07-12-09
19:41
Μη μου πεις οτί είσαι με το μέρος αυτής της παρακατιανής απ'τη "μαρία της γειτονιάς"?
Ναι. Το βρήκες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
07-12-09
21:23
με chivas μπουκάλι άσπρο πάτο (με ανάμειξη μπύρας) ή χορό μέχρι πρωίας;
υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδίκησης μιας (βαμμένης "ξανθιάς") παρθένας!!
Ο νοών νοείτω για το πώς εκδικείται στην εν λόγω ταινία η παρθένα!!!
-----------------------------------------
δεν έβλεπα αλλά ξέρω το στόρυ...
ερώτηση κρίσεως... πως μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει σε μια κοπέλα εξωσωματική κ να μην καταλάβει ότι είναι παρθένα?!
έλεος!
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ... Βέβαια ο γιατρός διευκρινίζει στη συνέχεια τι πίστευε...
Από την άλλη αν σκεφτείς τι κάνουν οι γιατροί, μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί.
Καλή παρωδία ήταν η Juana, αλλά μέχρι εκεί, διότι οι αργοί ρυθμοί της την καθιστούσαν ανούσια (153 επεισόδια για μια ιστορία που σε 100 επεισόδια των 40 λεπτών θα μπορούσε να λυθεί!).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
07-12-09
22:42
Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα"
χοχοχο
Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω
χοχοχο
Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα.
08-12-09
13:40
Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,463 μηνύματα.
08-12-09
13:52
Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι.
γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα;
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα.
08-12-09
14:09
ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...