JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Δες εδώ.
ενταξει φιλε σε ευχαριστω...αλλα κανενα βοηθημα να παρω να βοηθηθω ή οχι;;αν ειναι να παρω ποιο μου προτεινετε σε φυσικη κατ και μαθ κατ;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ενταξει φιλε σε ευχαριστω...αλλα κανενα βοηθημα να παρω να βοηθηθω ή οχι;;αν ειναι να παρω ποιο μου προτεινετε σε φυσικη κατ και μαθ κατ;;;
Εγώ Β' Λυκείου Φροντηστήριο έκανα μόνο Αλγεβρα και Έκθεση. Στα υπόλοιπα δεν χρεισημοποίησα κάποιο βοήθημα μιας και κάναμε καλή δουλειά στο σχολείο.
antonisd95
Δραστήριο μέλος
Προσπάθησε σε όλα.Η λογική είναι παντού η ίδια.Το ότι μαθαίνεις στην α δημοτικού πρόσθεση δεν σημαίνει ότι δεν θα σου βάλουν πρόσθεση στην γ λυκείου.
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Δεν υπάρχουν γνώσεις που πρέπει να μάθεις και γνώσεις που δεν πρέπει.
Προσπάθησε σε όλα.Η λογική είναι παντού η ίδια.Το ότι μαθαίνεις στην α δημοτικού πρόσθεση δεν σημαίνει ότι δεν θα σου βάλουν πρόσθεση στην γ λυκείου.
ναι ρε φιλε ομως εγω ποθ δεν θελω να περασω σε καποια μεγαλη σχολη πρεπει να κατσω να τα διαβασω ολα;;;ΟΧΙ
Τάσος Υψηλάντης
Νεοφερμένος
Guest 018946
Επισκέπτης
schooliki
Δραστήριο μέλος
Χωρίς καμιά δόση υπερβολής, τα βιβλία της άλγεβρας γενικής παιδείας στην Α' και Β' Λυκείου, πρέπει να είναι τα ιερά ευαγγέλια για τους μαθητές της Γ' Λυκείου, που θα δώσουν μαθηματικά.Τι πρέπει να ξέρω από άλγεβρα γενικής για να μπω χωρίς κενά στην γ';!
Διαβάστε.
Δυνάμεις, ταυτότητες, ανισότητες, απόλυτες τιμές, ρίζες, εξισώσεις, ανισώσεις, βασικά στοιχεία συναρτήσεων, στο βιβλίο της Α' Λυκείου.
Τριγωνομετρικές συναρτήσεις-εξισώσεις, πολυώνυμα-πολυωνυμικές εξισώσεις, εκθετική και λογαριθμική συνάρτηση, στο βιβλίο της Β' Λυκείου.
Δεν υπάρχει θέμα των πανελληνίων, που να μη στηρίζεται στην ύλη αυτών των βιβλίων.
Τέλεια κατανόηση και βαθιά γνώση της ύλης αυτής, είναι πολύ μεγάλο εφόδιο για την απρόσκοπτη μελέτη των μαθηματικών της Γ' Λυκείου.
Πιστέψτε με, αν κολλήσετε κάπου σε ένα πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό το κόλλημα αυτό να οφείλεται σε ελλειπή γνώση των μαθηματικών της Α' και Β' Λυκείου.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Χωρίς καμιά δόση υπερβολής, τα βιβλία της άλγεβρας γενικής παιδείας στην Α' και Β' Λυκείου, πρέπει να είναι τα ιερά ευαγγέλια για τους μαθητές της Γ' Λυκείου, που θα δώσουν μαθηματικά.
Διαβάστε.
Δυνάμεις, ταυτότητες, ανισότητες, απόλυτες τιμές, ρίζες, εξισώσεις, ανισώσεις, βασικά στοιχεία συναρτήσεων, στο βιβλίο της Α' Λυκείου.
Τριγωνομετρικές συναρτήσεις-εξισώσεις, πολυώνυμα-πολυωνυμικές εξισώσεις, εκθετική και λογαριθμική συνάρτηση, στο βιβλίο της Β' Λυκείου.
Δεν υπάρχει θέμα των πανελληνίων, που να μη στηρίζεται στην ύλη αυτών των βιβλίων.
Τέλεια κατανόηση και βαθιά γνώση της ύλης αυτής, είναι πολύ μεγάλο εφόδιο για την απρόσκοπτη μελέτη των μαθηματικών της Γ' Λυκείου.
