BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ'ευχαριστω πολυ!δεν ειναι δυσκολοι γενικα...δηλαδη τα βηματα τα μα8αινεις σχετικα ευκολα..καποιοι χοροι μαλιστα εχουν κ κοινα βηματα...το 8εμα ειναι στην τεχνικη..γιατι πρεπει να κανεις σωστη κινηση της λεκανης,να εχεις σωστη σταση του σωματος κ των ποδιων..μολις τα μα8εις κι αυτα 8α 8ες συνεχεια να χορευεις!!!!!το ποσα χρονια 8α χρειαστεις για να τελειωσεις εξαρταται απο σενα..δηλαδη ποσα μα8ηματα 8α χρειαστεις κ κα8ε ποτε 8α κανεις..κ εξαρταται βεβαια κ απο το προγρμαμμα που εχει η κα8ε σχολη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bj.eirini
Νεοφερμένος
Το μοντέρνο είναι το hip-hop και άλλα τετοια είδη!!! Εγώ έκανα δύο μηνες και στην χορευτική παράσταση τα Χριστούγεννα χορέψαμε εκείνο της Τάμτας που λέει "καν΄το όπως θες κάν'το τωρα..."
-----------------------------------------
Θέλω πολύ να ικανοποιήσω και τους γονέις μου στο θέμα των μαθημάτων αλλά θα προσπαθήσω όπως λες και εσύ να ισορροπήσω το πρόγραμμά μου!
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου!
τπτ!!!!!!!!καλή τυχη!!!!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Παιδια,γραφτηκα στο μοντερνο..Τι ειδους μουσικη χρησιμοποιειται?Μοιαζει με το συγχρονο..?
Yello-Desire,κομματια που εχουν μονο ηχο (πχ της Vanessa Mae).
Το μοντέρνο είναι το hip-hop και άλλα τετοια είδη!!! Εγώ έκανα δύο μηνες και στην χορευτική παράσταση τα Χριστούγεννα χορέψαμε εκείνο της Τάμτας που λέει "καν΄το όπως θες κάν'το τωρα..."
-----------------------------------------
Θέλω πολύ να ικανοποιήσω και τους γονέις μου στο θέμα των μαθημάτων αλλά θα προσπαθήσω όπως λες και εσύ να ισορροπήσω το πρόγραμμά μου!
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου!
ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοντερνος χορος=αναβαθμιση του κλασσικου μπαλετου
Καθολου,μα καθολου σχεση με hip-hop και jazz!
konstantina3a2
Νεοφερμένος
iria*
Νεοφερμένος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Τον Ιανουάρι ανεβαίνω σε ποέντ! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :yeah::yeah::dance::dance::niki:και ναι απ'ότι καταλάβαται είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Με το καλο να ανεβεις στις ποεντ!.Μεχρι τοτε,γυμναζε οσο πιο πολυ μπορεις τα ποδια και τις γαμπες σου,για να μην εχεις προβλημα μετα πανω τους
konstantina3a2
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
προσπαθώ.. αλλά πονάειιιιιιιιιιιιιι... προφανώς θα μου πείς!!!
Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques.
Pennoulita
Νεοφερμένος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques.
με τρομάζεις...
:what::what::what:
papas
Διάσημο μέλος
με τρομάζεις...
:what::what::what:
Απλα,πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να δυναμωσεις τα ποδια σου
(Και αμα με το παραπανω ποστ νομιζες στις pointes,εμεις τα αγορια δεν φοραμε => μυτες ποδιων ή flat shoes για μενα)
Άντι
Νεοφερμένος
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vagg
Νεοφερμένος
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω!!! και εγω φετος αρχισα και εχω ηδη ξεχωρισει τα ιδια(ρουμπα και τανγκο). κανω μονο λατιν αλλα του χρονου θελω να κανω και χορευτικη γυμναστικη.Λοιπόν...
Άρχισα φέτος χορό και σκοπεύω να συνεχίσω αν βρω χρόνο(που θα βρω οπωσδήποτε)
Κάνουμε smooth(tango-waltz),latin(rumba-mambo-jive-chacha),flamenco,μοντέρνο,μπαλέτο[από μία ώρα]
Ομολογώ πως τα αγαπημένα μου έιναι tango-rumba
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία που είναι(εκτός κι αν χορεύετε)
Μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου-να νιώσω πιο ελεύθερη όταν χορεύω
Με ξεκουράζει αφάνταστα ο χορός και νιώθω πολύ όμορφα που μπορώ και κάνω αυτά που έβλεπα σε ταινίες(σε στάδιο αρχάριου,φυσικά)
Εύχομαι να είχα αρχίσει πιο νωρίς ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΑ
Σε χαίρομαι πολύ papas που κανεις jazz και κλασσικό μπαλέτο γιατί ειναι λίγα τα αγόρια που επιλέγουν να χορέψουν.
Γι'αυτό πηγαίντε σε μια σχολή χορου όλοι κορίτσια και αγόρια και δεν θα το μετανιώσετε
Και πάντα να χορεύετε χωρίς να ντρέπεστε αλλά σαν να είστε μόνοι σας-έτσι εκφράζεστε καλύτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.