BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.dancenews.gr/
μπορειτε να βρειτε ολες τις σχολες χορου ανα περιοχη και ειδος οπως και στοιχεια για το καθε ειδος
εδω μπορειτε να βρειτε ποιος χορος σας ταιριαζει αναλογα με το ζωδιο σας!
https://astrology.dancenews.gr/krios.html
enjoy!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
στην επιδειξη εβαλαν εμενα και τον καβαλιερο μου να χορεψουμε το τελευταιο Tango....ειναι ο πιο τελειοσ χωροσ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bj.eirini
Νεοφερμένος
btw έκανα και κρητικούς χορούς γύρω στα 6 χρόνια!!!!!
έχω κολλήσει μέχρι σήμερα με jazz και κλασσικό μπαλέτο...[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
Ουάου κάνεις μπαλέτο???? το λατρεύω!!! και εγώ ήθελα να κάνω αλλά λέω ότι επειδή είμαι «μεγάλη» (16) δεν θα με δεχτούνε. Γιατί έχω ακούσει ότι από τότε που είσαι 4 χρονών νομίζω αρχίζεις που μετά σου είναι πιο εύκολα και τα ανοίγματα και όλα… δεν ξέρω αν είναι αλήθεια… διαφώτισε με και εσύ με τις γνώσεις σου βέβαια!!!!! Ποοο πρέπει να είναι τέλειο το μπαλέτο!!!! είναι δύσκολο??
Δε γίνεται να τα δοκιμάσω όλα και μετά να διαλέξω?
konstantina3a2
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Λοιπόν εγώ άρχισα τώρα το καλοκαίρι με latin και oriental αλλά τελικά το oriental δεν μ άρεσε καθόλου και πήγα σύγχρονο που είναι τέλειο!!!!!!! βρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι?? μήπως ξέρετε να μου πείτε κάποια τραγούδια για σύγχρονο αλλά και latin γιατί θέλω να κάνω ένα cd και να το πάω στο χοροδιδασκαλείο μ!!!
btw έκανα και κρητικούς χορούς γύρω στα 6 χρόνια!!!!!
Ουάου κάνεις μπαλέτο???? το λατρεύω!!! και εγώ ήθελα να κάνω αλλά λέω ότι επειδή είμαι «μεγάλη» (16) δεν θα με δεχτούνε. Γιατί έχω ακούσει ότι από τότε που είσαι 4 χρονών νομίζω αρχίζεις που μετά σου είναι πιο εύκολα και τα ανοίγματα και όλα… δεν ξέρω αν είναι αλήθεια… διαφώτισε με και εσύ με τις γνώσεις σου βέβαια!!!!! Ποοο πρέπει να είναι τέλειο το μπαλέτο!!!! είναι δύσκολο??[/quo
δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο... εγώ ξεκίνισα πέρισυ σε τμήμα μεγάλων αρχάριων και είχε κοπέλες που σπούδαζαν! και δεν είναι καθόλου δύσκολο.. αρκει να θες πραγματικά να μάθεις!!!
Ουάου κάνεις μπαλέτο???? το λατρεύω!!! και εγώ ήθελα να κάνω αλλά λέω ότι επειδή είμαι «μεγάλη» (16) δεν θα με δεχτούνε. Γιατί έχω ακούσει ότι από τότε που είσαι 4 χρονών νομίζω αρχίζεις που μετά σου είναι πιο εύκολα και τα ανοίγματα και όλα… δεν ξέρω αν είναι αλήθεια… διαφώτισε με και εσύ με τις γνώσεις σου βέβαια!!!!! Ποοο πρέπει να είναι τέλειο το μπαλέτο!!!! είναι δύσκολο??
Αχ, έκανα κι εγώ μπαλέτο όταν ήμουν μικρή...Πολύ ωραίο είναι. Το σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα...
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις. Ειδικά αν το θες πολύ. Δεν είναι δύσκολο...:xixi:
konstantina3a2
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο.επειδη εχω μια διαφωνια με 1 φιλη μου,οι χορογραφιες που βλεπουμε στα ποπ βιντεοκιπ οπως της britney spears της beyonce,της lopez του justin σε ποια κατηγορια χορου ανηκουν?
