θα τα γραψω με δικο μου τροπο γενικως τις γραφω ετσι οπως τα εστειλες?Κατερινα εδω μια αναλυτικη προσέγγιση της 3της ασκησης
Η οποια ομως δεν αναβαίνει , θα δοκιμασω σε λιγο
ΚΑτερινα δεν ανεβαινει το pdf
στο κόλλησα εδω
View attachment 73187
View attachment 73188
View attachment 73189
View attachment 73190
View attachment 73191
View attachment 73192
Αλεξανδρε
View attachment 73200 View attachment 73201
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-12-20
12:28
Ναι ετσι, εκτος αν υπαρχει λεξη που απευθυνεται σε εσενα.σε ευχαριστω πολυ Γιάννη!!Μια ερώτηση εκτος του οτι θα τα γραψω με δικο μου τροπο γενικως τις γραφω ετσι οπως τα εστειλες?
Ως προς τον υπολογισμο των μοναδων, αν σας εχουν μαθει να το κανετε ναι, αν οχι παρελειψε τες γραψε μονο το την τελικη.
kateRINA04
Νεοφερμένος
22-12-20
12:47
na sai kla re fil e
έγινε να σαι καλα σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!Καλές γιορτές να χεις φιλεε!!Ναι ετσι, εκτος αν υπαρχει λεξη που απευθυνεται σε εσενα.
Ως προς τον υπολογισμο των μοναδων, αν σας εχουν μαθει να το κανετε ναι, αν οχι παρελειψε τες γραψε μονο το την τελικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.