Δεν ειμαι πολυ καλη σε φυσικη και μαθηματικα και δεν εχω ιδιαιτερα πρακτικο μυαλο..
Ηθελα να ρωτησω γενικα για τους χημικους μηχανικους τι ακριβως κανει ενας χημικος μηχανικος εκτος απτους βιολογικους καθαρισμους και που θα μπορουσε να απασχοληθει...γενικα οτι πληροφορι μπορειτε να μου δωσετε θα ηταν
πολυτιμη για μενα.Το αντιστοιχο τμημα στο πολυτεχνειο της πατρας εχει κατευθυνπσεις κι αν ναι τι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω βγαλει 15600 για το 4ο πεδιο
Δεν ειμαι πολυ καλη σε φυσικη και μαθηματικα και δεν εχω ιδιαιτερα πρακτικο μυαλο..
Ηθελα να ρωτησω γενικα για τους χημικους μηχανικους τι ακριβως κανει ενας χημικος μηχανικος εκτος απτους βιολογικους καθαρισμους και που θα μπορουσε να απασχοληθει...γενικα οτι πληροφορι μπορειτε να μου δωσετε θα ηταν
πολυτιμη για μενα.Το αντιστοιχο τμημα στο πολυτεχνειο της πατρας εχει κατευθυνπσεις κι αν ναι τι;;
congratz για τα μορια ! Κοιτα οι χημικοι μηχανικοι κατα κυριο λογο συνδιαζουν μαθηματικα-φυσικη-χημεια για να βελτιστοποιησουν την αποδοση παραγωγης ενος (χημικου συνηθως) προιντος σε ενα εργοστασιο ή να μετατρεψουν μια παρασκευη απο μικρη σε μεγαλη κλιμακα(και ταυτοχρονη διατηρηση της αποδοσης/οικονομικης επαρκιας ,γιαυτο νομιζω κανουν και οικονομικα) .Γενικα ως μηχανικοι εχουν πολλα μαθηματικα -φυσικη.Βασικα οταν σπουδαζεις οτιδηποτε θετικο δεν θα τα γλιτωσεις αυτα ,αλλα ειδικα οταν πας για μηχανικος θα τα φας με το κιλο.Παντως αν σου αρεσει η χημεια και οχι τοσο τα μαθηματικα ελα στο χημικο(οχι οτι θα τα γλιτωσεις τα μαθ ,αλλα σιγουρα θα κανεις λιγοτερα αποοτι ενας μηχανικος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grotesque
Νεοφερμένος
crusader
Νεοφερμένος
Είμαι στο ίδιο διλημμα! Έπισης δε κόβω φλέβα για μαθηματικά φυσική , αλλά η χημεία μού αρέσει και είμαι ανάμεσα σε χημικό μηχανικό , χημικό και βιολογικό αλλά δε μπορω να τα δηλώσω και τα τρία( το βιολογικό το πιάνω μόνο στο τρίτο πεδίο) ...ισχύει ότι το χημικό μηχανικό έχει πολύ καλή αποκατάσταση στο εξωτερικό ;
Οι χημικοί μηχανικοί είναι ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμοι....για το εξωτερικό.Ισχύει απολύτως αυτό που επισημαίνεις,είναι ένας κλάδος με ραγδαία ανάπτυξη στο εξωτερικό και τεράστια ζήτηση.
Grotesque
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
σορρυ αν βγαινω εκτος θέματος αλλά χημικό και χημικών μηχανικών δεν μπορείς να περασεις με μαθηματα βαρυτητας του 3ου πεδιου?
oxi ειναι στο 2 και 4 πεδιο
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα δεν ειναι λιγο παραλογο?¨
ειναι αλλα τι να κανουμε
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/upatras_external_evaluation_Nov2013_v1p1_combined.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.