Πιστέψτε με, αν κολλήσετε κάπου σε ένα πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό το κόλλημα αυτό να οφείλεται σε ελλειπή γνώση των μαθηματικών της Α' και Β' Λυκείου.
Όλα αυτά που είπε ο προλαλίσαντας + της προόδους. Ναι, τις προόδους! Της συνάντησα ούκ ολίγες φορές φέτος στα μαθηματικά Κατ. και Γεν αλλά ακόμη και στην Χημεία!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγω οταν ημουν στην 3η λυκειου καταλαβα οτι πιο μεγαλο προβλημα ηταν τα κενα στην Γεωμετρια παρα τα κενα στην Αλγεβρα!
Αυτό επίσης! Εάν κάποιος ξέρει πολύ καλή γεομετρία τα θέματα των μιγαδικών τα έχει για πλάκα.
Τάσος Υψηλάντης
Νεοφερμένος
artemaki
Διάσημο μέλος
Μονο οσα εχουν τα Μαθηματικα Κατευθυνσης της Β, νομιζω, ειναι τα πιο απαραιτητα.
Η Αλγεβρα χρειαζεται πολυ στη Φυσικη κι ολας. Τριγωνομετρια περισσοτερο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Στη χημεία? Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις σε τι θέμα περίπου είναι ή αν είναι από το Σαλτερή να μου υποδείξεις κάποια άσκηση?Όλα αυτά που είπε ο προλαλίσαντας + της προόδους. Ναι, τις προόδους! Της συνάντησα ούκ ολίγες φορές φέτος στα μαθηματικά Κατ. και Γεν αλλά ακόμη και στην Χημεία!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Στη χημεία? Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις σε τι θέμα περίπου είναι ή αν είναι από το Σαλτερή να μου υποδείξεις κάποια άσκηση?
Μας το είπε η καθηγητριά μας ότι είχε πέσει μια άσκηση παλαιότερα στις πανελλήνιες όπου μπορούσες να λύσεις ένα απο τα υποερωτήματα με την χρήση προόδου. Δεν ΄την έχω κάνει ακόμη μιας και είναι σε παρακάτω ύλη νομίζω. Απ'ότι φαίνεται χρησιμοποίησα λάθος χρόνο στο παραπάνο μύνημα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Mάλιστα, κατάλαβα.Μας το είπε η καθηγητριά μας ότι είχε πέσει μια άσκηση παλαιότερα στις πανελλήνιες όπου μπορούσες να λύσεις ένα απο τα υποερωτήματα με την χρήση προόδου. Δεν ΄την έχω κάνει ακόμη μιας και είναι σε παρακάτω ύλη νομίζω. Απ'ότι φαίνεται χρησιμοποίησα λάθος χρόνο στο παραπάνο μύνημα.
Ίσως να πρόκειται για άσκηση οργανικής, δεν μπορώ να φανταστώ που κολλάνε οι πρόοδοι στο 2ο κεφάλαιο.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ενας μαθητης 2ας λυκειου (Θετική) ποια μαθηματα πιστεύετε οτι πρέπει να διδαχθεί στο φροντιστήριο ??
Άλγεβρα, Μαθ/κα Κατ. και Χημεία Κατ.. Η Φυσική Κατ. δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της τρίτης.
Guest 892943
Επισκέπτης
Πρόσθεσε σε αυτά και τη χημεία γενικής και είσαι κομπλέ.Άλγεβρα, Μαθ/κα Κατ. και Χημεία Κατ.. Η Φυσική Κατ. δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της τρίτης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- thepigod762
- Kris.gr
- jellojina
- elenitren
- pnf292
- bill09876
- Fanimaid123
- Nikoleta05
- cinnamongirl
- arisgiap
- topg
- Applepie
- QWERTY23
- Joji
- atkaplan
- Mariahj
- Cat lady
- emzou
- kkko
- thecrazycretan
- Σωτηρία
- Anxious
- Harmiproto
- StudyFreak04
- dimitris-R9
- marianna04
- Glorious12
- tinaskrd
- ksnuwanda
- Γιαννης1987Θεσσ
- ssalex
- Αριάνα123
- EiriniS20
- igeorgeoikonomo
- Χρησλου
- Papachrist
- theodoraooo
- Άρτεμις Α.
- louminis
- Meow
- jul25
- don_vito
- Panos_02
- Γατόπαρδος.
- Steffie88
- Panagiotis849
- jimis2001
- Athens2002
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- Makis7
- tasost
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.