οι περισσότερες είναι r'n'b & hip-hop ή συγχρονο αλλά στην lopez έχει και κάποιες latin αν δεν κάνω λαθος!!!
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ'ευχαριστω!απλα μας εκανε εντυπωση οτι ενω η μουσικη αυτη λεγεται ποπ στις σχολες χορου δεν υπαρχει το ποπ ως ειδος χορουοι περισσότερες είναι r'n'b & hip-hop ή συγχρονο αλλά στην lopez έχει και κάποιες latin αν δεν κάνω λαθος!!!
papas
Διάσημο μέλος
ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο.επειδη εχω μια διαφωνια με 1 φιλη μου,οι χορογραφιες που βλεπουμε στα ποπ βιντεοκιπ οπως της britney spears της beyonce,της lopez του justin σε ποια κατηγορια χορου ανηκουν?
Beyonce-single ladies: στην αρχη εχει κινησεις απο jazz,μετα λιγο hip-hop,σε συνδιασμο με character jazz.
Spears:πιο πολυ hip-hop και λιγο jazz
Λέω να αρχίσω από Σεπτέμβρη, αλλά δεν ξέρω ποιο είδος χορού.
Δε γίνεται να τα δοκιμάσω όλα και μετά να διαλέξω?
Well,αμα θες αρχισε με jazz και κλασσικο μπαλετο.
Μπορεις να τα δοκιμασεις ολα,αλλα θα βαρεθεις
narkisus
Νεοφερμένος
konstantina3a2
Νεοφερμένος
σ'ευχαριστω!απλα μας εκανε εντυπωση οτι ενω η μουσικη αυτη λεγεται ποπ στις σχολες χορου δεν υπαρχει το ποπ ως ειδος χορου
η ποπ μουσική μπορεί να χορευτεί με διάφορα είδη χορού ή και με συνδιασμούς... για παράδειγμα μπορείς να χορέψεις κάτι σε σύγχρονο-ροκ εν ρολ-τζαζ και να βγάλεις μια ποπ χορογραφία!!!
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιδιαιτερα το αργεντινικι τανγκο....
κ τωρα που θα ειμαι φοιτητρια θα παω σε σχολη να τους μαθω!!!!
konstantina3a2
Νεοφερμένος
κ εμενα μ'αρεσουν πολυ οι λατιν χοροι............
ιδιαιτερα το αργεντινικι τανγκο....
κ τωρα που θα ειμαι φοιτητρια θα παω σε σχολη να τους μαθω!!!!
Είναι ένα πολύ ωραίο είδος χορού... Ιδίως αν έχεισ καλό παρτενέρ! Εγώ είχα χορέψει τάνγκο μάζι με τον ξάδερφό μου (19 ετών) σε ενα γάμο που ήταν κουμπάρος! Ήταν φανταστικά!!! Καλά θα κάνεισ αν αρχίσεις!!!
Εγω θελω να πω πως δεν μου αρεσουν τα club διοτι δεν γνωριζω να χορευω και οσες φορες το εχω επιχειρισει πρεπει να εχω πιει δυο ποτα ωστε να μην καταλαβενω και πολυ και το αποτελεσμα δεν πρεπει να ειναι εντυποσιακο.Θελω να μαθω να κινουμαι καμια λυση εκτος απο το να γραφτω σε σχολη χορου?
Μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου στο σπίτι ή με κανένα φίλο ή φίλη που τα καταφέρνει καλύτερα!
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
bj.eirini
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Παιδια για να αρχισω τζαζ χρειαζονται βασεις απο το μπαλετο?Να αρχισω με τζαζ η κλασσικο???
με τζαζ και κλασσικό (εγώ πέρσι άρχισα μόνο με τζαζ και έκανα κλασσικό μπαλέτο στη μέση της χρονιάς)
Παιδιά λέτε να αρχίσω μπαλέτο???μ αρέσει μιλάμε πάρα πολύ αλλά έχω κ ένα κόμπλεξ λέω θα πάω τώρα εγώ εκεί η άσχετη κ οι άλλες θα κάνουνε το ένα το άλλο εγώ τι θα κάνω???αλλά μ αρέσειιιιιιιι!!!!!!
μην ανησυχείς!Λογικά,θα σε βάλουν σε τμήμα με ενήλικες αρχάριους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.