konstantina3a2
Νεοφερμένος
Παιδιά λέτε να αρχίσω μπαλέτο???μ αρέσει μιλάμε πάρα πολύ αλλά έχω κ ένα κόμπλεξ λέω θα πάω τώρα εγώ εκεί η άσχετη κ οι άλλες θα κάνουνε το ένα το άλλο εγώ τι θα κάνω???αλλά μ αρέσειιιιιιιι!!!!!!
Εγώ ξεκίνησα πέρισυ μπαλέτο και σύγχρονο και με έβαλαν σε τμήμα με ενήλικεσ αρχαρίους όπως είπε και ο papas... Και μάλιστα ξεκίνησα Δεκέμβριο και είμουν λίγο πίσω απο τα άλλα κορίτσια αλλά στο τέλοσ κατάφερα να γίνω εξίσου καλή όπως μου λέει και η δασκάλα μου!
Άρα μην αγχώνεσαι άδικα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πώς είναι αυτό το jazz?:xixi:Beyonce-single ladies: στην αρχη εχει κινησεις απο jazz,μετα λιγο hip-hop,σε συνδιασμο με character jazz.
Spears:πιο πολυ hip-hop και λιγο jazz
-----------------------------------------
Well,αμα θες αρχισε με jazz και κλασσικο μπαλετο.
Μπορεις να τα δοκιμασεις ολα,αλλα θα βαρεθεις
Για μπαλέτο το έχω σκεφτεί, αλλά δεν έχω μεγάλη ευλυγισία. Ούτε να ακουμπήσω τις μύτες τον ποδιών μου με τεντωμένα γόνατα δε μπορώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina3a2
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Η ευλιγισία δεν είναι πρόβλημα... Θα κάνεις ανοίγματα και ασκίσεις και 8α καταφερεις να κάνεις και άλλα εκτός απ'το να ακουμπίσεις τις μύτες των ποδιών σου...
Σωστη η παικτρια!
Ακομα,και αυτες οι ασκησεις σε βοηθανε και στο να παραμενεις παραπανω στις μυτες των ποδιων σου (θα δεις αργοτερα στις pointes ποσο θα σου χρησιμεψουν)
elena___*
Νεοφερμένος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Σωστη η παικτρια!
Ακομα,και αυτες οι ασκησεις σε βοηθανε και στο να παραμενεις παραπανω στις μυτες των ποδιων σου (θα δεις αργοτερα στις pointes ποσο θα σου χρησιμεψουν)
Και εγώ όταν ξεκίνησα αυτή την φοβία είχα αλλά με τον καιρό... Έκανα και σπαγγάτο!!!!
Vagg
Νεοφερμένος
αυτος λοιπον..ειναι ενας αλλος διαφορετικος κοσμος! ενας κοσμος που σε τραβαει εξω απο την καθημερινοτητα και τα προβληματα-χαλαρωνεις..ξεχνιεσαι και το σημαντικοτερο εκφραζεσαι κανοντας αυτο που αγαπας!
neni καλη αρχη σου ευχομαι και πιστευω πως δε θα το μετανιωσεις
konstantina3a2
Νεοφερμένος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Vagg
Νεοφερμένος
δηλαδη συνηθως τα πιο μικρα τα παιδια τα ακους που λενε κανω κολυμβητηριο..παω χορο,ζωγραφικη,μπασκετ κτλ που σ φαινεται απιστευτο πως μπορουν να τ κανουν ολα μαζι!! αλλα πιο μεγαλα βλεπουν τελικα τι τους αρεσει κ τι οχι ..σε τι εχουν κλιση και κανουν τισ επιλογες τους! κ αυτο νομιζω ειναι καλο
bj.eirini
Νεοφερμένος
Λέτε να το σκεφτώ για μπαλέτο αν και όπως το βλέπω στο σύγχρονο κάνουμε κανονικά ασκήσεις μπαλέτου…
konstantina3a2
Νεοφερμένος
Vagg
Νεοφερμένος
Εγώ μόνη μου πήγα και γράφτηκα σε σχολή χορού και επειδή μάλωσα και με τον μπαμπά μου τους πρώτους μήνες τους πλήρωνα και αυτούς μόνη μου.... Όσο για τα μικρά παίδια πιστεύω πως δεν είναι καλό να ξεκινάνε απο πολύυυυυυ μικρά κάποιο άθλημα τόσο γτ δεν καταλαβαίνουν όσο και γτ είναι κακό για την υγεία των οστών....
ενταξει..απο μικρα δεν εννοουμε και απο μωρα...αλλα οταν αρχιζεισ πχ κατι απο μια μικρη ηλικια-(που να καταλαβαινεις)-σταδιακα και με το σωστο τροπο και σαρεσει αυτο που ασχολεισαι,ειτε χοροσ ειναι,ειτε μουσικο οργανο,ειτε αθλημα θα τα πας πολυ καλα.αποκτας εμπειρια και πολλες αλλες γνωσεισ πανω στο αντικειμενο!ισως το συνεχισεις και σε ανωτερο επιπεδο αν εισαι τοσο δεμενη μαυτο! ασε που με το χορο..με αθληματα φτιαχνεις το σωμα,δυναμωνεις.. και αντιστοιχα με μουσικα οργανα η με οποιοδηποτε αλλο χομπι αποκτας αλλα προταιρηματα.(οχι πως ολα αυτα δν μπορει να τα αποκτησει και καποιος που θα αρχισει και μεγαλυτερος φυσικα..αλλα απο πιο μικρος ειναι σαν να δενεσαι πιο πλ) βεβαια η υπερβολλη βλαπτει παντα (το να ξεκινησει δλδ καποιοσ το παιδι απο τοσο μικρο που δεν μιλαει καν... με σκοπο να τν κανει και πρωταθλητη)-αυτο ναι οντως ειναι κακο/:xixi:
papas
Διάσημο μέλος
Το κακό είναι οτι πολλές φορές οι γονείς δεν καταλαβαίνουν τα ταλέντα μας.... Εγω ίσως αν ξεκηνούσα πιο νωρίς να είχα περισσότερες ευκαιρίες!!! Θαυμάζω τα κορίτσια που ασχολούνται χρόνια με τον χορό καθώς και τις ικανότητες τους...
Και ιδιαιτερα για τα αγορια,που ειναι ελαχιστα στο χορο.Ειλικρινα,αμα μερικα αγορια ξεκινουσαν απο μικρη ηλικια χορο (χωρις ενοχες γι'αυτο που κανουν),τωρα θα'χαμε πολλα ανδρικα ταλεντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.